Game Time: Σέλτικ-Χιμπέρνιαν, κρύβει παγίδες

Reading time3 λ

Πολλές ευκαιρίες για στοίχημα απαντώνται στην Betsson για το παιχνίδι της Σέλτικ με τη Χιμπέρνιαν.

20:00   Βάλντχοφ Μανχάιμ-Ντόρτμουντ Β’       3.Liga Γερμανίας

Η Βάλντχοφ Μανχάιμ πήγε με σκυμμένο κεφάλι στη διακοπή, αφού υπέστη εμφατική ήττα στο Μαγδεμβούργο (0-3). Επιδιώκει την επιστροφή της στη δεύτερη προνομιούχο θέση, ποντάροντας στην έδρα της, όπου είναι αήττητη στα 9 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η Ντόρτμουντ Β’ κέρδισε την Τσβικάου (3-1) πριν το διάλλειμα των Γιορτών και βρέθηκε στο έβδομο σκαλοπάτι. Ευελπιστεί ότι θα διατηρήσει τον καλό ρυθμό που είχε στο 2021, ειδικά μακριά από τη βάση της όπου είχε καταγράψει 2 σερί νίκες.

20:00   Ακαδέμικα-Ρίο Άβε                                Segunda Liga Πορτογαλίας

Η Ακαδέμικα διέσωσε στο φινάλε την ισοπαλία με την Τροφένσε (1-1), ωστόσο παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη. Δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη στις 4 τελευταίες αγωνιστικές, ο Πέδρο Ντουάρτε δεν έχει εξαλείψει τις αδυναμίες της, με αποτέλεσμα να μετρά μόλις 1 νίκη στα 9 φετινά εντός έδρας ματς.

Η Ρίο Άβε έχασε στην παράταση από την Τοντέλα (0-1) κι αποχαιρέτησε το Κύπελλο. Επικεντρώνεται πλέον στη διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη τριάδα, με όπλο τις καλές εκτός έδρας επιδόσεις της, που αναγράφουν μόλις 1 ήττα και 4 νίκες σε 8 αγώνες.

20:30   Χαποέλ Μπεέρ Σεβά-Μακάμπι Χάιφα Ligat Ha Al Ισραήλ

Η Χαποέλ Μπεέρ Σεβά νίκησε στην παράταση τη Μακάμπι Νετάνια (2-1) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Καλείται να δείξει αντίδραση και στο πρωτάθλημα, όπου υπέστη την παρθενική της ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την οποία «έπεσε» από την κορυφή, με όπλο την έδρα της όπου δεν έχει ηττηθεί φέτος σε 13 ματς όλων των διοργανώσεων.

Η Μακάμπι Χάιφα συνέτριψε την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (4-0) και συνεχίζει στο Κύπελλο. Θέλει να υπερασπιστεί την πρωτιά της στην κατάταξη με όπλο την εντυπωσιακή της κατάσταση, χάρη στην οποία έχει σημειώσει 7 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 22 τερμάτων.

21:45   Παρί-Χάβρη                                             Ligue 2 Γαλλίας

Η Παρί δεν αγωνίστηκε στη Δουνκέρκη, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομώνυμη ομάδα. Με την τελευταία νίκη επί της Αμιάν (1-0) είχε πλησιάσει στους δύο βαθμούς την κορυφή. Μετρά 6 διαδοχικές επιτυχίες στο πρωτάθλημα, ενώ είναι αήττητη στα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Η Χάβρη ηττήθηκε εντός έδρας από τη Σοσό (0-1) κι έχασε έδαφος στη μάχη για την είσοδο στην πεντάδα. Οι μεταπτώσεις της παραμένουν μεγάλες, ωστόσο έχει αποδειχθεί επικίνδυνη μακριά από τη βάση της, όπου μετρά 2 σερί νίκες, ενώ έχει χάσει μόλις σε 1 από τις 9 φετινές της εξορμήσεις.

21:45   Σέλτικ-Χιμπέρνιαν                                  Premiership Σκωτίας

Η Σέλτικ ολοκλήρωσε το 2021 με την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Σεντ Τζόνστον (3-1) κι απέχει έξι βαθμούς από την κορυφή. Έκανε μετεγγραφικές προσθήκες και θέλει να υπερασπιστεί το αήττητο σερί των 9 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Χιμπέρνιαν αποχαιρέτησε το προηγούμενο έτος με σπουδαία εκτός έδρας επιτυχία επί της Νταντί Γιουνάιτεντ (3-1). Έχει κερδίσει και τα 2 παιχνίδια της με τον Σον Μαλόνεϊ στον πάγκο της, ενίσχυσε το δυναμικό της και θέλει εκδίκηση από τη Σέλτικ για τον χαμένο τελικό του Λιγκ Καπ στις 19 Δεκεμβρίου (1-2).