Game Time: Λέτσε-Βιτσέντζα, αντίθετη τροχιά

Reading time3 λ

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ της Λέτσε και της Βιτσέντζα δημιουργεί ευκαιρίες για live στοίχημα.

16:30   ΤΣΣΚΑ Σόφιας-Λουντογκόρετς                       Parva Liga Βουλγαρίας

Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας διέσωσε στις καθυστερήσεις την ισοπαλία κόντρα στην Άρντα (2-2) και μείωσε στους 5 βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή. Της δίνεται μεγάλη ευκαιρία να ζυγώσει κι άλλο την πρωτοπόρο Λουντογκόρετς, όντας αήττητη στις 4 τελευταίες αγωνιστικές, την στιγμή που μετρά 4 διαδοχικές εντός έδρας νίκες.

Η Λουντογκόρετς υπέστη εντός έδρας… πατατράκ από την Πιρίν (3-5), αλλά το 2022 θα τη βρει σίγουρα στο ρετιρέ. Καλείται να διαχειριστεί το σοκ, μετρώντας 5 νίκες και 2 ήττες στις 7 εξόδους της στο πρωτάθλημα, όμως, δεν έχει κερδίσει στις 9 τελευταίες επισκέψεις της στο «άντρο» της ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

20:00   Βούρτσμπουργκερ Κίκερς-Μόναχο 1860         3.Liga Γερμανίας

Η Βούρτσμπουργκερ Κίκερς έχασε στο φινάλε τη νίκη κόντρα στην Τσβικάου (2-2), αν και προηγήθηκε δύο φορές. Εξακολουθεί να βρίσκεται στο προτελευταίο σκαλοπάτι, δεν έχει νίκη στα 5 τελευταία παιχνίδια, ενώ απέτυχε να επικρατήσει στα 3 τελευταία εντός έδρας.

Η Μόναχο 1860 νίκησε εκτός έδρας την Ντόρτμουντ Β’ (2-0) και πήρε μια σημαντική ανάσα. Απέχει αρκετά από την πρώτη τριάδα, αλλά αποδεικνύει ότι τα καταφέρνει καλύτερα μακριά από τη βάση της, όπου έχει ηττηθεί σε μόλις 1 από τα 7 τελευταία ματς.

20:00   Σπόρτινγκ Κοβίλια-Βαρζίμ                               Segunda Liga Πορτογαλίας

Η Σπόρτινγκ Κοβίλια αποχαιρέτησε με βαριά ήττα από την Μπενφίκα (0-4) το Taca da Liga. Πλέον καλείται να επικεντρωθεί στην προσπάθεια σωτηρίας, αλλά δε βρίσκεται σε ιδανική κατάσταση, αφού αγνοεί τη νίκη στα 10 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων.

Η Βαρζίμ ηττήθηκε εντός έδρας από την Τροφένσε (1-3), παραμένει εντός της επικίνδυνης ζώνης και σε απόσταση πέντε βαθμών από τα μπαράζ παραμονής. Έχει χάσει και τους 4 τελευταίους αγώνες όλων των διοργανώσεων και συνολικά τους 7 από τους τελευταίους 8, όπου κατέγραψε μόλις 1 ισοπαλία.

21:00   Άγιαξ Β’-Χέλμοντ Σπορ                                     Eerste Divisie Ολλανδίας

Ο Άγιαξ Β’ έχασε στο φινάλε το τρίποντο στην έδρα της Τοπ Ος (1-1), αλλά συνεχίζει να φιγουράρει στην τέταρτη θέση. Έχει χτίσει ένα αήττητο σερί 10 αγωνιστικών, ενώ δεν έχει χάσει στα 7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Η Χέλμοντ Σπορ σημείωσε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Ντε Γκρααφτσαπ (1-0) και απομακρύνθηκε από τις τελευταίες θέσεις. Διέκοψε ένα «μαύρο» σερί 9 αγώνων δίχως τρίποντο, ενώ εσχάτως τα πηγαίνει καλύτερα στις εξόδους της, όπου έχει πάρει 5 βαθμούς στις ισάριθμες τελευταίες αναμετρήσεις.

21:30   Λέτσε-Βιτσέντζα                                                 Serie B Ιταλίας

Η Λέτσε πανηγύρισε μια σπουδαία εκτός έδρας πρόκριση επί της Σπέτσια (2-0) στο πλαίσιο του Coppa Italia. Ανέκτησε την καλή ψυχολογία έπειτα από την ήττα στο ντέρμπι κορυφής με την Πίζα και στοχεύει στην επιστροφή της στην προνομιούχο πρώτη δυάδα με όπλο την έδρα της, όπου είναι αήττητη στα 8 φετινά παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η Βιτσέντζα έχασε στην έδρα της από την Κόμο (0-1) και παραμένει ουραγός. Οι 3 διαδοχικές ήττες φανερώνουν την κακή αγωνιστική της κατάσταση, διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, αλλά είναι αξιοσημείωτο ότι οι 2 φετινές της νίκες της σημειώθηκαν μακριά από τη βάση της.