Game Time: Χαμ Καμ-Μπρίνε, διαφορά κλάσης

Reading time3 λ

Απέχουν σε φόρμα και ποιότητα η Χαμ Καμ με την Μπρίνε και δημιουργούν προϋποθέσεις για ποντάρισμα.

18:30   Γιάρο-Ροβανιέμι                                      Ykkonen Φινλανδίας

Στο φινάλε γλίστρησε από τη Γιάρο το τρίποντο κόντρα στη Μίκελιν (2-2). Ωστόσο, έχει ακόμα μια ευκαιρία να σφραγίσει και τυπικά την παρουσία της στα πλέι-οφ, αν καταφέρει να επικρατήσει. Είναι αήττητη στα 4 τελευταία παιχνίδια στην έδρα της, αλλά έχει πανηγυρίσει εκεί μόλις 2 νίκες την εφετινή σεζόν.

Η Ροβανιέμι επιβλήθηκε της Κλούμπι-04 (1-0) και με ακόμα μια νίκη θα κλειδώσει την πρωτιά της κανονικής περιόδου. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αφού μετρά 4 διαδοχικές νίκες, ενώ είναι αήττητη στο Γιάρο εδώ και 8 χρόνια.

19:00   Χαμ Καμ-Μπρίνε                                    Obos Ligaen Νορβηγίας

Η Χαμ Καμ διέλυσε εκτός έδρας την Ασάνε (4-0), παραμένει στην κορυφή και διατηρεί την απόσταση των 4 βαθμών από τους διώκτες της. Διάγει παρατεταμένη περίοδο φόρμας, έχοντας καταγράψει 6 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες σημείωσε 18 γκολ.

Η Μπρίνε ηττήθηκε στην έδρα της από την Αάλεσουντ (2-3) και συνεχίζει το φλερτ με την επικίνδυνη ζώνη. Δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη στα 4 μετά τη διακοπή, στα οποία δέχτηκε 8 τέρματα, αλλά δεν έχει χάσει από τη Χαμ Καμ από το 2013.

20:00   Τσβικάου-Χάλεσερ                                 3.Liga Γερμανίας

Η Τσβικάου προηγήθηκε, αλλά έμεινε με άδεια χέρια απέναντι στη Βερλ (1-3). Εξακολουθεί να μην έχει νίκη στη σεζόν, κυρίως λόγω των αμυντικών ατασθαλιών, οι οποίες τη θέλουν να έχει δεχτεί γκολ και στα 7 μέχρι τώρα παιχνίδια της.

Η Χάλεσερ κράτησε το βαθμό κόντρα στη Μόναχο 1860 (1-1), αφού είχε αριθμητικό μειονέκτημα επί 61 λεπτά. Της δίνεται η ευκαιρία να πάρει τους τρεις βαθμούς και να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση, είναι αήττητη στα 4 τελευταία ματς, ενώ δεν έχει ηττηθεί στις 2 μέχρι τώρα εξόδους της.

20:15   Ουνιόν Σάντα Φε-Εστουδιάντες            Liga Profesional Αργεντινής

Η Ουνιόν Σάντα Φε υπέστη βαριά εκτός έδρας ήττα από τη Βελέζ Σάρσφιλντ (0-4). Αποχαιρέτησε ένα μίνι σερί 2 νικών, άρχισε να προβληματίζει ξανά η αμυντική εικόνα της, ενώ μόνο συνεπής δε μοιάζει στο σπίτι της, όπου μετρά μόλις 2 νίκες σε 5 αγώνες.

Η Εστουδιάντες διέσωσε στο τέλος την ισοπαλία απέναντι στην Αρχεντίνος Τζούνιορς (1-1). Θα επιχειρήσει να μειώσει στους 3 βαθμούς τη διαφορά της από την κορυφή, ωστόσο απέτυχε να κερδίσει στις 2 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της, ενώ δεν έχει νίκη στη Σάντα Φε από το 2000.

22:15   Φίλκιρ-Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ               Κύπελλο Ισλανδίας

Η Φίλκιρ έχασε από την Ακουρέιρι (0-2) και βρίσκεται μια ανάσα από το βυθό της βαθμολογίας. Μετρά 4 διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, στις οποίες δέχτηκε 14 γκολ δίχως να πετύχει κανένα, αλλά έχει 4 χρόνια να χάσει εντός έδρας στο Κύπελλο.

Η Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ καθάρισε την Κοπαβόγκουρ (3-0) και παραμένει στο κυνήγι της Μπρέινταμπλικ στην κορυφή. Είναι αήττητη στα 6 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, έχοντας επιτύχει 5 σερί νίκες, ενώ πριν έναν μήνα κέρδισε με ευκολία στην έδρα της Φίλκιρ (3-0) για το πρωτάθλημα.