Game Time: Σέντρα με Όσναμπρικ-Ντούισμπουργκ

Reading time3 λ

Πλούσιο παρελθόν και ευκαιρίες για ποντάρισμα επιφυλάσσει το ματς της Όσναμπρικ με την Ντούισμπουργκ.

18:30   Άρτζες Πιτέστι-Αράντ                  Liga I Ρουμανίας

Η Άρτζες Πιτέστι έκανε καλή προσπάθεια, αλλά ηττήθηκε από την Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα (0-1) στην πρεμιέρα. Επιβεβαιώνεται η δυσκολία που έχει στο επιθετικό κομμάτι, όμως, η έδρα αποτέλεσε πηγή ισχύος μέσα στο 2021.

Η Αράντ περιορίστηκε στην ισοπαλία με τη Φαρούλ Κονστάντσα (0-0) στην πρώτη αγωνιστική. Αντιμετωπίζει κι αυτή προβλήματα στο εκτελεστικό σκέλος, ωστόσο την περασμένη σεζόν ήταν ικανότατη μακριά από τη βάση της. Στο Πιτέστι, όμως, έχει δυσμενές παρελθόν.

19:30   Λβιβ-Μάριουπολ                            Premier League Ουκρανίας

Η Λβιβ επιβίωσε σχετικά εύκολα πέρυσι, αλλά στο νέο πρωτάθλημα θεωρείται το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Αποδυναμώθηκε, δεν ήταν ιδιαίτερα πειστική στα φιλικά, παρότι νίκησε τη Νίβα Τέρνοπιλ στο τελευταίο (1-0), ενώ ξεκινά τη σεζόν με προβλήματα λόγω κορωνοϊού.

Η Μάριουπολ απέφυγε την πτώση, αλλά φαίνεται ότι και τη φετινή περίοδο θα έχει δύσκολο έργο για να επιβιώσει. Είχε πολλές σημαντικές απώλειες και θα παραταχθεί αρκετά ανανεωμένη στο νέο πρωτάθλημα. Είχε θετικό πρόσημο στην προετοιμασία, φέρνοντας ισοπαλία με την Μπούρσασπορ στο τελευταίο τεστ (1-1), ενώ δεν έχει χάσει στο Λβιβ από το 2008.

20:00   Όσναμπρικ-Ντούισμπουργκ         3.Liga Γερμανίας

Η Όσναμπρικ υποβιβάστηκε, αφού ηττήθηκε στα μπαράζ της 2.Bundesliga. Έχει καινούριο προπονητή τον Ντάνιελ Σέρενινγκ, έκανε καλές προσθήκες, ειδικά στην επίθεση, τα κατάφερε καλά στα φιλικά κι ας έχασε από την Γκρόνινγκεν στο τελευταίο (0-1) και φαίνεται ικανή να διεκδικήσει την επάνοδο.

Η Ντούισμπουργκ κατάφερε να διατηρηθεί στην κατηγορία, παρά τις πολλές αγωνιστικές αδυναμίες της. Είχε απώλειες στο μεταγραφικό παζάρι, η εικόνα της στα φιλικά ήταν προβληματική, ειδικά αμυντικά. Έχασε στην τελευταία πρόβα από την Πρόισεν Μίνστερ (2-3), όμως είναι αήττητη στο Όσναμπρικ από το 1986.

20:30   Ρουχ Μπρεστ-Μινσκ                     Premier League Λευκορωσίας

Η Ρουχ Μπρεστ απέσπασε ισοπαλία στο Γκόμελ (0-0) και διατηρείται στην τέταρτη θέση, σε απόσταση βολής από την τριάδα που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είναι αήττητη στους 8 τελευταίους αγώνες, ενώ είναι εξαιρετική στην έδρα της, όπου μετρά 6 σερί νίκες.

Η Μινσκ διέσωσε το βαθμό κόντρα στη Σμόργκον (2-2) και υποχώρησε στο όγδοο σκαλοπάτι. Απέτυχε να νικήσει στα 3 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, αλλά δεν ηττήθηκε στις 2 τελευταίες εξόδους της στο πρωτάθλημα, ενώ δεν έχασε στα 2 τελευταία παιχνίδια με τη Ρουχ Μπρεστ, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

21:00   Χρβάτσκι Ντραγκόβολιατς-Ντιναμό Ζάγκρεμπ    1.HNL Κροατίας

Η νεοφώτιστη Χρβάτσκι Ντραγκόβολιατς ηττήθηκε με ευκολία από την Ίστρα 1961 (1-3) στην πρεμιέρα και φαίνεται ότι θα δυσκολευτεί στα μεγάλα σαλόνια, με την άμυνά της να μοιάζει ιδιαίτερα προβληματική. Χώρια ότι στην έδρα της δεν φημίζεται για τη συνέπειά της.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ επιβλήθηκε της Ομόνοιας (2-0) στον πρώτο αγώνα της δεύτερης προκριματικής φάσης του UEFA Champions League. Έπειτα από την αποτυχία της πρεμιέρας με τη Σλάβεν Μπέλουπο, δεν έχει περιθώρια για νέα απώλεια, καλείται να επιβεβαιώσει τη δεδομένη ισχύ της και την παράδοση που τη θέλει αήττητη με τη Χρβάτσκι Ντραγκόβολιατς εδώ και 23 χρόνια.