Game Time: Πάφος-ΑΕΛ Λεμεσού, νέα αρχή

Reading time3 λ

Ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση της Πάφου με την ΑΕΛ Λεμεσού, περιλαμβάνει πλούσιες προσφορές για στοίχημα.

19:00   Χβίντοβρε-Σοντερίσκε                              Κύπελλο Δανίας

Η Χβίντοβρε έχασε στο φινάλε στην έδρα της Σοντερίσκε (0-1) στον πρώτο αγώνα, αλλά παραμένει «ζωντανή» στη μάχη της πρόκρισης. Όπλο της η έδρα, στην οποία είναι αήττητη στα 10 φετινά παιχνίδια της, μετρώντας μάλιστα 4 σερί νίκες, στις οποίες δέχτηκε μόλις 1 γκολ.

Η Σοντερίσκε διέκοψε ένα σερί 4 ματς δίχως νίκη με την επικράτηση της περασμένης εβδομάδας. Οι επιδόσεις της, βέβαια, παραμένουν προβληματικές μακριά από τη βάση της, αλλά η τελευταία της νίκη ήρθε στην παράταση στο Άαρχους στο πλαίσιο του Κυπέλλου.

19:00   Πάφος-ΑΕΛ Λεμεσού                               Α’ Κατηγορία Κύπρου

Η Πάφος απέσπασε στο τέλος ισοπαλία από τον ΑΠΟΕΛ (1-1) και διατηρείται στην πέμπτη θέση. Είναι αήττητη στα 3 τελευταία παιχνίδια της, ενώ δεν έχει ηττηθεί στα 6 φετινά παιχνίδια της στο «Στέλιος Κυριακίδης». Μάλιστα κέρδισε τα 2 τελευταία ματς, δίχως να δεχτεί γκολ.

Η ΑΕΛ Λεμεσού έχασε από την Ομόνοια (0-1), παραμένει ένατη και ο Ντούσαν Κέρκεζ αποχώρησε. Νέος προπονητής ο Σάββας Παντελίδης, που θα επιχειρήσει να ξορκίσει το «μαύρο» σερί 6 αγώνων δίχως νίκη. Όπλο του έμπειρου τεχνικού η παράδοση που τον θέλει να μην έχει χάσει σε πρεμιέρα του εδώ και 11 χρόνια.

21:00   Εξέλσιορ-Μάαστριχτ                                Eerste Divisie Ολλανδίας

Η Εξέλσιορ νίκησε εκτός έδρας τη δεύτερη ομάδα της Άλκμααρ (2-0) κι εξακολουθεί να απέχει μια ανάσα μακριά από την κορυφή. Δεν έχει ηττηθεί στα 5 τελευταία ματς, στα οποία πανηγύρισε 4 νίκες, ενώ διατηρεί την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας.

Η Μάαστριχτ διέσωσε στις καθυστερήσεις την ισοπαλία κόντρα στην Τοπ Ος (1-1) και παραμένει εκτός οκτάδας. Απέτυχε να κερδίσει στις 3 τελευταίες αγωνιστικές, ωστόσο έχει να επιδείξει 3 διαδοχικές νίκες μακριά από τη βάση της, δίχως να δεχτεί γκολ.

21:30   Τερνάνα-Μπενεβέντο                                Serie B Ιταλίας

Η Τερνάνα απέσπασε ισοπαλία από τη Φροζινόνε (1-1), έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα επί 64 λεπτά. Ακόμα, όμως, δεν έχει… πατήσει στην οκτάδα, παρότι αήττητη στις 5 τελευταίες αγωνιστικές. Βέβαια, σημείωσε μόλις 2 νίκες σε αυτό το διάστημα.

Η Μπενεβέντο κέρδισε την Πορντενόνε (2-1) και διατηρείται σε απόσταση βολής από την πρώτη δυάδα. Έφτασε τις 3 διαδοχικές νίκες, στις οποίες σημείωσε 9 τέρματα, ενώ έχει χάσει μόλις 1 από τις 6 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της.

21:45   Σαρλερουά-Οστάνδη                                 Pro League Βελγίου

Η Σαρλερουά έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το επεισοδιακό ματς της Λιέγης με τη Σταντάρ, που ουδέποτε ολοκληρώθηκε (νικούσε με 3-0). Διατηρεί τη θέση της στην τετράδα, αλλά έχει μεταπτώσεις στην απόδοσή της, με 3 νίκες και 2 ήττες στα 5 τελευταία ματς.

Η Οστάνδη πέτυχε σπουδαία ανατροπή επί της Έουπεν (2-1) και πήρε μια σημαντική ανάσα. Έδωσε τέλος σε ένα σερί 5 ηττών, όμως, δεν έχει πάρει μόλις 1 βαθμό στις 6 τελευταίες εξόδους της, στα οποία σημείωσε μονάχα 1 γκολ.