Game Time: Ρότσντεϊλ-Μπόλτον, μάχη πρόκρισης

Reading time3 λ

Στο ντέρμπι της Ρότσντεϊλ με την Μπόλτον προκύπτουν σημαντικές ευκαιρίες για ποντάρισμα.

20:00   Σούντσβαλ-Φάλκενμπεργκ                    Superettan Σουηδίας

Η Σούντσβαλ περιορίστηκε στην ισοπαλία με την Μπράγκε (0-0), αλλά διατηρείται στη δεύτερη θέση. Έχει ευκαιρία να αποσπαστεί 5 ολόκληρους βαθμούς από τους διώκτες της στη μάχη της απευθείας ανόδου, όντας αήττητη στα 8 τελευταία ματς, στα οποία πανηγύρισε 6 νίκες και δέχτηκε μόλις 3 γκολ.

Η Φάλκενμπεργκ ηττήθηκε από την πρωτοπόρο Βάρναμο (2-3), αν και είχε προβάδισμα δύο τερμάτων στα πρώτα 40 λεπτά. Παραμένει προτελευταία, βρίσκεται 6 βαθμούς μακριά από τις θέσεις των μπαράζ και παίζει ένα από τα τελευταία χαρτιά της για την παραμονή. Όμως, δεν έχει νίκη στους 3 τελευταίους αγώνες, ενώ δεν κέρδισε στις 4 τελευταίες εξόδους της.

21:00   Ατλέτικο Παραναένσε-Φλαμένγκο        Serie A Βραζιλίας

Η Ατλέτικο Παραναένσε ηττήθηκε εντός έδρας από τη Σάντος (0-1) και βρέθηκε εκτός των θέσεων που οδηγούν στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Δεν έχει νίκη στα 5 τελευταία ματς πρωταθλήματος, ηττήθηκε στα 3 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Serie A, όμως, πριν μόλις μια εβδομάδα θριάμβευσε επί της Φλαμένγκο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο (3-0) και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου.

Η Φλαμένγκο επικράτησε της πρωτοπόρου Ατλέτικο Μινέιρο (1-0) και διέκοψε ένα σερί 4 αγώνων δίχως νίκη. Δεν παραδίδεται στη μάχη του τίτλου, αν και βρίσκεται 10 βαθμούς μακριά από την κορυφή, έχοντας 2 παιχνίδια λιγότερα. Έχει ηττηθεί σε μόλις 1 από τις 15 τελευταίες εκτός αναμετρήσεις στο Μπραζιλεϊράο, ενώ θέλει εκδίκηση για το… κάζο του Copa do Brasil.

21:00   Ρότσντεϊλ-Μπόλτον                                 EFL Trophy Αγγλίας

Η Ρότσντεϊλ πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη στο Μπάροου (2-1), με την οποία αναρριχήθηκε κι άλλο στη βαθμολογία της League Two κι έρχεται ανεβασμένη στο ντέρμπι της περιοχής του Μάντσεστερ. Είναι αήττητη στα 4 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων και χρειάζεται μόνο το τρίποντο, ώστε να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η Μπόλτον έφυγε με άδεια χέρια από το Πόρτσμουθ (0-1) και απομακρύνθηκε περαιτέρω από την εξάδα της League One. Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αγνοεί τη νίκη στα 5 τελευταία παιχνίδια, στα οποία σκόραρε μόλις 1 φορά, αλλά στο EFL Trophy έχει καταγράψει 2 νίκες σε ισάριθμα ματς και της αρκεί να μη χάσει στην κανονική διάρκεια, ώστε να προκριθεί και μάλιστα ως πρώτη από τον τέταρτο όμιλο του Βορρά. Όμως, δεν έχει νίκη στο Ρότσντεϊλ από το 1974.

21:45   Γουίκομ-Ίπσουιτς                                    League One Αγγλίας

Η Γουίκομ συμβιβάστηκε με την ισοπαλία στο Φλίτγουντ (3-3), αφού έχασε προβάδισμα δύο τερμάτων. Πάντως, έχει ευκαιρία να πατήσει στην κορυφή, με οδηγό τη φόρμα της, που τη θέλει αήττητη στους 5 τελευταίους αγώνες. Χώρια ότι είναι αήττητη εντός έδρας στο πρωτάθλημα, μετρώντας 6 διαδοχικές νίκες.

Η Ίπσουιτς ηττήθηκε στο Πλίμουθ (1-2), παρότι προηγήθηκε νωρίς και η ανοδική πορεία της ανακόπηκε. Ωστόσο, έχασε μόλις 2 από τα 9 τελευταία παιχνίδια της στην κατηγορία, αντέδρασε πειστικά στο προηγούμενο δυσμενές αποτέλεσμα, αλλά παραμένει ασταθής μακριά από τη βάση της.

21:45   Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Σάντερλαντ           League One Αγγλίας

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις στην έδρα της Τσέλτεναμ (2-2) κι έχασε έδαφος στη μάχη για την είσοδο στην εξάδα. Μπορεί να είναι αήττητη στα 5 τελευταία ματς πρωταθλήματος, αλλά οι 4 σερί ισοπαλίες είναι ανασταλτικός παράγοντας, την στιγμή που κέρδισε μονάχα 3 από 6 παιχνίδια της στο Χίλσμπορο.

Η Σάντερλαντ υπέστη συντριβή στο Ρόδεραμ (1-5), πληρώνοντας το αριθμητικό της μειονέκτημα στα τελευταία 34 λεπτά. Πλέον απέχει 5 βαθμούς, αφού συμπλήρωσε 2 σερί ήττες, ενώ μόλις σε 1 από τους 5 τελευταίους αγώνες διατήρησε ανέπαφη την εστία της. Στο Σέφιλντ, πάντως, έχει 24 χρόνια να χάσει σε ματς πρωταθλήματος.