Game Time: Με παρελθόν το Βίμποργκ-Μίντιλαντ

Reading time3 λ

Η Μίντιλαντ διατηρεί σπουδαία παράδοση με τη Βίμποργκ, σε ένα ματς με ενδιαφέρον για ποντάρισμα.

17:00   Βίμποργκ-Μίντιλαντ                                          Superliga Δανίας

Η Βίμποργκ κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία από την πρωταθλήτρια Μπρόντμπι (1-1) και παραμένει αήττητη στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Έχει δείξει χαρακτήρα, αφού και στα δύο ματς βρέθηκε πίσω στο σκορ και τώρα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της.

Η Μίντιλαντ κέρδισε στην παράταση στη Σέλτικ (2-1) και συνεχίζει στον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Ακολουθούν οι μάχες με την Αϊντχόφεν, αλλά φαίνεται να βρίσκει καλό ρυθμό, παρότι ασταθής αμυντικά, ενώ έχει σπουδαία παράδοση στο Βίμποργκ, όπου παραμένει αήττητη από το 2004.

17:30   Ούφα-Ντιναμό Μόσχας                                      Premier League Ρωσίας

Η Ούφα έκανε φιλότιμη προσπάθεια, αλλά ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα (0-1). Θα επιχειρήσει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις στην έδρα της, ωστόσο από την προετοιμασία έχει διαφανεί ότι το σκοράρισμα δεν είναι το φόρτε της.

Η Ντιναμό Μόσχας πέτυχε σπουδαία νίκη στο Ροστόφ στην πρεμιέρα (2-0). Ήταν ένα πρώτο δείγμα των υψηλών της βλέψεων τη φετινή σεζόν, δεδομένα υπερέχει σε ποιότητα, ενώ δεν έχει ηττηθεί ποτέ στην ιστορία της από την Ούφα.

19:30   Σερκλ Μπριζ-Λέουβεν                                       Pro League Βελγίου

Η Σερκλ Μπριζ πραγματοποίησε ιδανική εκκίνηση στο πρωτάθλημα με το διπλό στην έδρα της Μπέερσοτ (1-0). Η βελτίωση που επέδειξε στο ανασταλτικό κομμάτι, σε σύγκριση με τα φιλικά, είναι το μεγάλο της κέρδος, ενώ είναι αήττητη από το Φεβρουάριο στο άντρο της.

Η Λέουβεν απώλεσε ευκαιρία για νίκη κόντρα στη Ζούλτε Βάρεγκεν (1-1), αφού είχε αριθμητικό πλεονέκτημα στο τελευταίο ημίωρο. Έχει ανασταλτικές αρρυθμίες, ενώ καλείται να ξορκίσει την κακοδαιμονία που τη θέλει να μην έχει πανηγυρίσει νίκη μακριά από τη βάση της εδώ και ένα εξάμηνο.

21:30   Φορτούνα Ντίσελντορφ-Βέρντερ Βρέμης        2.Bundesliga Γερμανίας

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ κέρδισε στο Σαντχάουζεν στην πρεμιέρα (2-0) και επιβεβαίωσε τις καλές επιδόσεις της στη διάρκεια της προετοιμασίας. Μοιάζει συνεπής αμυντικά, ενώ η έδρα αποτελεί σημαντική πηγή ώθησης γι’αυτήν.

Η Βέρντερ Βρέμης περιορίστηκε στην ισοπαλία με το Αννόβερο (1-1) και φαίνεται ότι θα χρειαστεί χρόνο για να συνηθίσει τα… αλώνια. Τα «μετόπισθεν» φαίνεται πως εξακολουθούν να αποτελούν πληγή, ενώ στο Ντίσελντορφ παραδοσιακά δυσκολεύεται.

21:30   Γιουνγκ Μπόις-Γκρασχόπερς                            Super League Ελβετίας

Η Γιουνγκ Μπόις έκανε τα εύκολα δύσκολα, αλλά κέρδισε τη Σλόβαν Μπρατισλάβας (3-2) και προκρίθηκε στον επόμενο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Σκέφτεται το ταξίδι στο Κλουζ, αλλά η επίθεση της μοιάζει… καυτή σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν.

Η Γκρασχόπερς έχασε από τη Βασιλεία (0-2) και ήταν πικρή η επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία. Τα βρίσκει σκούρα παραγωγικά, όπως συνέβαινε και στη διάρκεια της προετοιμασίας, ενώ μετρά 6 διαδοχικές ήττες από τη Γιουνγκ Μπόις.