Game Time: Ρέιντζερς-Σεντ Τζόνστον, με ορμή

Reading time3 λ

Στο ματς της Ρέιντζερς με τη Σεντ Τζόνστον η Betsson προσφέρει αξιόλογες επιλογές για live στοίχημα.

16:00   Ελλάς Βερόνα-Έμπολι                                Coppa Italia

Η Ελλάς Βερόνα ηττήθηκε εντός έδρας από την Αταλάντα (1-2), παρότι προηγήθηκε. Παραμένει απρόβλεπτη και ικανότατη επιθετικά, παρότι δεν κατάφερε να κερδίσει στα 2 τελευταία εντός έδρας ματς, ενώ επιδιώκει τη διάκριση στο Κύπελλο.

Η Έμπολι πανηγύρισε μια τεράστια νίκη στη Νάπολι (1-0) και πλησιάζει την εξάδα του πρωταθλήματος. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, όντας αήττητη στα 4 τελευταία παιχνίδια, αλλά έχασε στη Βερόνα για το πρωτάθλημα στις 22 Νοεμβρίου (1-2).

19:00   Τβέντε-Φέγενορντ                                        Κύπελλο Ολλανδίας

Η Τβέντε έκαμψε την αντίσταση της Βααλβάικ (2-1) και διατηρείται στην πρώτη πεντάδα. Δεν έχει ηττηθεί στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις, έχει χάσει μόλις 1 από τους 8 φετινούς εντός έδρας αγώνες της, αλλά έχει 3 χρόνια να κερδίσει στο σπίτι της για το Κύπελλο.

Η Φέγενορντ περιορίστηκε στην ισοπαλία από την Γκρόνινγκεν (1-1) κι έχασε μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή. Βέβαια, έχει συμπληρώσει 13 παιχνίδια όλων των διοργανώσεων δίχως ήττα, ενώ το Κύπελλο είναι πάντα μεγάλος στόχος.

19:45   Ζούλτε Βάρεγκεμ-Ουνιόν Σεν Γκιλουάζ    Pro League Βελγίου

Η Ζούλτε Βάρεγκεμ υπέστη βαριά ήττα στην Μπριζ (0-3) και βρέθηκε στην επικίνδυνη ζώνη. Δε διάγει καλές ημέρες, μετρώντας 3 διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, δεχόμενη 9 γκολ, ενώ έχει νικήσει σε μόλις 2 από τα 9 φετινά εντός έδρας ματς.

Η Ουνιόν Σεν Γκιλουάζ επιβλήθηκε της Μαλίν (2-0) και παραμένει στην κορυφή. Θέλει να διατηρήσει τη διαφορά των 4 βαθμών από τους διώκτες της, κέρδισε τα 2 τελευταία παιχνίδια της, ενώ έχει καταγράψει 5 σερί εντός έδρας επιτυχίες στο πρωτάθλημα.

21:00   Βαγιαδολίδ-Λας Πάλμας                             Copa del Rey Ισπανίας

Η Βαγιαδολίδ πήρε το τρίποντο επί της Οβιέδο (2-1) και παραμένει στο κυνήγι της δεύτερης θέσης. Έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, όμως, είναι αήττητη στα 8 τελευταία εντός έδρας ματς, μετρώντας μάλιστα 5 διαδοχικές νίκες, ενώ τα τελευταία χρόνια προχωρά αρκετά στο Κύπελλο.

Η Λας Πάλμας συμβιβάστηκε με την ισοπαλία στην έδρα της Αμορεμπιέτα (1-1), αλλά διατηρείται στην εξάδα. Μοιάζει να έχει ξεπεράσει την κάμψη, όντας αήττητη στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις όλων των διοργανώσεων, όμως, έχει περάσει μια τετραετία από την τελευταία διάκριση στο Copa del Rey.

21:45   Ρέιντζερς-Σεντ Τζόνστον                            Premiership Σκωτίας

Η Ρέιντζερς κέρδισε στο Εδιμβούργο της Χαρτς (2-0), παραμένει στην κορυφή και μάλιστα με διαφορά 4 πόντων από τη δεύτερη Σέλτικ. Προσαρμόζεται στη λογική του νέου προπονητή Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ, όντας αήττητη στα 6 τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, ενώ δεν έχει χάσει στα 8 εντός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Η Σεντ Τζόνστον ηττήθηκε στο φινάλε από την Αμπερντίν (0-1) και πλέον είναι ουραγός. Έχει υποστεί 4 σερί ήττες, μετρά 5 διαδοχικά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη, σημειώνοντας μονάχα 1 γκολ, ενώ δεν έχει κερδίσει τη Ρέιντζερς στις 11 τελευταίες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος, ανεξαρτήτως έδρας.