Game Time: Μπόλτον-Μπέρτον, μετρά η ενίσχυση

Reading time3 λ

Ενισχυμένη μεταγραφικά και με σύμμαχο το παρελθόν, η Μπέρτον κυνηγά το στοίχημα της νίκης στο Μπόλτον.

17:00   Κομπρεσάλ-Νουμπλένσε                        Primera Division Χιλης

Η Κομπρεσάλ σημείωσε μια τεράστια εκτός έδρας νίκη επί της πρωτοπόρου Κόλο Κόλο (1-0) και συνεχίζει την ανοδική πορεία της. Έχει να επιδείξει 4 διαδοχικές νίκες, ενώ στα 3 τελευταία ματς διατήρησε ανέπαφη την εστία της.

Η Νουμπλένσε επικράτησε με άνεση της Μελιπίγια (3-0) και έδωσε τέλος σε ένα σερί 7 αγώνων πρωταθλήματος δίχως νίκη. Πάντως, δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στις 6 τελευταίες εξόδους της, ενώ δεν έχει κερδίσει στην έδρα της Κομπρεσάλ από το 2011.

19:30   Νησιά Φερόε-Γαλλία    Προκριματικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21

Τα Νησιά Φερόε έμειναν με άδεια χέρια στην Αρμενία (0-2), αφού περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο. Στόχος τους, πάντως, είναι η επιστροφή τις μαχητικότητας που επιδεικνύουν στην έδρα τους, όπου έχουν πανηγυρίσει 3 νίκες στα 5 τελευταία παιχνίδια.

Η Γαλλία εκκίνησε με ιδανικό τρόπο, αφού κέρδισε εύκολα τη Βόρεια Μακεδονία (3-0). Έχοντας φτάσει ως τα προημιτελικά της προηγούμενης διοργάνωσης, καλείται να αποδείξει ξανά ότι είναι το φαβορί του όγδοου ομίλου, όντας αήττητη εκτός έδρας σε προκριματική φάση από το 2019.

20:00   Όσναμπρικ-Βικτορία Κολωνίας            3.Liga Γερμανίας

Η Όσναμπρικ πέρασε θριαμβευτικά από το Μόναχο, κερδίζοντας την Τουρκγκουτσού (3-0) και διορθώνει διαρκώς το «μέτριο» ξεκίνημά της. Πλέον, είναι αήττητη στις 3 τελευταίες αγωνιστικές, ενώ έχει σπάσει και το… ρόδι στην έδρα της, με την προηγούμενη επικράτηση επί της Ντόρτμουντ Β’.

Η Βικτόρια Κολωνίας πέτυχε κόντρα στη Φράιμπουργκ Β’ την παρθενική της νίκη στη σεζόν (3-1). Πάντως, έχει ηττηθεί και στις 3 εκτός έδρας εξορμήσεις της ως τώρα, ενώ διαθέτει και τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.

20:00   Σούντσβαλ-Έργκριτε                              Superettan Σουηδίας

Η Σούντσβαλ επιβλήθηκε της Ούμεα (1-0) και συνεχίζει την πορεία της στο Κύπελλο. Την ίδια στιγμή, είναι αήττητη στα 4 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος κι έχει την ευκαιρία να μειώσει σε απόσταση βολής της διαφορά από τη δεύτερη προνομιούχο θέση, που οδηγεί στην απευθείας άνοδο. Χώρια ότι είναι αήττητη στους 5 τελευταίους εντός έδρας αγώνες.

Η Έργκριτε χαράμισε ένα προβάδισμα δύο τερμάτων και περιορίστηκε στην ισοπαλία με τη Νόρμπι (2-2). Παραμένει χωρίς νίκη στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις της για το πρωτάθλημα, απέχει μόλις 2 βαθμούς από τη ζώνη των μπαράζ, ενώ δεν έχει πανηγυρίσει νίκη επί της Σούντσβαλ από το 2005, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

22:00   Μπόλτον-Μπέρτον                                  League One Αγγλίας

Η Μπόλτον νίκησε την Πορτ Βέιλ (3-2) στο πλαίσιο του League Trophy, αν και παρατάχθηκε με πάρα πολλές αλλαγές. Επιβεβαίωσε τη δυναμική της εντός έδρας, όπου δεν έχει ηττηθεί σε 4 αγώνες όλων των διοργανώσεων και τώρα επιδιώκει να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην κορυφή.

Η Μπέρτον έχασε εντός έδρας από τη Μίλτον Κέινς Ντονς στο League Trophy (0-2), παρατάσσοντας μια εναλλακτική σύνθεση. Ωστόσο, στη τελευταία ημέρα των μεταγραφών ενισχύθηκε σημαντικά, αποκτώντας τέσσερις ποδοσφαιριστές (ξεχωρίζει ο ταλαντούχος επιθετικός Τζέμπισον της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ). Θα επιδιώξει να επιστρέψει στις επιτυχίες έπειτα από 2 άγονα ματς πρωταθλήματος, με όπλο την παράδοση, που τη θέλει να μην έχει χάσει ποτέ στην ιστορία της από την Μπόλτον.