Game Time: Σάντερλαντ-Λίνκολν, ώρα κορυφής

Reading time3 λ

Πλούσιες προσφορές για ποντάρισμα υπάρχουν στην Betsson για το ματς της Σάντερλαντ με τη Λίνκολν.

21:30   Μάνσφιλντ-Σουίντον                            League Two Αγγλίας

Η Μάνσφιλντ πάλεψε πολύ, αλλά έχασε στις καθυστερήσεις από τη Μίντλεσμπρο στο Κύπελλο (2-3). Ένα σερί 5 νικών σε όλες τις διοργανώσεις έλαβε τέλος, ωστόσο στο πρωτάθλημα έχει κερδίσει και τα 4 τελευταία παιχνίδια της, πλησιάζοντας στους 3 βαθμούς τη ζώνη των πλέι-οφ, ενώ έχει να επιδείξει 5 συνεχόμενες νίκες στην έδρα της.

Η Σουίντον δεν κατάφερε να αντισταθεί στη Μάντσεστερ Σίτι (1-4) στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Θέλει να υπερασπιστεί τη θέση της στην επτάδα, αν και έχει κερδίσει μόλις 1 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Εσχάτως, έχασε την ικανότητά που τη χαρακτήριζε εκτός έδρας, καθώς γνώρισε ισάριθμες ήττες στις 2 τελευταίες εξόδους της. Είναι αήττητη στο Μάνσφιλντ από το 2006.

21:45   Μίλτον Κέινς Ντονς-Γουίμπλεντον     League One Αγγλίας

Η Μίλτον Κέινς Ντονς έμεινε ισόπαλη στο Άκρινγκτον (1-1), αν και είχε αριθμητικό πλεονέκτημα για 56 λεπτά. Δεν φαντάζει σε ιδανική κατάσταση, αφού δε νίκησε στα 3 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, παραμένοντας εκτός εξάδας, ενώ δεν κέρδισε στις 3 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις.

Η Γουίμπλεντον έπεσε θύμα έκπληξης απέναντι στην Μπόρεχαμ Γουντ στο Κύπελλο (0-2). Έρχεται σε αυτό το ντέρμπι με την ψυχολογία της σε κάμψη, αφού απέτυχε να νικήσει στους 3 τελευταίους αγώνες όλων των διοργανώσεων, ενώ αγνοεί τη νίκη στις 3 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της. Χωρίς νίκη στο Μίλτον Κέινς από το 2014.

21:45   Σάντερλαντ-Λίνκολν                            League One Αγγλίας

Η Σάντερλαντ έφυγε με μόλις έναν βαθμό από το… θρίλερ του Γουίκομ (3-3), αφού ισοφαρίστηκε στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων. Έχει, όμως, ευκαιρία να βρεθεί μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, όντας αήττητη στα 10 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, στα οποία κατέγραψε 6 νίκες.

Η Λίνκολν πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη επί της Όξφορντ (2-0) και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τερμάτισε ένα σερί 9 αγώνων δίχως τρίποντο σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ παραμένει επικίνδυνη ως επισκέπτρια, αφού έχει χάσει μόλις 2 από τις 8 τελευταίες εξορμήσεις της. Στο Σάντερλαντ, όμως, δεν έχει κερδίσει από το 1959.

21:45   Σάλφορντ Σίτι-Τρανμίρ                       League Two Αγγλίας

Η Σάλφορντ Σίτι πανηγύρισε μια πολύ σπουδαία νίκη στο Νιούπορτ (2-0) και μείωσε στους 5 βαθμούς την απόσταση από τη ζώνη των πλέι-οφ. Βρίσκεται σε ανοδική πορεία, μετρώντας 4 νίκες και μόλις 1 ήττα στα 6 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ διορθώνει και τις εντός έδρας επιδόσεις της, όντας αήττητη στα 3 τελευταία ματς.

Η Τρανμίρ επικράτησε με άνεση της Σκάνθορπ (4-0) και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση. Έφτασε τις 6 διαδοχικές νίκες στην κατηγορία, έχει συμπληρώσει 484 αγωνιστικά λεπτά δίχως να δεχτεί γκολ στη League Two, είναι αήττητη στα 3 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, ενώ κέρδισε φέτος στο Σάλφορντ για το EFL Trophy (2-0).

21:45   Φόρεστ Γκριν-Κόλτσεστερ                 League Two Αγγλίας

Η Φόρεστ Γκριν περιορίστηκε στην ισοπαλία με την Έξετερ (0-0), αλλά διατηρείται στην κορυφή, με διαφορά 7 βαθμών από τους διώκτες της. Είναι αήττητη στα 9 τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, στο πρωτάθλημα αγνοεί την ήττα εδώ και 11 ματς, ενώ δεν έχει χάσει στους 5 τελευταίους εντός έδρας αγώνες, δεχόμενη μόλις 1 γκολ.

Η Κόλτσεστερ δεν αγωνίστηκε στο Ρότσντεϊλ λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου. Φλερτάρει με την επικίνδυνη ζώνη, παραμένοντας δίχως νίκη στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις όλων των διοργανώσεων, έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με μόλις 17 τέρματα, ενώ δεν κατάφερε να σκοράρει στις 2 τελευταίες επισκέψεις της στο Νέιλσγουορθ.