Game Time: Μάχη στο Σαν Πάουλι-Αμβούργο

Reading time3 λ

Το ντέρμπι του Αμβούργου ανάμεσα στη Σαν Πάουλι και την ομώνυμη ομάδα έχει ξεχωριστή θέση στο κουπόνι.

18:30   Λάχτι-Χάκα                                      Veikkausliga Φινλανδίας

Η Λάχτι απέσπασε ισοπαλία από την Κουόπιο (2-2), παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ. Παραμένει δύο βαθμούς μακριά από τη δεύτερη θέση, αλλά είναι αήττητη στα 12 τελευταία παιχνίδια, ενώ δεν έχει χάσει στα 6 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Χάκα κέρδισε την Ίντερ Τούρκου (1-0) και διέκοψε ένα σερί 8 αγώνων δίχως νίκη. Οι ελπίδες για διεκδίκηση της θέσης στην εξάδα και τα πλέι-οφ δεν έχουν εκλείψει, αλλά δεν έχει κερδίσει στις 4 τελευταίες εξόδους της. Πάντως, έχει μια 3ετία να χάσει από τη Λάχτι.

19:00   Νιετσιέτσα-Λεχ Πόζναν                   Ekstraklasa Πολωνίας

Η Νιετσιέτσα έφυγε ηττημένη από την έδρα της Γιαγκελόνια (0-1). Παραμένει εκτός επικίνδυνης ζώνης, όμως ακόμα δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη, έπειτα από 3 αγωνιστικές, ενώ δεν έχει καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της.

Η Λεχ Πόζναν επιβλήθηκε της Κρακόβια (2-0) και βρέθηκε στην κορυφή. Είναι αήττητη στα 3 πρώτα παιχνίδια, έχει δεχτεί μόλις 1 γκολ, ενώ δεν έχει ηττηθεί από την Νιετσιέτσα εδώ και 6 χρόνια, ανεξαρτήτως έδρας.

19:30   Σαν Πάουλι-Αμβούργο                    2.Bundesliga Γερμανίας

Η Σαν Πάουλι «ίδρωσε», αλλά κέρδισε στο Μαγδεμβούργο (3-2) για το Κύπελλο. Παραμένει αήττητη στους 3 επίσημους αγώνες της στη σεζόν, έχοντας κερδίσει εμφατικά το πρώτο της εντός έδρας ματς, κόντρα σε μια άλλη υποψήφια ομάδα για την άνοδο, τη Χόλσταϊν Κίελ.

Το Αμβούργο κέρδισε στο Μπραουνσβάιγκ (2-1) στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Είναι –επίσης- αήττητο στις μέχρι τώρα υποχρεώσεις του, έχοντας κερδίσει στις 2 εκτός έδρας αποστολές, παρότι δεν έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του. Ωστόσο, δεν έχει κερδίσει στα 4 τελευταία ντέρμπι με τη Σαν Πάουλι, ανεξαρτήτως έδρας.

21:00   Ουέσκα-Έιμπαρ                               Segunda Division Ισπανίας

Η Ουέσκα υποβιβάστηκε από τη μεγάλη κατηγορία, αλλά φιλοδοξεί να επιστρέψει άμεσα. Με νέο προπονητή τον Μεξικανό Νάτσο Αμπρίς και ένα σύνολο μεγάλης εμπειρίας, άρχισε να ανεβάζει στροφές στα τελευταία φιλικά, κερδίζοντας τη Μαγιόρκα (1-0).

Η Έιμπαρ αποχαιρέτησε τα μεγάλα σαλόνια, όμως, δείχνει έτοιμη να διεκδικήσει την επάνοδό της. Ο Γκαΐθκα Γκαριτάνο επιστρέφει στον πάγκο της μετά από 6 χρόνια, προχώρησε σε ευρύ «λίφτινγκ» το καλοκαίρι, με τα φιλικά να δείχνουν ότι χρειάζεται χρόνο. Έχασε στο τελευταίο από τη Σοσιεδάδ (1-3).

21:45   Σεντ Πάτρικς-Γουότερφορντ          Premier Division Ιρλανδίας

Η Σεντ Πάτρικς συνέτριψε την Ντάνταλκ (4-1) και παραμένει στο κυνήγι της κορυφής, αφού απέχει μόλις 3 βαθμούς. Κέρδισε τα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της, ενώ μετρά 5 διαδοχικές νίκες στην έδρα της.

Η Γουότερφορντ σημείωσε μια τεράστια νίκη επί της Μποέμιανς (1-0) και συνεχίζει την αντεπίθεση παραμονής, ξεφεύγοντας 2 βαθμούς από την ζώνη των μπαράζ. Έχει να επιδείξει 4 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, δεχόμενη μόλις 1 γκολ, αλλά δεν έχει κερδίσει κανένα από τα 2 φετινά ματς με τη Σεντ Πάτρικς.