Game Time: Τουλούζ-Χάβρη, με όπλο τη φόρμα

Reading time3 λ

Μια σειρά από προσφορές για live στοίχημα υπάρχουν στην Betsson για το ματς της Τουλούζ με τη Χάβρη.

18:30   Ραντόμλιε-Μάριμπορ                                    Prva Liga Σλοβενίας

Η Ραντόμλιε πέτυχε μια εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη επί της Αλουμίνι (4-0) και βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη. Επιβεβαίωσε την εντυπωσιακή εικόνα των χειμερινών φιλικών, όμως, έχει κερδίσει μονάχα 1 από τα 10 εντός έδρας παιχνίδια της.

Η Μάριμπορ μπήκε με το… αριστερό στο 2022, αφού έχασε στο ντέρμπι με την Ολίμπια στη Λιουμπλιάνα (0-1). Υποχώρησε από την κορυφή κι εξακολουθεί να μην εμπνέει εμπιστοσύνη μακριά από τη βάση της, με απολογισμό μόλις 3 νίκες στις 8 τελευταίες απόπειρες.

19:00   Βίσλα Κρακοβίας-Γκόρνικ Λέτσνα             Ekstraklasa Πολωνίας

Η Βίσλα Κρακοβίας ηττήθηκε εντός έδρας από τη Σταλ Μίελετς (0-1) και απέχει μια ανάσα από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έχασε δίχως να σκοράρει στα 2 παιχνίδια της μέσα στο 2022, ενώ συνολικά μετρά μονάχα 1 τρίποντο στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις.

Η Γκόρνικ Λέτσνα συμβιβάστηκε με την «μοιρασιά» κόντρα στη Σλασκ Βρότσλαβ (1-1). Κατέγραψε 2 ισοπαλίες στους ισάριθμους αγώνες της εντός του νέου έτους, αλλά διατηρεί ένα αήττητο σερί 5 παιχνιδιών, ενώ δεν έχασε στις 4 τελευταίες εξόδους της.

20:00   Μόναχο 1860-Χάλεσερ                                  3.Liga Γερμανίας

Η Μόναχο 1860 γνώρισε πικρή ήττα από την Τουρκγκιουτσού Μονάχου (1-2) και πλέον βρίσκεται 8 βαθμούς μακριά από την τριάδα. Δεν έχει κερδίσει στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις πρωταθλήματος, αλλά μέσα στο 2022 είναι αήττητη στα 2 εντός έδρας παιχνίδια.

Η Χάλεσερ σημείωσε μια σημαντική νίκη επί της Τσβικάου (2-0) και πήρε βαθιά ανάσα στη μάχη της σωτηρίας. Όχι μόνο δεν ηττήθηκε, αλλά κράτησε ανέπαφη την εστία της στα 3 τελευταία ματς, ωστόσο δεν έχει κερδίσει στις 11 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της.

21:00   Εστρέλα Αμαδόρα-Βαρζίμ                            Segunda Liga Πορτογαλίας

Η Εστρέλα Αμαδόρα έφυγε με άδεια χέρια από την έδρα της Βαρζίμ (0-1) και οι βλέψεις ανόδου «βυθίστηκαν». Έχει υποστεί 3 διαδοχικές ήττες, σημειώνοντας μονάχα 1 γκολ, ενώ έχει μεταπτώσεις στην έδρα της με απολογισμό 2 νικών στα 6 τελευταία ματς.

Η Βαρζίμ υπέστη εντός έδρας ήττα από τη Φαρένσε (0-1) και παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού. Δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στους 5 τελευταίους αγώνες, σημειώνοντας μόλις 2 τέρματα, ενώ δεν κατάφερε να νικήσει στις 11 φετινές εκτός έδρας αναμετρήσεις.

21:45   Τουλούζ-Χάβρη                                              Ligue 2 Γαλλίας

Η Τουλούζ πέρασε νικηφόρα από τη Βαλενσιέν (3-1) και διατηρείται στην κορυφή. Το αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα έχει φτάσει τους 7 αγώνες, δεν έχει χάσει στα 7 τελευταία εντός έδρας ματς, ενώ διατηρεί μακράν την κορυφαία επιθετική επίδοση της κατηγορίας.

Η Χάβρη υπέστη οδυνηρή εντός έδρας ήττα από την Μπαστιά (2-4) και πλέον βρίσκεται 4 βαθμούς μακριά από τη ζώνη των πλέι-οφ. Έφτασε τα 5 παιχνίδια δίχως νίκη, ωστόσο τα καταφέρνει καλύτερα εκτός, όντας αήττητη στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις.