Game Time: Φούλαμ-Πιτέρμπορο, θέλει απάντηση

Reading time3 λ

Νέα δεδομένα υπάρχουν στο ματς της Φούλαμ με την Πιτέρμπορο, αλλά και πολλές ευκαιρίες για στοίχημα.

19:45   Γάνδη-Σερένγκ                                   Pro League Βελγίου

Η Γάνδη νίκησε εκτός έδρας την Έουπεν (1-0) και διατηρείται στην οκτάδα. Οι 2 σερί επιτυχίες μακριά από τη βάση της έχουν ανεβάσει την ψυχολογία της, παίζει τις σημαντικό μέρος των πιθανοτήτων της για την είσοδο στην τετράδα, όμως, δεν έχει νίκη στα 4 τελευταία εντός έδρας ματς όλων των διοργανώσεων.

Η Σερένγκ ηττήθηκε στην έδρα της από την Αντβέρπ (0-1), παραμένει προτελευταία και πλέον «καίγεται» για να ξεφύγει από τη θέση των μπαράζ παραμονής. Πάντως, παραμένει δίχως τρίποντο στους 3 τελευταίους αγώνες, στους οποίους δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ μετρά 5 διαδοχικές εκτός έδρας ήττες.

21:45   Ντέρμπι-Μίλγουολ                             Championship Αγγλίας

Η Ντέρμπι πέτυχε στις καθυστερήσεις μια τεράστια νίκη επί της Πιτέρμπορο (1-0) κι εξακολουθεί να ελπίζει σε παραμονή. Έχει μεταπτώσεις, με απολογισμό μόλις 2 νικών στους 6 αγώνες του τελευταίου μήνα, ωστόσο παραμένει αήττητη στα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Η Μίλγουολ δεν αγωνίστηκε στο Μπλάκμπερν εξαιτίας της κακοκαιρίας. Βέβαια, προέρχεται από 2 σερί νίκες, με τελευταία αυτή επί της ΚΠΡ (2-0) και θέλει να μπει γερά στη μάχη των πλέι-οφ, αλλά έχει ηττηθεί και στις 3 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της.

21:45   Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Μπλάκμπερν   Championship Αγγλίας

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ σημείωσε μια εμφατική νίκη επί της Σουόνσι (4-0) και για πρώτη φορά στη σεζόν βρέθηκε στην εξάδα. Είναι αήττητη στους 8 τελευταίους αγώνες, στους οποίους δέχτηκε μόλις 3 γκολ, ενώ δεν έχει χάσει στα 6 τελευταία εντός έδρας ματς, στα οποία διατήρησε ανέπαφη την εστία της.

Η Μπλάκμπερν δεν αντιμετώπισε τη Μίλγουολ, λόγω των δυσμενέστατων καιρικών συνθηκών. Θα επιχειρήσει να δώσει τέλος στο σερί 4 αγώνων δίχως νίκη, στους οποίους δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, τη στιγμή που δεν έχει κερδίσει στις 4 τελευταίες εξορμήσεις της.

21:45   Φούλαμ-Πιτέρμπορο                          Championship Αγγλίας

Η Φούλαμ υπέστη απρόσμενη εντός έδρας ήττα από τη Χάντερσφιλντ (1-2), ωστόσο παραμένει πρώτη. Το αήττητο σερί 7 αγώνων στο πρωτάθλημα έλαβε τέλος, ωστόσο έχει αποδείξει και σε προηγούμενες αποτυχίες της ότι απάντα άμεσα και μάλιστα με τρόπο πειστικό.

Η Πιτέρμπορο ηττήθηκε στην εκπνοή στο Ντέρμπι και βρέθηκε στην προτελευταία θέση. Ο Ντάρεν Φέργκιουσον παραιτήθηκε, ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ποιος θα είναι ο διάδοχός του, έστω και σε ρόλο υπηρεσιακού, τη στιγμή που έχει συμπληρώσει 9 ματς πρωταθλήματος δίχως νίκη.

21:45   Νταντί-Σεντ Μίρεν                             Premiership Σκωτίας

Η Νταντί έδωσε μάχη, αλλά ηττήθηκε από την πρωτοπόρο Σέλτικ (2-3) στην πρεμιέρα του Μαρκ Μακ Γκι στον πάγκο της. Επέστρεψε στην τελευταία θέση, αλλά σίγουρα εμφάνισε σημάδια βελτίωσης και θα προσπαθήσει να τερματίσει το σερί 3 παιχνιδιών δίχως νίκη στην έδρα της.

Η Σεντ Μίρεν απέσπασε ισοπαλία από τη Λίβινγκστον (1-1), παρά τη φυγή του Τζιμ Γκούντγουιν για την Αμπερντίν. Έχει νέο προπονητή τον Στίβεν Ρόμπινσον της Μόρκαμ, είναι αήττητη στους 8 αγώνες όλων των διοργανώσεων μέσα στο 2022, ενώ κέρδισε τα 4 από τα 6 ματς πρωταθλήματος σε αυτό το διάστημα.