Game Time: Μίντλεσμπρο-Νότιγχαμ, μάχη εξάδας

Reading time3 λ

Συναρπαστικές επιλογές για live στοίχημα προσφέρει η Betsson στο ματς της Μίντλεσμπρο με τη Νότιγχαμ.

17:00   Μίντλεσμπρο-Νότιγχαμ                                   Championship Αγγλίας

Η Μίντλεσμπρο πανηγύρισε μια τεράστια νίκη επί της Μπόρνμουθ (1-0) και βρίσκεται σε απόσταση βολής από τη ζώνη των πλέι-οφ. Έχει «μεταμορφωθεί» επί των ημερών του Κρις Γουάιλντερ, όντας αήττητη στις 4 τελευταίες αγωνιστικές, στις οποίες πέτυχε 3 νίκες, ενώ δέχτηκε μόλις 1 γκολ.

Η Νότιγχαμ πέτυχε σπουδαία ανατροπή επί της Χαλ (1-0) και βρέθηκε μια ανάσα από την εξάδα. Εξακολουθεί να βρίσκεται σε εντυπωσιακή κατάσταση, καθώς μετρά 3 διαδοχικές νίκες και συνολικά «τρέχει» ένα αήττητο σερί 9 αγώνων. Χώρια ότι δεν έχει χάσει στις 9 τελευταίες εξόδους της. Πάντως, δεν έχει νίκη στα 5 τελευταία παιχνίδια με τη Μίντλεσμπρο, ανεξαρτήτως έδρας.

17:00   Άκρινγκτον-Ρόδεραμ                                       League One Αγγλίας

Η Άκρινγκτον είδε την επίσκεψή της στο Σέφιλντ να αναβάλλεται, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στη Γουένσντεϊ. Τον τελευταίο μήνα δείχνει να έχει κάπως σταθεροποιήσει την απόδοσή της, καταγράφοντας 3 νίκες σε 4 ματς πρωταθλήματος, ενώ είναι πάντα… δύσκολη οικοδέσποινα.

Η Ρόδεραμ πέρασε νικηφόρα από το Κέμπριτζ (1-0) και συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Το εκπληκτικό αήττητο σερί της έφτασε πλέον τις 21 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, δεν έχει χάσει στα 10 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια, στα οποία δέχτηκε μόλις 2 γκολ, ενώ δεν έχει ηττηθεί στο Άκρινγκτον εδώ και 11 χρόνια.

17:00   Τρανμίρ-Μπάροου                                           League Two Αγγλίας

Η Τρανμίρ αποκλείστηκε από το EFL Trophy, αφού έχασε στην έδρα της από τη Χάρογκεϊτ (1-2). Στο πρωτάθλημα, όμως, είναι μια διαφορετική υπόθεση, αφού βρέθηκε στην πέμπτη θέση, χάρη στις 4 σερί νίκες της, την στιγμή που διατήρησε ανέπαφη την εστία της στα 3 τελευταία παιχνίδια.

Η Μπάροου δεν επισκέφτηκε το Νορθάμπτον, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στη γηπεδούχο. Θέλει, ωστόσο να διατηρήσει την καλή εικόνα των 3 τελευταίων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, στους οποίους έμεινε αήττητη δίχως να δεχτεί γκολ. Εκτός έδρας, πάντως, έχει να σκοράρει από τις 6 Νοεμβρίου.

19:30   Ουνιόν Σεν Γκιλουάζ-Γάνδη                            Pro League Βελγίου

Η Ουνιόν Σεν Γκιλουάζ πέτυχε μια επική ανατροπή επί της Σερκλ Μπριζ (3-2) και δεδομένα το 2022 θα την βρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Επιδιώκει να διευρύνει τη διαφορά των 6 βαθμών από τους διώκτες της, έχοντας ως όπλο τη φόρμα, η οποία την έχει οδηγήσει σε 4 διαδοχικές νίκες με ενεργητικό 9 τερμάτων.

Η Γάνδη σημείωσε μια σημαντική νίκη επί της Σταντάρ Λιέγης (3-1) και βρέθηκε στην τετράδα του Κυπέλλου. Το «μομέντουμ» μοιάζει θετικό, αφού έχει σημειώσει 8 νίκες και ηττήθηκε μόλις 2 φορές στα 10 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, ενώ έχει χάσει σε μόλις 1 από τις 5 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της στο πρωτάθλημα.

20:30   Χάποελ Χαντέρα-Χαποέλ Μπεέρ Σεβά          Ligat Ha Al Ισραήλ

Η Χαποέλ Χαντέρα έχασε στη Χάιφα από την πρωταθλήτρια Μακάμπι (0-1) και βρέθηκε εκτός της πρώτης εξάδας. Οι μεταπτώσεις στην απόδοσή της είναι συνεχείς, ωστόσο είναι «σκληρό καρύδι» στην έδρα της, όπου υπέστη μόλις 1 ήττα στα 6 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων.

Η Χαποέλ Μπεέρ Σεβά επικράτησε εμφατικά της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (3-1) και διατηρείται μόνη στην κορυφή. Παραμένει αήττητη μετά από 14 αγωνιστικές, έχει να επιδείξει 5 διαδοχικές νίκες, διαθέτει μακράν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, ενώ δεν έχει χάσει ποτέ από την τελευταία… έκδοση της Χάποελ Χαντέρα.