Game Time: Μυστήριο το Ντόνκαστερ-Σάντερλαντ

Reading time3 λ

Ευκαιρίες για στοίχημα διαθέτει η Betsson στο ιδιαίτερο ματς της Ντόνκαστερ με τη Σάντερλαντ.

14:30   Ντόνκαστερ-Σάντερλαντ                               League One Αγγλίας

Η Ντόνκαστερ δεν ταξίδεψε στο Λίνκολν λόγω έξαρσης των κρουσμάτων κορωνοϊού στις τάξεις της. Πάντως, ο υπηρεσιακός προπονητής Γκάρι Μακ Σέφρι κατάφερε να διορθώσει κάπως την κάκιστη εικόνα της, αφού την είχε οδηγήσει στη νίκη επί της Σριούσμπερι (1-0), την πρώτη μετά από 5 σερί ήττες, με την οποία βγήκε από τον βυθό του πρωταθλήματος.

Η Σάντερλαντ αποχαιρέτησε το EFL Cup, αφού υπέστη βαριά ήττα στο Λονδίνο από την Άρσεναλ (1-5). Η εικόνα της δεν έχει καταφέρει να καταστεί πειστική εδώ και σημαντικό διάστημα, αλλά είναι αήττητη στα 7 τελευταία ματς πρωταθλήματος, δεν έχει χάσει στις 3 τελευταίες εξόδους της και συνεχίζει να κυνηγά μια από τις δύο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην απευθείας άνοδο. Στο Ντόνκαστερ δεν έχει χάσει ποτέ.

16:50   Αλ Σαμπάμπ-Αλ Τααβόν                             Pro League Σαουδικής Αραβίας

Η Αλ Σαμπάμπ συνέτριψε την Νταμάκ (5-0) στο πλαίσιο του Κυπέλλου του Βασιλιά κι επιβεβαίωσε την εντυπωσιακή της κατάσταση. Έχει να επιδείξει ένα αήττητο σερί 11 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, διατηρεί ανέπαφη την εστία της εδώ και 711 αγωνιστικά λεπτά και έχει πάντα το βλέμμα στην κορυφή.

Η Αλ Τααβόν πέτυχε μια τεράστια ανατροπή επί της Αλ Τάι (3-2) για το Κύπελλο του Βασιλιά. Δίνει τη μάχη της για έξοδο από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχει χάσει μόλις 1 από τα 6 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, όμως, έχει πανηγυρίσει μονάχα 1 νίκη στις 7 εκτός έδρας αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα.

17:00   Λίνφιλντ-Γκλεντόραν                                  Premiership Βόρειας Ιρλανδίας

Η Λίνφιλντ επιβλήθηκε με δυσκολία της Μπαλιμένα (1-0) και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση. Παραμένει αήττητη εδώ και 7 αγωνιστικές, στις οποίες κατέγραψε 6 νίκες, ενώ δεν έχει χάσει στα 9 εντός έδρας παιχνίδια της, στα οποία δέχτηκε μόλις 3 γκολ.

Η Γκλεντόραν νίκησε εκτός έδρας την Κόλερεϊν (2-0) και παραμένει συγκάτοικος της Λίνφιλντ στην κορυφή. Έχει σημειώσει 7 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, δεχόμενη μονάχα 1 τέρμα, ενώ έχει κερδίσει και τα 3 τελευταία εκτός έδρας ματς, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της.

20:30   Μακάμπι Πετάχ Τίκβα-Μακάμπι Τελ Αβίβ           Ligat Ha Al Ισραήλ

Η Μακάμπι Πετάχ Τίκβα έχασε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων στην έδρα της Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα (0-1) κι εξακολουθεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση. Μετρά 3 σερί ήττες στο πρωτάθλημα, όπου αγνοεί τη νίκη εδώ και 7 αγωνιστικές, στις οποίες σκόραρε μόλις 1 φορά.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ περιορίστηκε στην ισοπαλία με την Μπνέι Σακνίν (1-1) και πλέον βρίσκεται 12 ολόκληρους βαθμούς μακριά από την κορυφή. Πάντως, είναι αήττητη στα 7 τελευταία ματς πρωταθλήματος, ενώ έχει πανηγυρίσει 3 διαδοχικές νίκες μακριά από τη βάση της.

21:30   ΦΑΡ Ραμπάτ-Ράζα Καζαμπλάνκα               Botola Pro Μαρόκου

Η ΦΑΡ Ραμπάτ επικράτησε της Σαμπάμπ Μοχαμέντια (1-0) και παραμένει τρίτη. Έχει την ευκαιρία να μειώσει στον πόντο τη διαφορά από τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο αφρικανικό Champions League, με όπλο τη φόρμα της, αφού είναι αήττητη στις 6 τελευταίες αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε 4 νίκες. Εντός έδρας, όμως, μετρά μόλις 2 νίκες σε 6 ματς.

Η Ράζα Καζαμπλάνκα έχασε στο πέναλτι από τη Αλ Αχλί στο πλαίσιο του αφρικανικού Super Cup (1-1 η κανονική διάρκεια) και υπάρχει μια απογοήτευση στις τάξεις. Δεν έχει περιθώρια απωλειών, ευρισκόμενη 5 βαθμούς μακριά από την κορυφή, αλλά έχει κερδίσει μόλις 2 από τα 5 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ δε νίκησε στις 2 τελευταίες εξόδους της.