Game Time: Με παρελθόν το Χαμ Καμ-Αάλεσουντ

Reading time3 λ

Παράδοση και πληθώρα ευκαιριών για ποντάρισμα έχει το ντέρμπι κορυφής της Χαμ Καμ με την Αάλεσουντ.

15:00   Τσονγκίνγκ Λιανγκγιάνγκ-Σενζέν        CSL Κίνας

Η Τσονγκίνγκ Λιανγκγιάνγκ, αν και προηγήθηκε νωρίς, ηττήθηκε εύκολα από την Γκουανγκζού (0-1) στην επιστροφή μετά από τη διακοπή. Παραμένει στην προτελευταία θέση του Α’ ομίλου, με μόλις 1 νίκη στους 6 μέχρι τώρα αγώνες της, διαθέτοντας μακράν τη χειρότερη άμυνα του γκρουπ.

Η Σενζέν πέτυχε σπουδαία ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο απέναντι στην Γκανγκζου (2-1). Το ντεμπούτο του Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο στον πάγκο της ήταν απόλυτα επιτυχημένο, ενώ απέχει μόλις 1 βαθμό από την κορυφή του ομίλου. Είναι αήττητη στους 3 τελευταίους αγώνες, συνολικά έχει μόλις 1 ήττα στις 6 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, όμως έχει 8 χρόνια να κερδίσει την Τσονγκίνγκ Λιανγκγιάνγκ.

18:30   Γιάρο-Μούσα                                           Ykkonen Φινλανδίας

Η Γιάρο πέτυχε παλικαρίσια εκτός έδρας νίκη επί της Κλούμπι-04 (1-0), έχοντας αριθμητικό μειονέκτημα για 55 λεπτά και παραμένει συμπρωτοπόρος στη δεύτερη κατηγορία. Έδειξε χαρακτήρα μετά την ήττα στο ντέρμπι με τη Ροβανιέμι, ενώ παραμένει όπλο η αήττητη έδρα της.

Η Μούσα απώλεσε στο φινάλε το τρίποντο κόντρα στη Βάνταα (1-1) κι έπεσε από την κορυφή. Μετρά 3 διαδοχικές ισοπαλίες, όμως, δεν έχει γνωρίσει την ήττα στα 9 τελευταία ματς. Στην έδρα της Γιάρο, όμως, δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη.

21:00   Χαμ Καμ-Αάλεσουντ                              Obos Ligaen Νορβηγίας

Η Χαμ Καμ ξεπέρασε το εμπόδιο της Σάντνες (2-1), διατηρείται μόνη στο ρετιρέ της δεύτερης κατηγορίας, δείχνοντας αντίδραση μετά την πρώτη εντός έδρας ήττα της κόντρα στην Ασάνε. Από τον Ιούνιο κι έπειτα, έχει να επιδείξει 6 νίκες και μόλις 2 ήττες σε 8 αγωνιστικές, έχοντας την κορυφαία επίθεση και την καλύτερη άμυνα.

Η Αάλεσουντ είδε το τρίποντο να της γλιστρά στο… παρά δύο στο ντέρμπι με τη Γερβ (1-1) και πλέον απέχει 5 βαθμούς από το ρετιρέ. Βέβαια, είναι αήττητη στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις, ενώ δεν έχασε στις 3 τελευταίες εξόδους της, στις οποίες δέχτηκε μόλις 1 γκολ. Επιπλέον, δεν έχει ηττηθεί στο Χάμαρ εδώ και 13 χρόνια.

21:45   Ερντριόνιανς-Μάδεργουελ                     League Cup Σκωτίας

Η Ερντριόνιανς κέρδισε στα πέναλτι την Κουίνς Παρκ (0-0 η κανονική διάρκεια) και πλέον έχει μαζέψει 3 βαθμούς στον ΣΤ’ όμιλο. Βέβαια, για να ελπίζει σε πρόκριση, καλείται να κερδίσει αυτό το ματς. Έδειξε να διαθέτει αμυντική συνοχή στα 2 πρώτα ματς, που έληξαν ισόπαλα στο 90λεπτο, αλλά τη χωρίζουν δύο κατηγορίες από την αντίπαλό της.

Η Μάδεργουελ χρειάστηκε μια μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο για να κάμψει την αντίσταση της Κουίν οφ Σάουθ (3-2). Έχει το απόλυτο στα 2 ματς στο γκρουπ, με νέο τρίποντο θα καθαρίσει την πρόκριση και την πρωτιά και δείχνει φέτος ότι είναι αποφασισμένη να διακριθεί στο θεσμό.

22:00   Βίλα Νόβα-Μπρούσκε                            Serie B Βραζιλίας

Η Βίλα Νόβα πάλεψε, όμως, ηττήθηκε από την Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας (1-2) και αποχαιρέτησε ένα αήττητο σερί 5 αγώνων. Έχει ευκαιρία να πλησιάσει σε απόσταση βολής την τετράδα, ωστόσο δεν έχει κερδίσει στα 4 τελευταία εντός έδρας ματς, στα οποία απέτυχε να σκοράρει.

Η Μπρούσκε σημείωσε μια μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Μποταφόγκο (2-1) και διέκοψε το σερί των 3 διαδοχικών ηττών. Μπορεί να ζυγώσει στον πόντο από τη ζώνη της ανόδου, αν επικρατήσει, ωστόσο αποδυναμώνεται μακριά από τη βάση της, έχει χάσει και στις 4 τελευταίες εξόδους της, δεχόμενη 11 τέρματα.