Game Time: Μιοβένι-Κλουζ, στόχος το απόλυτο

Reading time3 λ

Το στοίχημα της διατήρησης του απόλυτου θέλει να κερδίσει η πρωταθλήτρια Κλουζ στην έδρα της Μιοβένι.

15:30   Χεμπέι-Γκουοάν Πεκίνου                  CSL Κίνας

Η Χεμπέι έμεινε στην ισοπαλία με τη Σενχούα Σαγκάης (0-0) και αναρριχήθηκε στην τρίτη θέση του δεύτερου ομίλου. Είναι αήττητη στις 3 τελευταίες αγωνιστικές, στις οποίες δέχτηκε μόλις 1 γκολ, όμως, διατηρεί τη χειρότερη επίθεση από τις πέντε ομάδες που διεκδικούν θέση στην τελική φάση.

Η Γκουοάν Πεκίνου επικράτησε της Γουχάν (2-1) κι ανέβηκε στο τέταρτο σκαλοπάτι. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αφού δεν έχει ηττηθεί στους 3 τελευταίους αγώνες, αλλά διατήρησε ανέπαφη την εστία της σε μόλις 2 από τα 6 ματς μετά την επανέναρξη. Ωστόσο, είναι αήττητη στα 5 τελευταία παιχνίδια με την Χεμπέι.

21:00   Τέλσταρ-Έμεν                                    Eerste Divisie Ολλανδίας

Η Τέλσταρ προσβλέπει σε μια καλύτερη πορεία από την περσινή στη δεύτερη κατηγορία, αφού έχει κάνει καλές προσθήκες. Ήρθε ισόπαλη στο τελευταίο φιλικό με την ΝΤΕΜ (1-1), ωστόσο στην προετοιμασία μάλλον προβλημάτισε, ειδικά στο ανασταλτικό κομμάτι.

Η Έμεν υποβιβάστηκε από την Eredivisie, όμως, θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την άμεση επάνοδο. Ενισχύθηκε αρκετά, ενώ ήταν εντυπωσιακή στα φιλικά, στα οποία σημείωσε 5 νίκες σε ισάριθμα ματς, με τελευταία ανάμνηση την επικράτηση επί της Γκόου Αχέντ Ιγκλς (2-1), που θα μετάσχει στη μεγάλη κατηγορία.

21:30   Λεχ Πόζναν-Κρακόβια                       Ekstraklasa Πολωνίας

Η Λεχ Πόζναν άνοιξε λογαριασμό στη σεζόν, πετυχαίνοντας μεγάλη ανατροπή στο Ζάμπρζε επί της Γκόρνικ (3-1). Δεν έχει ήττα στις 2 πρώτες αγωνιστικές, αλλά καλείται να σπάσει το ρόδι στην έδρα της, όπου δεν έχει νίκη στους 3 τελευταίους αγώνες.

Η Κρακόβια υπέστη την πρώτη της ήττα από τη Σλασκ Βρότσλαβ (1-2). Δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στα 2 πρώτα παιχνίδια της σεζόν, έχει δεχτεί γκολ και στα 5 τελευταία ματς, επίσημα ή φιλικά, ενώ δεν έχει πανηγυρίσει εκτός έδρας νίκη μέσα στο 2021.

21:30   Μιοβένι-Κλουζ                                    Liga I Ρουμανίας

Η Μιοβένι πέτυχε την πρώτη φετινή νίκη της στην έδρα της Σέπσι (2-1) και προσβλέπει σε καλύτερες ημέρες. Βέβαια, έχει αποτύχει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στις 3 πρώτες αγωνιστικές, ενώ έχει σημειώσει μόλις 1 γκολ στα 3 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Η Κλουζ απώλεσε στο φινάλε τη νίκη κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις (1-1) για το UEFA Champions League και δεδομένα το μυαλό της βρίσκεται στον επαναληπτικό της Τρίτης. Θέλει, πάντως, να κάνει το «4 στα 4» στη Liga I, όπου έχει χτίσει ένα σερί 6 νικών από την περασμένη σεζόν. Δεν έχει χάσει ποτέ από τη Μιοβένι.

21:45   Ντέρι Σίτι-Ντροχέντα                        Premier Division Ιρλανδίας

Η Ντέρι Σίτι έκαμψε την αντίσταση της Λόνγκφορντ (2-0), διέκοψε ένα σερί 2 ηττών στο πρωτάθλημα και απομακρύνθηκε από τα επικίνδυνα βαθμολογικά μονοπάτια. Ωστόσο, δεν αποτελεί υπόδειγμα αξιοπιστίας στην έδρα της, όπου μετρά μόλις 1 νίκη στα 11 φετινά ματς.

Η Ντροχέντα έχασε από τη Γουότερφοντ (1-2) και υποχώρησε στην έβδομη θέση. Παραμένει χωρίς νίκη στα 4 τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, δεν έχει πανηγυρίσει τρίποντο στις 4 τελευταίες εξόδους της, ενώ δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 9 αγώνες με την Ντέρι Σίτι.