Game Time: Πιτέρμπορο-Ρέντινγκ, επιβίωση

Reading time3 λ

Σπουδαίες ευκαιρίες για live στοίχημα προσφέρει η Betsson στη σύγκρουση της Πιτέρμπορο με τη Ρέντινγκ.

18:00   Άρης Λεμεσού-Ομόνοια                                   Α’ Κατηγορία Κύπρου

Ο Άρης Λεμεσού ηττήθηκε από την Ανόρθωση (1-3) και πλέον υποχώρησε στην τέταρτη θέση. Αγνοεί τη νίκη στους 4 τελευταίους αγώνες, εμφανίζει επιθετικό πρόβλημα, αλλά έχει χάσει μόλις 1 από τα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του.

Η Ομόνοια υπέστη απρόσμενη εντός έδρας ήττα από τον Εθνικό Άχνας (0-2) και πλέον «καίγεται», αφού βρίσκεται 4 βαθμούς μακριά από την εξάδα. Εξακολουθεί να υστερεί, όμως, μακριά από τη βάση της, αφού δεν έχει νικήσει στα 5 τελευταία ματς.

19:30   Αλεσσάντρια-Λέτσε                                         Serie B Ιταλίας

Η Αλεσσάντρια έχασε στις καθυστερήσεις τη νίκη στην Μπρέσια (1-1) κι εξακολουθεί να βρίσκεται στη ζώνη των μπαράζ παραμονής. Δεν κέρδισε στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις, ωστόσο είναι αήττητη στους εντός έδρας αγώνες της μέσα στο 2022.

Η Λέτσε περιορίστηκε στην ισοπαλία με την Μπενεβέντο (1-1), αλλά παραμένει μόνη στην κορυφή. Χωρίς ήττα στα 5 ματς της μέσα στο νέο έτος, ενώ τα καταφέρνει καλά κι εκτός έδρας, αφού έχει υποστεί μόλις 1 ήττα στις 10 τελευταίες εξορμήσεις της.

20:00   Τουρκγκιουτσού Μονάχου-Μόναχο 1860       3.Liga Γερμανίας

Η Τουρκγκιουτσού Μονάχου ήρθε ισόπαλη με τη Βάλντχοφ Μανχάιμ (0-0) και διατηρείται στην επικίνδυνη ζώνη. Παραμένει εδώ και 13 αγώνες δίχως νίκη, δεν έχει κερδίσει στα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια, ενώ ταλανίζεται και από οικονομικά προβλήματα.

Η Μόναχο 1860 είδε το τρίποντο να της… γλιστρά στο φινάλε στο Μέπεν (1-1) και παραμένει σε απόσταση 6 βαθμών από την τριάδα. Είναι αήττητη στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις, ενώ πήρε τους 13 από τους 15 διαθέσιμους βαθμούς στις 5 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της.

21:45   Πιτέρμπορο-Ρέντινγκ                                       Championship Αγγλίας

Η Πιτέρμπορο έχασε εντός έδρας από την Πρέστον (0-1) και εξακολουθεί να κατοικοεδρεύει στη ζώνη του υποβιβασμού. Πήρε μόλις 1 βαθμό στα 7 τελευταία ματς, έχει υποστεί 3 διαδοχικές ήττες στο γήπεδό της και πλέον αυτό το παιχνίδι μοιάζει με… τελικό.

Η Ρέντινγκ ηττήθηκε εντός έδρας από την Κόβεντρι (2-3) και βρίσκεται μια ανάσα από την επικίνδυνη ζώνη. Μετρά 8 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, αγνοεί τη χαρά της νίκης στους 10 τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος, ενώ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στο Πιτέρμπορο από το 2001.

21:45   Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Άκρινγκτον                     League One Αγγλίας

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ υπέκυψε στην πρωτοπόρο Ρόδεραμ, χάνοντας εντός έδρας (0-2). Το σερί 5 διαδοχικών νικών διακόπηκε, ηττήθηκε μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες στο σπίτι της, αλλά έχει ακόμα μια ευκαιρία για να βρεθεί στην προνομιούχο εξάδα.

Η Άκρινγκτον ξεπέρασε με ευκολία το εμπόδιο της Κρου (4-1) και βρέθηκε στο μέσο της κατάταξης. Σημείωσε 2 σερί ήττες, αλλά δεν είναι εξίσου αποτελεσματική εκτός έδρας, όπου δεν κέρδισε στις 3 τελευταίες απόπειρές της, ενώ συνολικά μετρά μόλις 1 νίκη στα 6 τελευταία ματς.