Game Time: Ντέγκερφορς-Έλφσμποργκ, στο κόλπο

Reading time3 λ

Κρίσιμο το ματς της Ντέγκερφορς με την Έλφσμποργκ, στο οποίο υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για στοίχημα.

19:00   Μπρέσια-Λέτσε                                                Serie B Ιταλίας

Η Μπρέσια πέτυχε στο τέλος μια σπουδαία νίκη επί της Κρεμονέζε (1-0) και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση. Διέγραψε τις δύο σερί ήττες, διατήρησε ανέπαφη την εστία της μετά από 7 αγώνες, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει σταθερότητα στο σπίτι της.

Η Λέτσε ήρθε ισόπαλη με την Περούτζια (0-0) κι έχασε περαιτέρω έδαφος στη μάχη της κορυφής. Βέβαια, δεν έχει χάσει από την πρεμιέρα, μετρώντας 8 διαδοχικά ματς δίχως ήττα, έχει δεχτεί μόλις 2 γκολ στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις, αλλά στην Μπρέσια δεν έχει πανηγυρίσει νίκη από το 2005.

19:00   Μπραν-Βίκινγκ                                                 Eliteserien Νορβηγίας

Η Μπραν απέσπασε ισοπαλία στην έδρα της Οντ Γκρένλαντ (3-3), όμως, παραμένει στη ζώνη των μπαράζ κι απέχει πλέον 5 βαθμούς από τις θέσεις της σωτηρίας. Βέβαια, είναι αήττητη στις 6 τελευταίες αγωνιστικές, στις οποίες κατέγραψε 5 ισοπαλίες, αλλά έχει δεχτεί γκολ και στα 16 τελευταία ματς.

Η Βίκινγκ συνέτριψε τη Λίλεστρομ (5-1) και παραμένει ισόβαθμη με την τρίτη Ρόζενμποργκ, στη μάχη για την ευρωπαϊκή έξοδο. Δεν έχει ηττηθεί στα 4 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, σημειώνοντας 3 σερί νίκες, ενώ έμεινε αλώβητη στις 4 τελευταίες εξόδους της.

20:00   Ντέγκερφορς-Έλφσμποργκ                            Allsvenskan Σουηδίας

Η Ντέγκερφορς πέτυχε μια τεράστια νίκη στο Έρεμπρο (2-1) κι έκανε σημαντικό βήμα για τη σωτηρία. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, όντας αήττητη στους 4 τελευταίους αγώνες, στους οποίους κατέκτησε 3 τρίποντα, ενώ κέρδισε και τα 2 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Η Έλσφμποργκ επικράτησε με ευκολία της Σίριους (3-0) και παραμένει γερά στη μάχη του τίτλου, αφού απέχει μόλις 2 βαθμούς από την κορυφή. Με 4 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, δίχως να έχει δεχτεί γκολ, θέλει να αξιοποιήσει την εντυπωσιακή φόρμα της, την στιγμή που δεν έχει χάσει ποτέ στην έδρα της Ντέγκερφορς.

20:45   Μίντιλαντ-Άαλμποργκ                                     Κύπελλο Δανίας

Η Μίντιλαντ πέτυχε μια νίκη θρίλερ επί της Σοντερίσκε (3-2) και έχει μονιμοποιηθεί στην κορυφή, εξασφαλίζοντας απόσταση 6 βαθμών από τους διώκτες της. Δεν έχει ηττηθεί στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις όλων των διοργανώσεων, δεν έχει χάσει στα 7 τελευταία εντός έδρας ματς σε Δανία και Ευρώπη και θέλει να επαναλάβει το κατόρθωμα του 2019, όταν και κατέκτησε το μοναδικό της Κύπελλο.

Η Άαλμποργκ υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα από τη Βίμποργκ (2-5) και διαρκώς υποχωρεί στην κατάταξη. Οι 2 σερί ήττες φανερώνουν κάμψη, έχει καταγράψει διαδοχικές αποτυχίες και μακριά από τη βάση της, αλλά παραδοσιακά έχει υψηλές βλέψεις στο Κύπελλο, στο οποίο ήταν φιναλίστ το 2020.

21:45   Βέστερλο-Αντβέρπ                                           Κύπελλο Βελγίου

Η Βέστερλο κέρδισε την Εξέλσιορ Βιρτόν (2-0) και παραμένει πρώτη και καλύτερη στη δεύτερη κατηγορία. Είναι αήττητη στα 10 φετινά παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ είναι ομάδα με παράδοση στο Κύπελλο, το οποίο κατέκτησε πριν 20 χρόνια, ενώ έπαιξε στον τελικό το 2011.

Η Αντβέρπ ήρθε ισόπαλη στο επεισοδιακό ματς με την Κλαμπ Μπριζ (1-1) και πλέον απέχει 4 βαθμούς από την κορυφή της Pro League. Δεν έχει κερδίσει στα 3 τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, συνολικά εμφανίζει μια μικρή κοιλιά, ενώ δεν έχει καταφέρει ποτέ στην ιστορία της να κερδίσει στην έδρα της Βέστερλο.