Game Time: Φωτιά το Σέλτικ-Ρέιντζερς

Reading time3 λ

Εξαιρετικές επιλογές παρέχει η Betsson για το ντέρμπι Old Firm ανάμεσα στη Σέλτικ και τη Ρέιντζερς.

19:45   Κορτράικ-Αντβέρπ                                        Pro League Βελγίου

Η Κόρτραϊκ ηττήθηκε στην έδρα της από την Κλαμπ Μπριζ (0-1) και υποχώρησε από την οκτάδα. Ακόμα ψάχνει την πρώτη της επιτυχία μέσα στο 2022, αφού συμπλήρωσε 4 αγώνες δίχως νίκη, ενώ δεν κατάφερε να κερδίσει στα 2 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Αντβέρπ πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη στη Γάνδη (1-0) και πλέον έχει ευκαιρία να βρεθεί στη δεύτερη θέση. Είναι αήττητη στα 4 παιχνίδια της μέσα στο νέο έτος, συνολικά μετρά 6 ματς χωρίς ήττα, ενώ έμεινε «αλώβητη» στις 4 τελευταίες εξόδους της.

21:00   Μπενφίκα-Ζιλ Βισέντε                                  Primeira Liga Πορτογαλίας

Η Μπενφίκα υπέστη οδυνηρή ανατροπή από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στον τελικό του Taca da Liga (1-2) και φαίνεται ότι θα μείνει δίχως τρόπαιο στη σεζόν. Επιδιώκει, πάντως, την παραμονή της στο κόλπο της δεύτερης θέσης, όντας αήττητη στους 3 τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος.

Η Ζιλ Βισέντε πανηγύρισε τη νίκη επί της Πορτιμονένσε (1-0) και διατηρείται στο πέμπτο σκαλοπάτι, το οποίο οδηγεί στην Ευρώπη. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, διατηρώντας ένα αήττητο σερί 4 παιχνιδιών, ενώ δεν έχει χάσει στις 7 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της

21:45   Μπάρνσλεϊ-Κάρντιφ                                      Championship Αγγλίας

Η Μπάρνσλεϊ προσπάθησε, όμως, ηττήθηκε στο σπίτι της από την Μπόρνμουθ (0-1) και παραμένει ουραγός. Ακόμα δεν έχει σημειώσει νίκη στα 9 ματς με τον Πόγια Ασμπάγκι στον πάγκο, στα οποία έχει σημειώσει μόλις 4 γκολ, με συνέπεια να έχει μακράν τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας.

Η Κάρντιφ κατέγραψε μια σημαντικότατη νίκη επί της Νότιγχαμ (2-1), με την οποία βρέθηκε 6 βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Τερμάτισε ένα σερί 6 αγώνων δίχως νίκη, είναι ενισχυμένη μεταγραφικά, παρότι αποχώρησε ο πρώτος σκόρερ της Μουρ, ενώ είναι αήττητη στο Μπάρνσλεϊ εδώ και 13 χρόνια.

21:45   Χάντερσφιλντ-Ντέρμπι                                 Championship Αγγλίας

Η Χάντερσφιλντ συμβιβάστηκε με την ισοπαλία απέναντι στην Στόουκ (1-1) και βρέθηκε εκτός εξάδας. Παρά τις μεταπτώσεις της, έχει φτάσει τις 9 αναμετρήσεις δίχως ήττα. Βέβαια, στη διάρκεια του αήττητου σερί 4 εντός έδρας αγώνων, πέτυχε μόλις 1 νίκη.

Η Ντέρμπι πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή επιστροφή κόντρα στην Μπέρμιγχαμ (2-2) και δεν παραδίδεται στη μάχη της παραμονής. Απέχει 7 βαθμούς από τις θέσεις της επιβίωσης, έχει χάσει μόλις 1 από τα 7 τελευταία ματς πρωταθλήματος, αλλά κέρδισε μόλις 1 από τα 12 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.

21:45   Σέλτικ-Ρέιντζερς                                            Premiership Σκωτίας

Η Σέλτικ κατάφερε στο φινάλε να κάμψει την αντίσταση της Νταντί (1-0) και πλέον της δίνεται η μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί για πρώτη φορά φέτος στην κορυφή. Έχει να επιδείξει ένα αήττητο σερί 13 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες πέτυχε 12 νίκες, ενώ δεν έχει χάσει στα 11 φετινά εντός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Η πρωτοπόρος Ρέιντζερς έχασε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων τη νίκη στην έδρα της Ρος Κάουντι (3-3) και η διαφορά της μειώθηκε στους 2 βαθμούς. Αν και είναι αήττητη στους 21 τελευταίους αγώνες της Premiership, κέρδισε μόλις 1 από τις 3 τελευταίες αναμετρήσεις. Βέβαια, είναι αήττητη στα 7 τελευταία ντέρμπι με τη Σέλτικ, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.