Game Time: Ομόνοια-Ανόρθωση, σε κρίση

Reading time3 λ

Το ντέρμπι της Ομόνοιας με την Ανόρθωση δίνει ξεχωριστό χρώμα στο σημερινό κουπόνι.

16:00   KΦΟΥΜ Όσλο-Αάλεσουντ             Obos Ligaen Νορβηγίας

Η ΚΦΟΥΜ Όσλο κατέρρευσε στο δεύτερο μέρος και υπέστη βαριά ήττα από την Ασάνε (0-3). Το διαφαινόμενο ντεφορμάρισμά της κάνει να «τρίζει» η θέση της στη ζώνη των πλέι-οφ, αφού μετρά 3 διαδοχικές ήττες, στις οποίες δεν κατάφερε να σκοράρει.

Η Αάλεσουντ έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς απέναντι στη Σάντνες (2-2) και έπεσε από την προνομιούχο δεύτερη θέση. Παραμένει αήττητη στους τελευταίους 22 αγώνες όλων των διοργανώσεων, αλλά έχει κερδίσει μόλις 1 από τα 5 τελευταία ματς. Πάντως, έχει να επιδείξει 3 νίκες στις ισάριθμες συναντήσεις της με την KFUM Όσλο, ανεξαρτήτως έδρας.

19:00   Ομόνοια-Ανόρθωση                         Α’ Κατηγορία Κύπρου

Η Ομόνοια υπέστη αναπάντεχη ήττα από την ΠΑΕΕΚ (0-1) και παραμένει βυθισμένη σε προβληματισμό. Απέχει 10 ολόκληρους βαθμούς από την κορυφή, έχει κερδίσει μόλις 1 από τα 6 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά τουλάχιστον είναι αήττητη στο ΓΣΠ στα 3 εντός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Η Ανόρθωση έχασε στην έδρα της από την ΑΕΚ Λάρνακας (1-2) και βρίσκεται πλέον στην προτελευταία θέση. Μετρά 3 αγώνες δίχως νίκη σε Κύπρο και Ευρώπη, πραγματοποιεί το χειρότερό της ξεκίνημα στα χρόνια του Τιμούρ Κετσπάγια, ενώ έχει ηττηθεί και στις 3 εκτός έδρας αποστολές της στο πρωτάθλημα.

21:30   Σταλ Μίελετς-Λεχ Πόζναν              Ekstraklasa Πολωνίας

Η Σταλ Μίελετς απέσπασε ισοπαλία από τη Βάρτα στο Πόζναν (0-0) και διατηρεί το θετικό της πρόσημο. Είναι αήττητη στα 4 τελευταία ματς, ενώ έχει διορθώσει κατά πολύ και τις επιδόσεις στην έδρα της, όπου μετρά  4 νίκες και 1 ήττα στα 5 τελευταία παιχνίδια.

Η Λεχ Πόζναν επιβλήθηκε της Ούνια Σκιερνιέβιτσε (2-0) στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Επιδιώκει την παραμονή στην κορυφή του πρωταθλήματος, με όπλο την εντυπωσιακή της φόρμα, κατά τη διάρκεια της οποίας έχει σημειώσει 6 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 19 γκολ.

21:45   Οστάνδη-Μαλίν                                Pro League Βελγίου

Η Οστάνδη συνέτριψε την Ονχάγιε (8-1) για το Κύπελλο. Ξέσπασε για την ήττα από την Κορτάικ κι επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά την εντός έδρας δυναμική της, αφού από τον Σεπτέμβρη και μετά είναι αήττητη στα 4 παιχνίδια της στην Ντιάζ Αρένα.

Η Μαλίν πανηγύρισε σπουδαία πρόκριση επί της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Γκιλουάζ (2-1) στο Κύπελλο. Βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, όντας αήττητη στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις όλων των διοργανώσεων, όμως, ηττήθηκε στις 2 τελευταίες επισκέψεις της στην Οστάνδη.

21:45   Ντάνταλκ-Γουότερφορντ                 Premier Division Ιρλανδίας

Η Ντάνταλκ έχασε από τη Σεντ Πάτρικς (0-1). Υπάρχει απογοήτευση για τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Κυπέλλου, παραμένει δίχως νίκη στα 3 τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, ωστόσο ακόμα δεν έχει αποφύγει τα μπαράζ υποβιβασμού, χρειάζεται εναγωνίως βαθμούς, με όπλο την έδρα της, όπου μετρά 5 σερί νίκες.

Η Γουότερφοντ κέρδισε στο Δουβλίνο την Μποέμιανς (2-1). Πήρε ρεβάνς για την ήττα στον ημιτελικό του Κυπέλλου, πέρασε πάνω από τη γραμμή των μπαράζ, όντας αήττητη στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις πρωταθλήματος, ενώ φέτος νίκησε ήδη μια φορά στο Ντάνταλκ (3-1 τον Ιούνιο).