Game Time: Παλμέιρας-Αλ Αχλί, ζαριά τελικού

Reading time3 λ

Πληθώρα ευκαιριών για live στοίχημα προσφέρει η Betsson στον ημιτελικό της Παλμέιρας με την Αλ Αχλί.

18:30   Παλμέιρας-Αλ Αχλί                                   Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Η Παλμέιρας επικράτησε της Άγκουα Σάντα (1-0) και είναι πρώτη στον τέταρτο όμιλο του πολιτειακού πρωταθλήματος Παουλίστα. Αήττητη στα 4 παιχνίδια της μέσα στο 2022, στα οποία δέχτηκε μόλις 1 γκολ, συνολικά μετρά 9 διαδοχικά ματς όλων των διοργανώσεων χωρίς ήττα και θέλει φέτος να βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης.

Η Αλ Αχλί πέτυχε μια τεράστια νίκη επί της Μοντερέι (1-0) και για δεύτερη στη σειρά χρονιά προκρίθηκε στην τετράδα του θεσμού. Δε λύγισε από τα προβλήματα απουσιών, που αναμένονται λιγότερα αυτή τη φορά, ωστόσο δύο φορές στο παρελθόν που αντιμετώπισε βραζιλιάνικες ομάδες στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων υπέστη ισάριθμες ήττες, από την Ιντερνασιονάλ το 2006 και την Κορίνθιανς το 2012.

19:30   Καρλσρούη-Σαντχάουζεν                         2.Bundesliga Γερμανίας

Η Καρλσρούη γνώρισε την ήττα στη Βρέμη από τη Βέρντερ (1-2) και βρίσκεται μόλις 6 βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν κατάφερε να κερδίσει στα 3 τελευταία παιχνίδια, ωστόσο είναι αήττητη στις 4 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις.

Η Σαντχάουζεν επιβλήθηκε της Άουε (2-0) και πήρε σημαντική ανάσα, παρότι δεν ξέφυγε από τη «διακεκαυμένη» ζώνη. Μόλις 1 ήττα έχει υποστεί στους 5 τελευταίους αγώνες, πήρε 4 βαθμούς στις 2 τελευταίες εξόδους της, αλλά μετρά 4 διαδοχικές ήττες από την Καρλσρούη.

19:30   Φενέρμπαχτσε-Καϊσέρισπορ                   Κύπελλο Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας ήττα από την Μπασάκσεχιρ (0-1) και παραμένει εκτός της ζώνης των ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Μόλις 1 νίκη έχει καταγράψει στα 5 τελευταία παιχνίδια της, αλλά το Κύπελλο αποτελεί την τελευταία ευκαιρία της για έναν τίτλο τη φετινή σεζόν.

Η Καϊσέρισπορ πανηγύρισε μια σημαντική νίκη επί της Χατάισπορ (4-3) και πλέον βρίσκεται πιο κοντά στην τετράδα, παρά στη ζώνη του υποβιβασμού. Ηττήθηκε σε μόλις 1 από τα 9 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων και θέλει μετά από μια τετραετία να επιστρέψει στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

21:45   Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Γουίγκαν                  League One Αγγλίας

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ πέρασε νικηφόρα από το Μπέρτον (2-0) και πλέον βρίσκεται σε απόσταση βολής από την εξάδα. Έχει να επιδείξει 3 διαδοχικές νίκες, στις οποίες διατήρησε ανέπαφη την εστία της, ενώ είναι αήττητη στα 9 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η Γουίγκαν ηττήθηκε στο Στόουκ (0-2) και αποχαιρέτησε τον θεσμό του Κυπέλλου. Τώρα επικεντρώνεται στην προσπάθεια της απευθείας ανόδου, με τη διαφορά από την κορυφή να βρίσκεται στους 6 βαθμούς (έχοντας 3 αγώνες λιγότερους). Δεν έχει ηττηθεί στις 12 τελευταίες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, αλλά δεν έχει νίκη στο Γουίγκαν από το 2014.

21:45   Μάνσφιλντ-Κόλτσεστερ                           League Two Αγγλίας

Η Μάνσφιλντ έφυγε με ισοπαλία από την έδρα της Χάρογκεϊτ (0-0) και κρατά την έκτη θέση. Είναι αήττητη στα 9 τελευταία ματς πρωταθλήματος, στα οποία πανηγύρισε 8 νίκες, ενώ δεν έχει χάσει στα 10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, μετρώντας 8 διαδοχικά τρίποντα.

Η Κόλτσεστερ πέτυχε μια τεράστια εκτός έδρας νίκη επί της Λέιτον Όριεντ (1-0) και ξέφυγε 8 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Είναι αήττητη στους 4 αγώνες με τον υπηρεσιακό Γουέιν Μπράουν στον πάγκο, σημειώνοντας 2 νίκες, ενώ δεν έχει χάσει στο Μάνσφιλντ από το μακρινό 2002.