Game Time: Πατρονάτο-Ταγιέρες, για το σερί

Reading time3 λ

Πλούσια σε ευκαιρίες για στοίχημα είναι η αναμέτρηση της Πατρονάτο με την πρωτοπόρο Ταγιέρες.

16:00   Ρουάντα-Κένυα                            Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

Η Ρουάντα ηττήθηκε από το Μάλι (0-1) στο ουδέτερο Μαρόκο και απώλεσε ένα αήττητο σερί 6 αγώνων, στους οποίους δεν είχε δεχτεί καν γκολ. Καλείται να ανασυνταχθεί, με όπλο την έδρα, στην οποία δεν έχει χάσει από το Νοέμβριο του 2019.

Η Κένυα έμεινε ισόπαλη με την Ουγκάντα (0-0), παρότι ήταν συνολικά πιο δραστήρια. Σημαντικό για την αυτοπεποίθησή της το γεγονός ότι είναι αήττητη στα 5 ματς που έχει δώσει μέσα στο 2021, ενώ είναι 21 χρόνια αήττητη κόντρα στη Ρουάντα.

16:00   Νόρμπι-Βάσαλουντ                     Superettan Σουηδίας

Η Νόρμπι κατάφερε να πάρει ισοπαλία από την Έργκριτε (2-2), παρότι είχε μειονέκτημα δύο τερμάτων ως το 78ο λεπτό. Παραμένει, πάντως, χωρίς νίκη στους 3 τελευταίους αγώνες, με συνέπεια να έχει υποχωρήσει στην πέμπτη θέση, πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Η Βάσαλουντ ηττήθηκε στο ματς θρίλερ με την ΓΚΑΪΣ (3-4) και βρέθηκε στον βυθό της βαθμολογίας. Δίχως νίκη στα 3 τελευταία παιχνίδια, διατηρεί τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, ενώ δεν κατάφερε να κερδίσει στις 5 τελευταίες εξόδους της, στις οποίες συγκέντρωσε μονάχα 1 βαθμό.

18:30   Μάριενχαμν-Κουόπιο                  Veikkausliga Φινλανδίας

Η Μάριενχαμν πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη επί της Ίλβες (1-0), την πρώτη της έπειτα από 5 αγωνιστικές. Παραμένει, πάντως, στην προτελευταία θέση, ενώ από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος έχει να καταγράψει διαδοχικά τρίποντα.

Η Κουόπιο έχασε στο φινάλε την ευκαιρία νίκης επί της πρωτοπόρου Ελσίνκι (1-1) και η απόστασή της από την κορυφή διατηρείται στους 9 βαθμούς. Ωστόσο, είναι αήττητη στα 11 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, κέρδισε 13 από τους 15 διαθέσιμους πόντους στους 5 τελευταίους αγώνες μακριά από τη βάση της, ενώ μετρά 4 σερί νίκες επί της Μάριενχαμν, ανεξαρτήτως έδρας.

19:15   Μιραντές-Λας Πάλμας               Segunda Division Ισπανίας

Η Μιραντές έκανε φιλότιμη προσπάθεια, αλλά έχασε στο Χιχόν από τη Σπόρτινγκ (1-2). Η άμυνά της πληγώθηκε για πρώτη φορά στη σεζόν, τη στιγμή που στο πρώτο της εντός έδρας ματς, κόντρα στην Αμορεμπιέτα, πανηγύρισε μια άνετη νίκη.

Η Λας Πάλμας πέτυχε την πρώτη της νίκη απέναντι στην Ουέσκα (2-1). Είναι αήττητη στις 3 πρώτες αγωνιστικές, παρότι δε φαντάζει ιδιαίτερα αξιόπιστη αμυντικά, ωστόσο στην έδρα της Μιραντές μέτρα μόνο ήττες, 4 σε ισάριθμες επισκέψεις.

19:30   Πατρονάτο-Ταγιέρες                   Liga Profesional Αργεντινής

Η Πατρονάτο ηττήθηκε εμφατικά από τη Σαν Λορέντζο (0-3) και υποχωρεί μετά από το καλό της ξεκίνημα. Συμπλήρωσε 3 παιχνίδια χωρίς νίκη, όμως, διατηρεί το αήττητο της έδρας της, δεχόμενη μόλις 1 γκολ σε 4 ματς, ενώ συνολικά η τελευταία φορά που έχασε στην Παρανά ήταν το Μάρτιο.

Η Ταγιέρες κέρδισε την Εστουδιάντες (2-0) και βρέθηκε στην κορυφή. Είναι 6 αγωνιστικές αήττητη, μετρώντας 5 διαδοχικές νίκες, εκ των οποίων οι 3 στις ισάριθμες τελευταίες εξόδους της. Στην έδρα της Πατρονάτο, πάντως, μετρά 3 ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.