Game Time: Με παράδοση το Λιεπάγια-Βαλμιέρα

Reading time3 λ

Το στοίχημα της διατήρησης της παράδοσης θέλει να κερδίσει η Βαλμιέρα απέναντι στη Λιεπάγια.

18:00   Λιεπάγια-Βαλμιέρα                            Virsliga Λετονίας

Η Λιεπάγια είπε πικρό αντίο στην Ευρώπη, αφού έχασε στα πέναλτι από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας (0-0 η κανονική διάρκεια) στο UEFA Europa Conference League. Πλέον, καλείται να καλύψει τη διαφορά 10 βαθμών που έχει από την τρίτη θέση, θέλοντας να χτίσει πάνω στο αήττητο σερί των 5 αγώνων που διατηρεί στο πρωτάθλημα.

Η Βαλμιέρα δυσκολεύτηκε, όμως κέρδισε την Σπάρτακς Τζούρμαλα (2-1) και πλέον έχει την ευκαιρία να βρεθεί μόνη πρώτη στην κορυφή, αν επικρατήσει. Έχει να επιδείξει 4 διαδοχικές νίκες στη Virsliga, ενώ έχει συμπληρώσει 7 διαδοχικούς αγώνες πρωταθλήματος δίχως ήττα από τη Λιεπάγια, νικώντας και στους 2 φετινούς.

18:00   Εστεγκάλ-Γκολ Γκοχάρ                     Κύπελλο Ιράν

Η Εστεγκάλ ηττήθηκε από τη Σεπαχάν (1-2) στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος κι αποχαιρέτησε ένα αήττητο σερί 10 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Τρίτη στο πρωτάθλημα, τώρα θέλει να βρεθεί για δεύτερη σερί φορά στον τελικό, για να μην πάει χαμένη η πρόκριση επί της πρωταθλήτριας Περσέπολις.

Η Γκολ Γκοχάρ ήρθε ισόπαλη με τη Νασάτζι Μαζανταράν (2-2) και τερμάτισε πέμπτη στην Pro League, στην καλύτερη πορεία της ιστορίας της. Είναι αήττητη στα 4 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, όμως, αυτό είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδια της στο φετινό Κύπελλο, ενώ ηττήθηκε και στα 2 φετινά παιχνίδια από την Εστεγκάλ.

20:00   Βάσαλουντ-Χέλσινγκμποργκ            Superettan Σουηδίας

Η Βάσαλουντ πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Εσκιλστούνα (4-2) και πήρε μια βαθιά ανάσα στη μάχη της παραμονής, διακόπτοντας ένα σερί 4 ηττών. Ωστόσο, δεν έχει καταφέρει να κερδίσει 2 συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα της φέτος.

Η Χέλσινγκμποργκ υπέστη οδυνηρή ήττα από την Τρέλεμποργκ (0-2) και πλέον απέχει 6 βαθμούς από την πρώτη τριάδα. Αυτή ήταν η παρθενική εκτός έδρας ήττα της στη σεζόν, ωστόσο έχει δεχτεί μονάχα 4 γκολ στους 6 μέχρι τώρα αγώνες μακριά από τη βάση της.

20:00   Πίραμιντς-Ισμαΐλι                              Premier League Αιγύπτου

Η Πίραμιντς έχασε ευκαιρία νίκης απέναντι στη Νάσιοναλ Μπανκ οφ Ίτζιπτ (1-1). Ωστόσο, έχει τώρα την ευκαιρία να βρεθεί στην τρίτη θέση, που δίνει εισιτήριο για τις διεθνείς διοργανώσεις. Παραμένει αήττητη στις 5 αναμετρήσεις με τον Τάκη Γκώνια στον πάγκο, αν και έχει πανηγυρίσει μόλις 1 νίκη.

Η Ισμαΐλι έχει περίπου ένα μήνα να αγωνιστεί. Στις 5 Ιουλίου είχε χάσει εντός από την Αλ Ιτιχάντ (1-2), αλλά έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της. Δεν έχει άγχος, ενώ έχει κάνει ζημιές εκτός έδρας, έχοντας ηττηθεί σε μόλις 1 από τις 6 τελευταίες εξόδους της.

22:15   Βαλούρ-ΚΡ Ρέικιαβικ                        Urvalsdeild Ισλανδίας

Η Βαλούρ αποχαιρέτησε την Ευρώπη, αφού έχασε και στη Νορβηγία από την Μπόντο Γκλιμτ (0-3). Πλέον, στοχεύει στην παραμονή στην κορυφή, ωστόσο δε μοιάζει σε ιδανική κατάσταση, αφού έχει καταγράψει μόλις 1 νίκη στα 6 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων.

Η ΚΡ Ρέικιαβικ επιβλήθηκε άνετα της Φίλκιρ (4-0) και τώρα έχει την ευκαιρία να μειώσει στους 2 βαθμούς την απόσταση από το ρετιρέ της βαθμολογίας. Είναι αήττητη στις 4 τελευταίες αγωνιστικές, δεν έχει ηττηθεί στα 10 φετινά εκτός έδρας παιχνίδια στις εγχώριες διοργανώσεις, όμως, δεν κέρδισε στις 3 τελευταίες συναντήσεις με τη Βαλούρ.