Game Time: Ντέρμπι το Πετρολούλ-Κονκόρντια

Reading time2 λ

Η σύγκρουση της Πετρολούλ Πλοέστι με την Κονκόρντια Τσιάινα δημιουργεί προϋποθέσεις για ποντάρισμα.

16:00   Νόβι Πάζαρ-Τσουκαρίτσκι             Super Liga Σερβίας

Η Νόβι Πάζαρ έχασε την ευκαιρία νίκης κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα (1-1) και παραμένει ουραγός. Πάντως, είναι βελτιωμένη, όντας αήττητη στα 4 τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, όμως, στο πρωτάθλημα έχει αποτύχει να πανηγυρίσει νίκη στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις.

Η Τσουκαρίτσκι περιορίστηκε στην ισοπαλία με τη Βόζντοβατς (1-1), αλλά διατηρείται στην τρίτη θέση. Χωρίς νίκη στους 3 τελευταίους αγώνες όλων των διοργανώσεων, που ήταν όλοι εκτός έδρας, όμως είναι αήττητη εδώ και μια πενταετία στο Νόβι Πάζαρ.

16:30   Σανάτ Ναφτ-Γκολ Γκοχάρ              Pro League Ιράν

Η Σανάτ Ναφτ έσπασε το… ρόδι με την εκτός έδρας νίκη επί της Νασάτζι Μαζανταράν (2-0). Αυτά ήταν τα πρώτα της γκολ στη σεζόν, ωστόσο έχει ηττηθεί στις 2 πρώτες εντός έδρας υποχρεώσεις της.

Η Γκολ Γκοχάρ απέσπασε ισοπαλία από την Περσέπολις (1-1) και συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις. Αήττητη στις 4 πρώτες αγωνιστικές, έχει καταφέρει να σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της, ενώ έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς στις 2 εξόδους της.

20:00   Μπουργκ Περονάς-Σαμπλί             National 1 Γαλλίας

Η Μπουργκ Περονάς πέρασε εμφατικά από την έδρα της Ζουρά Ντολουά (4-0) στο πλαίσιο του Coupe de France. Επιδιώκει την παραμονή της στην κορυφή, έχει ηττηθεί σε μόλις 1 από τα 13 ματς πρωταθλήματος, αλλά απέτυχε να σκοράρει στα 2 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια, όπου κέρδισε μόλις 1 βαθμό.

Η Σαμπλί απέκλεισε με δυσκολία τη Ρουέν (3-2) στο Coupe de France. Στο πρωτάθλημα, όμως, μετρά 2 σερί ήττες και φλερτάρει με την επικίνδυνη ζώνη. Επιπλέον, έχει ηττηθεί και στις 4 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της.

20:00   Αλ Ιτιχάντ-Ελ Γκούνα                      Premier League Αιγύπτου

Η Αλ Ιτιχάντ κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Πίραμιντς (0-3) και αποχαιρέτησε το αήττητο ξεκίνημα της. Έχει φέρει όλα τα αποτελέσματα στις 3 πρώτες αγωνιστικές, αλλά –συμπεριλαμβανομένης της περασμένης σεζόν- έχει ένα αήττητο σερί 3 παιχνιδιών στην έδρα της.

Η Ελ Γκούνα επιβλήθηκε της Φάρκο (1-0) και άνοιξε λογαριασμό στο φετινό πρωτάθλημα. Επίσης έχει καταγράψει όλα τα αποτελέσματα στα 3 πρώτα παιχνίδια της Premier League, όμως έχει αποτύχει να κερδίσει στις 6 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της.

20:30   Πετρολούλ Πλοέστι-Κονκόρντια Τσιάινα  Liga II Ρουμανίας

Η Πετρολούλ Πλοέστι επιβλήθηκε εμφατικά της Ντουναρέα Καλαράσι (4-1) και παραμένει στην κορυφή. Έφτασε τις 11 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ έχει κερδίσει και τα 7 ματς στην έδρα της με συνολικό σκορ 19-1!

Η Κονκόρντια Τσιάινα νίκησε την Άστρα Γκιούργκιου (2-1) και ανέβηκε στην τρίτη θέση, σε απόσταση 6 βαθμών από την κορυφή. Είναι αήττητη στα 3 τελευταία παιχνίδια, όπου πανηγύρισε 2 νίκες, όμως, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στις 2 τελευταίες εξόδους της, με απολογισμό 1 ισοπαλία.