Game Time: Μάχη παραμονής το Μπραν-Τρόμσο

Reading time2 λ

Κρίσιμο για τη σωτηρία είναι το ματς της Μπραν με την Τρόμσο, που μοιάζει ελκυστικό για live στοίχημα.

18:45   Βίγια Εσπανιόλα-Ντεπορτίβο Μαλδονάδο Apertura Ουρουγουάης

Η Βίγια Εσπανιόλα ηττήθηκε από την Μοντεβιδέο Σίτι Τορκέ (2-3) και παραμένει στην τελευταία θέση. Η αλλαγή προπονητή δεν έχει αποδώσει, αφού ούτε στα 3 ματς με τον Χούλιο Μότσο στον πάγκο έχει πανηγυρίσει νίκη.

Η Ντεπορτίβο Μαλδονάδο έχασε εύκολα από τη Σουντ Αμέρικα (1-3) και απομακρύνθηκε από τις πρώτες θέσεις. Έχει μεταπτώσεις, με μόλις 2 νίκες στα 5 τελευταία παιχνίδια, όμως, τα καταφέρνει καλύτερα εκτός έδρας, αφού μετρά μόλις 1 ήττα σε 4 αγώνες.

19:25   Περσέπολις-Αλουμίνιουμ Αράκ       Pro League Ιράν

Η Περσέπολις έχασε δύο βαθμούς απέναντι στη Φουλάντ (0-0), αλλά παραμένει στην κορυφή, αφού στραβοπάτησε και η Σεπαχάν. Είναι αήττητη στους 16 τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος, ενώ η τελευταία εντός έδρας ήττα της σημειώθηκε τον Αύγουστο του 2020.

Η Αλουμίνιουμ Αράκ ηττήθηκε στην εκπνοή από την Γκολ Γκοχάρ (1-2) και μάλλον εξαερώθηκαν οι ελπίδες της για την τρίτη θέση. Δεν έχει κερδίσει στα 3 τελευταία ματς, όμως έχει χάσει μόλις 2 από τα 9 εκτός έδρας παιχνίδια της μέσα στο 2021.

21:00   Μπραν-Τρόμσο         Eliteserien Νορβηγίας

Η Μπραν έκανε μεγάλη προσπάθεια, όμως, υπέκυψε στην Κρίστιανσουντ (2-3). Διατηρείται στο βυθό του πρωταθλήματος, με μόλις 1 νίκη σε 12 αγώνες, ενώ διαθέτει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Η Τρόμσο υπέστη βαριά ήττα από τη Χάουγκεσουντ (0-3) κι απέχει μόλις 2 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν κατάφερε να κερδίσει στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις, σημειώνοντας μόλις 1 γκολ, ενώ έχασε στις 2 τελευταίες εξόδους της.

21:30   Λόνγκφορντ-Ντροχέντα       Premier Division Ιρλανδίας

Η Λόνγκφορντ έχασε από τη Σλίγκο Ρόβερς πιο εύκολα απ’ όσο δείχνει το σκορ (0-1) κι εξακολουθεί να είναι ουραγός του πρωταθλήματος. Νίκησε μονάχα στην πρεμιέρα κι έκτοτε ακολούθησαν 18 αγώνες δίχως νίκη, ενώ μετρά 5 σερί ήττες στην έδρα της.

Η Ντροχέντα κέρδισε τη Φιν Χαρπς (3-1) και επιστρέφει στην προσπάθεια διεκδίκησης της τρίτης θέσης. Άφησε πίσω της ένα δυσμενές σερί 3 αγώνων, ενώ έχει ηττηθεί μόλις σε 1 από τις 5 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της.

22:30   Μποταφόγκο-Κρουζέιρο      Serie B Βραζιλίας

Η Μποταφόγκο ηττήθηκε από την Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας (1-2) και παραμένει σε απόσταση 5 βαθμών από την τετράδα. Ωστόσο, εξακολουθεί να μεταμορφώνεται στην έδρα της, όπου διατηρεί το απόλυτο με 3 νίκες, δίχως να έχει δεχτεί γκολ.

Η Κρουζέιρο έμεινε ισόπαλη με την Κοριτίμπα (0-0) και απέχει 7 βαθμούς από τις θέσεις της ανόδου. Δίχως νίκη εδώ και 4 αγωνιστικές και με τα οικονομικά ζητήματα να την απασχολούν διαρκώς, τουλάχιστον βελτιώθηκε αμυντικά, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της στα 2 τελευταία ματς.