Game Time: Πούσκας-Φερεντσβάρος, μάχη τίτλου

Reading time3 λ

Σημαντικές προσφορές για ποντάρισμα υπάρχουν στο ντέρμπι της Πούσκας Ακαντέμια με τη Φερεντσβάρος.

14:30   Αλ Μοκαβλόον-Ισμαΐλι                        League Cup Αιγύπτου

Η Αλ Μοκαβλόον απέσπασε ισοπαλία από την Αλ Αχλί (1-1) και παραμένει γερά στο κόλπο της πρόκρισης. Έχει την ευκαιρία να τεθεί επικεφαλής του δεύτερου ομίλου αν πάρει τη νίκη. Πρέπει να αξιοποιήσει ξανά την έδρα, όπως έκανε στο μοναδικό παιχνίδι της εκεί στη διοργάνωση.

Η Ισμαΐλι έμεινε ισόπαλη με τη Νάσιοναλ Μπανκ οφ Ίτζιπτ (1-1), όμως, διατηρείται στην κορυφή του δεύτερου γκρουπ. Αήττητη σε 3 αγώνες στη διοργάνωση, έχει πετύχει τη μοναδική της νίκη εκτός έδρας, ενώ απέσπασε ισοπαλία στην έδρα της Αλ Μοκαβλόον για το πρωτάθλημα (1-1).

16:00   Οντίσα-Χιντεραμπάντ                          Super League Ινδίας

Η Οντίσα απέσπασε ισοπαλία από την Μοχούν Μπαγκάν (0-0) και βρίσκεται σε απόσταση βολής από την τετράδα. Αήττητη στους 2 αγώνες της με τον υπηρεσιακό Χοακίν Γκαρθία, δίχως μάλιστα να έχει δεχτεί γκολ, αλλά έχει κερδίσει μόλις 1 από τα 4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Η Χιντεραμπάντ πέτυχε τεράστια εκτός έδρας νίκη επί της Ιστ Μπενγκάλ (4-0) κι ανέβηκε στην κορυφή. Βέβαια, έχει μεταπτώσεις μέσα στο 2022, με μόλις 1 επιτυχία στις 4 αναμετρήσεις της, αλλά έχει ηττηθεί σε μονάχα 1 από τις φετινές εκτός έδρας αποστολές της.

17:00   Μπαχρέιν-Ουγκάντα                            Διεθνής Φιλικός Αγώνας

Το Μπαχρέιν απέτυχε παταγωδώς στο Αραβικό Κύπελλο που διεξήχθη στο Κατάρ στα τέλη του 2021. Αποκλείστηκε πανηγυρικά από τον πρώτο γύρο, αφού όχι μόνο απέτυχε να νικήσει στους 3 αγώνες της φάσης των ομίλων, αλλά δεν σκόραρε καν. Μετρά μόλις 3 νίκες στα 6 εντός έδρας φιλικά που έδωσε από τον Σεπτέμβρη και μετά.

Η Ουγκάντα έχασε στο Ιράκ (0-1) σε φιλικό που διεξήχθη την προηγούμενη εβδομάδα. Έχει θετικό πρόσημο στα 3 παιχνίδια που έχει δώσει σε αυτή την περιοδεία που πραγματοποιεί στη Μέση Ανατολή (1 νίκη), ενώ συνολικά μετρά μόλις 3 ήττες στους 11 αγώνες με τον Μιλουτίν Σρεντόγεβιτς στον πάγκο.

17:00   Σμούχα-Αλ Αχλί                                    League Cup Αιγύπτου

Η Σμούχα πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο κόντρα στην Ελ Γκούνα (2-1) και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του δεύτερου ομίλου, που ενδεχομένως να δώσει εισιτήριο για τα ημιτελικά. Μετά την πρώτη επιτυχία και τα παρθενικά της γκολ στη διοργάνωση, έχει την ψυχολογία στα ύψη.

Η Αλ Αχλί περιορίστηκε στην ισοπαλία με την Αλ Μοκαβλόον (1-1) κι απέχει δύο βαθμούς από την κορυφή του δεύτερου γκρουπ. Έχει καταγράψει 3 ισοπαλίες στα ισάριθμα ματς στον θεσμό, χρειάζεται νίκη για να μπει στο κόλπο της πρόκρισης, ενώ είναι αήττητη στην έδρα της Σμούχα από το 2013.

19:30   Πούσκας Ακαντέμια-Φερεντσβάρος   NB I Ουγγαρίας

Η Πούσκας Ακαντέμια ήρθε ισόπαλη με τον Κισβάρντα (1-1) στο τελευταίο παιχνίδι του 2021 και παρέμεινε στην τρίτη θέση, 4 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Φιλοδοξεί να επιστρέψει για τα καλά στη μάχη του τίτλου, ποντάροντας στην έδρα της, όπου είναι αήττητη στα 5 τελευταία ματς, με απολογισμό 4 νικών.

Η Φερεντσβάρος κέρδισε την Χόνβεντ (1-0) κι ανέβηκε στην πρώτη θέση. Πλέον, έχει νέο προπονητή, τον Ρώσο Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ και προσδοκά την επιστροφή στις εκτός έδρας επιτυχίες. Ωστόσο, δεν έχει κερδίσει στην έδρα της Πούσκας Ακαντέμια στο πλαίσιο του πρωταθλήματος από τον Απρίλιο του 2015.