Game Time: Μετρά η έδρα στο Χαμ Καμ-Ασάνε

Reading time3 λ

Ευκαιρίες για στοίχημα υπάρχουν στο ματς της Χαμ Καμ με την Ασάνε, στο οποίο μετρά ο παράγοντας έδρα.

16:00   Χαμ Καμ-Ασάνε        Obos Ligaen Νορβηγίας

Η Χαμ Καμ πέρασε εμφατικά από το άντρο της Σταρτ (4-1) και παραμένει στην κορυφή της δεύτερης κατηγορίας. Μέσα στον Ιούλιο έχει ανεβάσει στροφές στο επιθετικό κομμάτι, ενώ παραμένει αήττητη στην έδρα της, στην οποία σημειώνει 2,4 γκολ κατά μέσο όρο.

Η Ασάνε ηττήθηκε από τη Γερβ (0-1) και μοιάζει σε αγωνιστική κρίση. Συμπλήρωσε 5 αγώνες χωρίς νίκη, δεν σκόραρε στους 2 τελευταίους αγώνες της, ενώ ηττήθηκε στις 3 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της.

16:00   Χέλσινγκμποργκ-Ακρόπολις            Superettan Σουηδίας

Η Χέλσινγκμποργκ επιχειρεί να βρει τα πατήματά της και να πλησιάσει την πρώτη τριάδα. Είχε νικήσει της ΓΚΑΪΣ πριν τη διακοπή (1-0), κέρδισε και τα 2 φιλικά της στη διάρκεια της διακοπής, αλλά προβληματίζει εντός έδρας, όπου μετρά 2 σερί ήττες.

Η Ακρόπολις παλεύει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Πριν την παύση είχε επιβληθεί της Βάσαλουντ (3-2), όμως, ακόμα δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει τρίποντο στις εξόδους της, στις οποίες απέτυχε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της.

17:00   Πατχούμ Γιουνάιτεντ-Ουλσάν         Champions League Ασίας

Η Πατχούμ Γιουνάιτεντ επιβλήθηκε δύσκολα της Κάγια (1-0) και πλέον βρίσκεται μια ανάσα μακριά από την πρόκριση. Χρειάζεται έναν βαθμό για να βρίσκεται μέσα στις καλύτερες δεύτερες, ενώ αν νικήσει με τρία γκολ διαφορά θα αρπάξει την πρωτιά. Οι 3 διαδοχικές νίκες της έχουν δώσει αυτοπεποίθηση, ενώ έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

Η Ουλσάν πάτησε γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο, κέρδισε και τη Βιτέλ (3-0) και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Το μόνο που της απομένει πλέον, είναι η πρώτη θέση του ομίλου, που θα έρθει με ισοπαλία. Βέβαια, διατηρεί το απόλυτο ως τώρα στο γκρουπ της Ταϊλάνδης, αποδεικνύει την ποιοτική υπεροχή της, ενώ δέχτηκε μόλις 1 γκολ στα 5 μέχρι τώρα ματς.

18:00   Μισρ Λελ Μακάσα-Αλ Αχλί Premier League Αιγύπτου

Η Μισρ Λελ Μακάσα συμβιβάστηκε με την ισοπαλία κόντρα στη Βάντι Ντέγκλα (1-1), στο ντεμπούτο του Μοχάμεντ Αμπντέλ-Γκαλίλ και πλέον οι ελπίδες για την τρίτη θέση μειώνονται. Δεν έχει νίκη στα 4 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, στα οποία σκόραρε με το σταγονόμετρο (μόλις 2 γκολ).

Η Αλ Αχλί μπορεί να ίδρωσε, αλλά κέρδισε την Αλ Μοκαβλούν (2-0). Πλέον απέχει 13 βαθμούς από την κορυφή, έχοντας 5 αγώνες λιγότερους, αλλά δείχνει ικανή να υπερασπιστεί τα κεκτημένα. Είναι αήττητη στα 10 τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, μετρά 3 διαδοχικά διπλά στο πρωτάθλημα, ενώ δεν έχει ηττηθεί στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις με την Αλ Μοκαβλούν.

21:00   Φένιξ-Προγκρέσο     Apertura Ουρουγουάης

Η Φένιξ σημείωσε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Σέρο Λάργκο (1-0), στην πρώτη παρουσία του Ιγκνάσιο Πάλας στον πάγκο της. Η αλλαγή ψυχολογίας ήταν εμφανής και πλέον θα ψάξει τη σταθεροποίηση και στο σπίτι της, όπου υπέστη 2 σερί ήττες.

Η Προγκρέσο έχασε από την Πλάσα Κολόνια (1-2), παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία κι εξακολουθεί να εμφανίζει διαρκείς μεταπτώσεις στην απόδοσή της. Πάντως, έχει ηττηθεί σε μονάχα 1 από τις 5 εξόδους της στο πρωτάθλημα