Game Time: Σέλτικ-Χαρτς, ώρα για εκδίκηση

Reading time3 λ

Πολλές επιλογές για ποντάρισμα επιφυλάσσει η προσπάθεια της Σέλτικ να πάρει εκδίκηση από τη Χαρτς.

15:30   Τσβόλε-Φίτεσε                               Eredivisie Ολλανδίας

Η Τσβόλε θα επιχειρήσει να ανανεώσει την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία. Με νέο προπονητή τον Αρτ Λανχέλερ, αλλά με ελλειμματικό ισοζύγιο στο κομμάτι των μεταγραφών, προβλημάτισε στα φιλικά, κυρίως αμυντικά. Έχασε από την Χέρακλες (1-3) στο τελευταίο τεστ.

Η Φίτεσε κέρδισε την Ντάνταλκ στην Ιρλανδία (2-1) και συνεχίζει στο UEFA Europa Conference League. Έχει το πλεονέκτημα του ρυθμού, αν και οι αμυντικές επιδόσεις της είναι συζητήσιμες από την αρχή της προετοιμασίας. Χώρια ότι στο Τσβόλε δεν έχει κερδίσει από το 2018.

17:00   Σέλτικ-Χαρτς                                 League Cup Σκωτίας

Η Σέλτικ νίκησε εμφατικά και στο δεύτερο παιχνίδι τη Γιάμπλονετς (3-0) και πέρασε στα πλέι-οφ του UEFA Europa League. Έχει βρει για τα καλά τα πατήματά της, αφού μετρά 3 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες σημείωσε 13 γκολ και θέλει εκδίκηση από τη Χαρτς για την ήττα της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Εδιμβούργο (1-2).

Η Χαρτς κέρδισε και τη Σεντ Μίρεν (2-1) κι έχει 100% επιτυχία μετά από τις 2 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Σε συνδυασμό με τις 4 νίκες στα ισάριθμα ματς της στη φάση των ομίλων του League Cup, στα οποία δε δέχτηκε καν γκολ, δείχνει ικανή να επαναλάβει το κατόρθωμα της 31ης Ιουλίου. Στο Πάρκχεντ, πάντως, έχει να νικήσει από το 2012.

19:00   Άαρχους-Κοπεγχάγη                     Superliga Δανίας

Η Άαρχους έχασε στο Άαλμποργκ (0-2) και βρίσκεται στο προτελευταίο σκαλοπάτι της κατάταξης. Ακόμα δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη στους 6 αγώνες της σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, ενώ σκοράρει με το… σταγονόμετρο (μόλις 4 γκολ).

Η Κοπεγχάγη κέρδισε τη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ (4-2) και προχωρά στο UEFA Europa Conference League. Παραμένει αήττητη στα 8 ματς όλων των διοργανώσεων, πέτυχε 8 τέρματα στους 2 τελευταίους αγώνες, ενώ είναι αήττητη στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις με την Άαρχους, ανεξαρτήτως έδρας.

19:00   Σερκλ Μπριζ-Άντερλεχτ               Pro League Βελγίου

Η Σερκλ Μπριζ απέσπασε στο φινάλε ισοπαλία (1-1) στο ντέρμπι με την Κλαμπ Μπριζ. Αν και δε διακρίνεται για τις επιθετικές της αρετές (μόλις 1 γκολ σημείωσε σε κάθε ματς) είναι αήττητη στις 3 πρώτες αγωνιστικές, ενώ η τελευταία φορά που ηττήθηκε ως γηπεδούχος ήταν στις 6 Φεβρουαρίου.

Η Άντερλεχτ υπέταξε ξανά τη Λάτσι (2-1) και προκρίθηκε στα πλέι-οφ του UEFA Europa Conference League. Σταδιακά μοιάζει να βρίσκει τον καλό εαυτό της, μετρώντας 3 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ είναι αήττητη στις 5 τελευταίες συναντήσεις με τη Σερκλ Μπριζ, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

19:30   Βίκινγκ-Μόλντε                             Eliteserien Νορβηγίας

Η Βίκινγκ πανηγύρισε μια δύσκολη νίκη επί της Κρίστιανσουντ (3-2) και συνεχίζει την ανοδική πορεία των τελευταίων εβδομάδων. Μετρά 3 διαδοχικές επιτυχίες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ είναι αήττητη στις 5 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις.

Η πρωτοπόρος Μόλντε αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Τραμπζονσπόρ στο UEFA Europa Conference League (1-1 η κανονική διάρκεια). Κουβαλά κόπωση, απέτυχε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στα 6 τελευταία ματς, αλλά έχει χάσει μόλις 1 από τα 10 τελευταία παιχνίδια της στην Eliteserien.