Game Time: Σαρλερουά-Σερένγκ, διπλό ταμπλό

Reading time3 λ

Βαθμολογική στόχευση έχουν Σαρλερουά και Σερένγκ, προσφέροντας μεγάλες ευκαιρίες για ποντάρισμα.

19:00   Σλάβεν Μπέλουπο-Σίμπενικ                         1.HNL Κροατίας

Η Σλάβεν Μπέλουπο πέτυχε μια τεράστια νίκη στο Όσιγιεκ (2-1) και μπήκε με το… δεξί στο νέο έτος. Κέρδισε τα 2 τελευταία παιχνίδια της, αλλά εξακολουθεί να μην είναι αξιόπιστη στην έδρα της, με απολογισμό 2 επιτυχιών σε 10 ματς, ενώ ακόμα διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Η Σίμπενικ ηττήθηκε εντός έδρας από τη Χάιντουκ Σπλιτ (1-3) στο πρώτο της ματς στο 2022. Έχει πανηγυρίσει μονάχα 1 νίκη στους 5 τελευταίους αγώνες, παραμένει προβληματική ανασταλτικά, έχοντας την τρίτη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, αλλά ηττήθηκε σε μόλις 1 από τις 5 τελευταίες εξόδους της.

20:00   Μπενφίκα Β’-Κάζα Πία                                Segunda Liga Πορτογαλίας

Η Μπενφίκα Β’ έχασε στην έδρα της Τροφένσε (0-2) και υποχώρησε από την κορυφή. Έχει σκαμπανεβάσματα μέσα στην καινούρια χρονιά, με απολογισμό 2 νικών και ισάριθμων ηττών, ενώ κέρδισε μόλις 2 από τα 5 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Κάζα Πία επικράτησε της Πεναφιέλ (2-0) και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση, με συγκάτοικο την Μπενφίκα Β’. Τα καταφέρνει εξαιρετικά μέσα στο 2022, αφού έχει πετύχει 4 νίκες σε 5 αναμετρήσεις, ενώ έχει αποδειχθεί ικανότατη εκτός έδρας, αφού έχασε μόλις 1 από τα 10 τελευταία παιχνίδια.

21:00   ΜΤΚ Βουδαπέστης-Ζαλαεγκερσέγκι          ΝΒ Ι Ουγγαρίας

Η ΜΤΚ Βουδαπέστης απέσπασε ισοπαλία από τη Μεζοκόβεσντ (1-1), αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση. Δεν έχει καταφέρει να πάρει τους 3 βαθμούς στα ισάριθμα τελευταία ματς, ενώ επικράτησε σε μονάχα 1 από τους 6 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες.

Η Ζαλαεγκερσέγκι έφυγε ηττημένη από το δραματικό παιχνίδι στο Πακς (2-3). Αποχαιρέτησε ένα αήττητο σερί 5 αγώνων κι επιβεβαίωσε την αδυναμία της στη διαχείριση των εκτός έδρας αποστολών, αφού δεν κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης στις 5 τελευταίες, στις οποίες δέχτηκε 14 γκολ.

21:30   Ζαγκλέμπιε Λούμπιν-Λέγκια Βαρσοβίας    Ekstraklasa Πολωνίας

Η Ζαγκλέμπιε Λούμπιν είχε ηττηθεί από την Γκόρνικ Λέτσνα (1-2) στο τελευταίο παιχνίδι του περασμένου έτους. Έχει πλέον νέο προπονητή τον Πιότρ Στοκόβιετς, προχώρησε σε μεταγραφικές προσθήκες, ενώ νίκησε στα 3 χειμερινά φιλικά κι επιδιώκει να τερματίσει το σερί 2 ηττών.

Η Λέγκια Βαρσοβίας υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα από τη Ραντόμιακ Ράντομ (0-3) και παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη. Έκανε κινήσεις ενίσχυσης, κέρδισε και τα 5 φιλικά που έδωσε μέσα στο 2022, αλλά στο πρωτάθλημα μετρά 7 διαδοχικές ήττες εκτός έδρας.

21:45   Σαρλερουά-Σερένγκ                                      Pro League Βελγίου

Η Σαρλερουά πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σιντ Τρούιντεν (1-0) και πλέον απέχει μόλις 2 βαθμούς από την τετράδα. Έδωσε τέλος σε ένα σερί 4 αγώνων δίχως νίκη, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να πάρει το τρίποντο στις 3 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις.

Η Σερένγκ περιορίστηκε στην ισοπαλία με την Έουπεν (0-0) και παραμένει στην προτελευταία θέση. Εδώ και ένα δεκαήμερο μοιάζει βελτιωμένη. Πήρε 4 βαθμούς στα 2 τελευταία παιχνίδια, όμως, έχει υποστεί 4 σερί ήττες μακριά από τη βάση της.