Game Time: Φούλαμ-Μπόρνμουθ, ντέρμπι κορυφής

Reading time3 λ

Η μάχη πρωτιάς της αγγλικής Championship μεταξύ της Φούλαμ και της Μπόρνμουθ δίνει χρώμα στο κουπόνι.

18:00   Ζενίτ-Ροστόφ                                                Premier League Ρωσίας

Η Ζενίτ πέρασε νικηφόρα από τη Μόσχα, επικρατώντας της ΤΣΣΚΑ (2-0) και διατηρείται στην κορυφή, σε απόσταση 4 βαθμών από τους διώκτες της. Έχει χτίσει ένα σερί 4 αγώνων δίχως ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει να επιδείξει 3 σερί νίκες στην έδρα της, στις οποίες σημείωσε 16 γκολ.

Η Ροστόφ έχασε από την Αχμάτ Γκρόζνι (0-2) και παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει σταθερότητα ούτε με τον νέο προπονητή, Βιτάλι Καφάνοφ, αφού μετρά 1 νίκη σε 4 ματς επί των ημερών του. Χωρίς τρίποντο στην Αγία Πετρούπολη από το 2013.

19:00   Άρης Λεμεσού-Ολυμπιακός Λευκωσίας   Α’ Κατηγορία Κύπρου

Ο Άρης Λεμεσού περιορίστηκε στην ισοπαλία με την Πάφο (0-0), αλλά παραμένει στην τρίτη θέση. Δεν σκόραρε καν στα 2 τελευταία παιχνίδια, αλλά είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι δεν έχει παραβιαστεί η εστία του στα 2 τελευταία εντός έδρας ματς.

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας έχασε από τον Εθνικό Άχνας (0-1), όμως, διατηρείται στην τετράδα. Λείπει η σταθερότητα το τελευταίο διάστημα, αφού έχει απολογισμό 2 νικών στις 6 τελευταίες αγωνιστικές, ενώ δεν έχει νίκη στις 4 τελευταίες εξόδους του, στις οποίες πέτυχε μονάχα 1 γκολ.

19:30   Ντάρμσταντ-Φορτούνα Ντίσελντορφ        2.Bundesliga Γερμανίας

Η Ντάρμσταντ πέρασε νικηφόρα από το Άουε (2-1) και παραμένει στην προνομιούχο δεύτερη θέση. Βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση, μετρώντας 4 διαδοχικές νίκες, ενώ συνολικά είναι αήττητη εδώ και 7 αγωνιστικές. Επιπλέον, έχει να επιδείξει 6 σερί νίκες στο σπίτι της.

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ υπέστη οδυνηρή εντός έδρας ήττα στις καθυστερήσεις από τη Χάιντενχαϊμ (0-1) και φλερτάρει ολοένα και περισσότερο με την επικίνδυνη ζώνη. Συμπλήρωσε 4 ματς χωρίς νίκη, ενώ απέτυχε να κερδίσει στις 3 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές.

21:30   Περούτζια-Βιτσέντζα                                   Serie B Ιταλίας

Η Περούτζια έφυγε με βαθμό από την Πίζα (1-1) και παραμένει στο κυνήγι της οκτάδας. Έχει δημιουργήσει ένα αήττητο σερί 3 αγώνων, όμως, δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει συνέπεια στην έδρα της, όπου έχει σημειώσει μόλις 2 νίκες σε 7 παιχνίδια.

Η Βιτσέντζα υπέστη… έμφραγμα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων από την Μπενεβέντο (2-3). Βρίσκεται στην προτελευταία θέση, έχει κερδίσει μόλις 1 από τα 8 τελευταία παιχνίδια της, αλλά οι 2 φετινές νίκες της σημειώθηκαν εκτός έδρας.

21:45   Φούλαμ-Μπόρνμουθ                                    Championship Αγγλίας

Η Φούλαμ έμεινε ισόπαλη στο Πρέστον (1-1), έχοντας δικαιολογημένα παράπονα για τη διαιτησία, αλλά συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Η απόδοσή της παρουσιάζει μια κάμψη, αλλά είναι αήττητη εδώ και 9 αγωνιστικές, ενώ δεν έχει χάσει στα 6 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Μπόρνμουθ έχασε προβάδισμα δύο τερμάτων κόντρα στην Κόβεντρι (2-2), πληρώνοντας το αριθμητικό της μειονέκτημα και παρέμεινε στη δεύτερη θέση. Δεν κατάφερε να πανηγυρίσει νίκη στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις, συνολικά κέρδισε μόλις 1 από τους 5 τελευταίους αγώνες της, αλλά είναι αήττητη στο Λονδίνο από το 1992!