Game Time: Μπρόντμπι-Σοντερίσκε, αντιθέσεις

Reading time3 λ

Η διαφορά φόρμας δημιουργεί ευκαιρίες για live στοίχημα στον αγώνα της Μπρόντμπι με τη Σοντερίσκε.

19:00   Κρακόβια-Νιετσιέτζα                                      Ekstraklasa Πολωνίας

Η Κρακόβια απέσπασε ισοπαλία από τη Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ (0-0), αλλά η διαφορά της από την τετράδα παραμένει μεγάλη. Ενθαρρυντικό το γεγονός ότι είναι αήττητη στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις, στις 3 εκ των οποίων διατήρησε ανέπαφη την εστία της.

Η Νιετσιέτζα έμεινε ισόπαλη με τη Λέγκια Βαρσοβίας (0-0) και εξακολουθεί να βρίσκεται στον «βυθό». Μόλις 1 νίκη έχει πανηγυρίσει στους 3 αγώνες της μέσα στο 2022, ενώ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στις 10 μέχρι τώρα εκτός έδρας αποστολές της στο πρωτάθλημα.

20:00   Τουρκγκιουτσού Μονάχου-Σααρμπρίκεν      3.Liga Γερμανίας

Η Τουρκγκιουτσού Μονάχου έφυγε ηττημένη από το Ντούισμπουργκ (0-2) και παραμένει στην τελευταία θέση. Εξακολουθεί να εμφανίζει έντονες μεταπτώσεις στην απόδοσή της, αλλά βελτίωσε τις εντός έδρας επιδόσεις της, μένοντας αήττητη στους 2 τελευταίους αγώνες.

Η Σααρμπρίκεν υπέστη οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τη Βικτόρια Κολωνίας (0-1) και υποχώρησε από την τρίτη θέση. Μοιάζει σε κάμψη, αφού έχασε και τα 2 τελευταία ματς δίχως να σκοράρει, ενώ έχασε και στα 2 τελευταία εκτός έδρας ματς.

20:00   Μπρόντμπι-Σοντερίσκε                                   Superliga Δανίας

Η Μπρόντμπι σημείωσε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Νόρντζελαντ (2-0) και παραμένει σε απόσταση 3 βαθμών από την κορυφή. Έφτασε τις 7 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, όπου συνολικά διατηρεί ένα σερί 9 αγώνων δίχως ήττα, ενώ κέρδισε και τα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Η Σοντερίσκε έχασε στην έδρα της από την Άαρχους (2-3), αν και είχε προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο τέταρτο. Εξακολουθεί να βρίσκεται στο προτελευταίο σκαλοπάτι, αφού αγνοεί τη νίκη στους 9 τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος, στους οποίους συγκέντρωσε μονάχα 2 βαθμούς.

20:00   Βαρζίμ-Φεϊρένσε                                              Segunda Liga Πορτογαλίας

Η Βαρζίμ απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία από την Εστρέλα Αμαδόρα (0-0) και τουλάχιστον ξέφυγε από την τελευταία θέση. Βέβαια, εξακολουθεί να αγνοεί τη χαρά της νίκης εδώ και 6 παιχνίδια, στα οποία σημείωσε μονάχα 2 γκολ, ενώ δεν κέρδισε στους 3 τελευταίους εντός έδρας αγώνες.

Η Φεϊρένσε περιορίστηκε στην ισοπαλία κόντρα στη Ρίο Άβε (0-0), ωστόσο παραμένει σε απόσταση βολής από την κορυφή, παρότι τέταρτη. Είναι αήττητη στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις, ωστόσο έχει κερδίσει σε μονάχα 2 από τις 6 τελευταίες εξορμήσεις της.

21:45   Γκρενόμπλ-Τουλούζ                                         Ligue 2 Γαλλίας

Η Γκρενόμπλ ηττήθηκε στη Νιμ (1-3), παίζοντας για 66 λεπτά με παίκτη λιγότερο κι εξακολουθεί να βρίσκεται στη ζώνη των μπαράζ παραμονής. Κοστίζουν τα σκαμπανεβάσματά της και το γεγονός ότι έχει σημειώσει μόλις 1 νίκη στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις.

Η Τουλούζ πέτυχε εμφατική νίκη επί της Χάβρης (4-0) και συνεχίζει να φιγουράρει στην πρώτη θέση. Προέρχεται από 3 σερί επιτυχίες, στις οποίες πέτυχε 11 γκολ, το αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα έφτασε τα 8 ματς, ενώ δεν έχει χάσει στα 3 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.