Game Time: Ντάγκεναμ-Σάλφορντ, ώρα πρόκρισης

Reading time2 λ

Ιδιαίτερη η μάχη της Ντάγκεναμ & Ρεντμπριτζ με τη Σάλφορντ Σίτι και με πολλές επιλογές για ποντάρισμα.

20:00   Βουρτσμπούργκερ Κίκερς-Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ     3.Liga Γερμανίας

Η Βουρτσμπούργκερ Κίκερς πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη στο Καϊζερσλάουτερν (2-0) και βρίσκεται σε καλό δρόμο στην προσπάθεια να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Είναι αήττητη στα 3 τελευταία ματς, μετρώντας 2 σερί νίκες, αλλά έχει ακόμα τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Η Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ ηττήθηκε στην έδρα της από τη Βέχεν Βισμπάτεν (1-2), αλλά παραμένει μια ανάσα μακριά από τη δυάδα. Αποδεικνύεται ικανή στη διαχείριση των εκτός έδρας αποστολών, αφού είναι αήττητη στις 3 τελευταίες, ενώ έχει χάσει μόλις 1 από τις τελευταίες 7.

20:00   Χέλσινγκορ-Φρεντερίτσια                                   1.Division Δανίας

Η Χέλσινγκορ πήρε βαθμό στην έδρα της πρωτοπόρου Λίνγκμπι (0-0) και παραμένει στη δεύτερη θέση, λόγω ισοβαθμίας. Βρίσκεται διαρκώς σε σταθερό μονοπάτι, όντας αήττητη στα 3 τελευταία ματς, ενώ διατηρεί «άτρωτη» την έδρα της, έχοντας καταγράψει 3 νίκες σε 6 αγώνες.

Η Φρεντερίτσια συνέτριψε τη Βέντισελ (4-0) και πλέον έχει «πιάσει» τις Λίνγκμπι και Χέλσινγκορ στην κορυφή. Φουριόζα στο πρωτάθλημα, όπου μετρά 3 διαδοχικές νίκες με παθητικό μόλις 1 τέρμα, όμως, δεν έχει νικήσει στις 3 τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Χέλσινγκορ.

20:00   Νασιονάλ Μαδέιρα-Τσάβες                             Segunda Liga Πορτογαλίας

Η Νασιονάλ Μαδέιρα πέρασε νικηφόρα από την Κοΐμπρα (2-1) και πλησιάζει την πρώτη τριάδα. Χωρίς ήττα στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις πρωταθλήματος, στις οποίες πανηγύρισε 2 νίκες, ωστόσο απέτυχε να κερδίσει στα 2 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Τσάβες έμεινε ισόπαλη με την Τροφένσε (0-0) και βρίσκεται κάτω από τη μέση της βαθμολογίας. Εξακολουθεί να εμφανίζει σημαντικές μεταπτώσεις στην απόδοσή της, ενώ δεν έχει καταφέρει να νικήσει στις 5 μέχρι τώρα εξόδους της.

21:45   Ντάγκεναμ & Ρεντμπριτζ-Σάλφορντ Σίτι          FA Cup Αγγλίας

Η Ντάγκεναμ & Ρεντμπριτζ απώλεσε προβάδισμα δύο τερμάτων κόντρα στην Τσέστερφιλντ (2-2) και βρέθηκε εκτός της ζώνης των πλέι-οφ της National League. Δε βρίσκεται σε ιδανική κατάσταση, με μόλις 2 νίκες στα 7 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, όμως, είναι ισχυρή στην έδρα της, όπου έχει ηττηθεί σε μόλις 1 από τα φετινά της παιχνίδια.

Η Σάλφορντ Σίτι επιβλήθηκε της U21 της Λιντς και διατηρεί ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του EFL Trophy. Δεν χαρακτηρίζεται, όμως, από αγωνιστική σταθερότητα, ειδικά στη League Two, ενώ έχει κερδίσει μόλις 1 από τους 8 φετινούς εκτός έδρας αγώνες της.