Game Time: Όλντερσοτ-Ρέξαμ, ευκαιρία

Reading time3 λ

Ενδιαφέρουσα και με εξαιρετικές επιλογές για live στοίχημα η αναμέτρηση της Όλντερσοτ με τη Ρέξαμ.

15:00   Αλ Ραγιάν-Ουμν Σαλάλ                                 Stars Cup Κατάρ

Η Αλ Ραγιάν ηττήθηκε εντός έδρας από την Αλ Γκαράφα (0-2) και παραμένει στα χαμηλά βαθμολογικά στρώματα. Δεν πατά καλά, αφού έχει κερδίσει μόλις 1 από τα 7 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, ενώ ηττήθηκε από την Αλ Ουάκρα (3-4) στο δεύτερο παιχνίδι της στο Stars Cup και δυσκολεύει η υπόθεση πρόκριση.

Η Ουμν Σαλάλ θριάμβευσε επί της Αλ Ουάκρα (4-1) και πήρε μια σημαντική ανάσα στο πρωτάθλημα. Σε θετικό μονοπάτι, αφού έχει ηττηθεί σε μόλις 1 από τα 6 παιχνίδια της από τον Οκτώβρη και μετά, κέρδισε την Αλ Σαμάλ (1-0) στο δεύτερο της ματς του Κυπέλλου και μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης.

20:30   Κονκόρντια Τσιάινα-Άστρα Γκιούργκιου   Liga II Ρουμανίας

Η Κονκόρντια Τσιάινα απέσπασε ισοπαλία από την Στεάουα στο Βουκουρέστι (0-0) και τώρα έχει ευκαιρία να βρεθεί στη δεύτερη θέση. Έχει δεχτεί μόλις 4 γκολ, διατηρώντας την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, ενώ παραμένει αήττητη στην έδρα της, με 4 νίκες σε 6 αγώνες.

Η Άστρα Γκιούργκιου πάλεψε, αλλά ηττήθηκε στο φινάλε από την πρωτοπόρο Πετρολούλ (1-2). Διακόπηκε έτσι ένα αήττητο σερί 4 ματς, παραμένει στην προτελευταία θέση, ως απόρροια της ποινής αφαίρεσης 14 βαθμών με την οποία ξεκίνησε τη σεζόν, ενώ δεν έχει νίκη στις 5 τελευταίες εξόδους της.

21:00   Τρανμίρ-Όλνταμ                                            EFL Trophy Αγγλίας

Η Τρανμίρ κέρδισε στο Κρόουλι (1-0) στο πλαίσιο του FA Cup και… ανένηψε μετά από ένα σερί 3 αγώνων δίχως νίκη στο πρωτάθλημα. Έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση του EFL Trophy, αφού μετρά 2 νίκες σε ισάριθμα ματς και της χρειάζεται ένας βαθμός για την πρωτιά.

Η Όλνταμ απέσπασε ισοπαλία στο Ίπσουιτς (1-1) για το FA Cup και θα παίξει επαναληπτικό στην έδρα της. Χρειάζεται να μην ηττηθεί στην κανονική διάρκεια αυτού του αγώνα, ώστε να προκριθεί στους 32 της διοργάνωσης, αλλά δεν έχει νίκη στα 4 τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων.

21:30   Στενχάουσμιουρ-Άλμπιον Ρόβερς                League Two Σκωτίας

Η Στενχάουσμιουρ πέτυχε επιβλητική εκτός έδρας νίκης επί της Στέρλινγκ Άλμπιον (3-1) και επιβεβαιώνει την ανοδική της πορεία. Αήττητη στα 4 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, στα οποία μετρά 3 διαδοχικές νίκες, ωστόσο δεν έχει πανηγυρίσει εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, με απολογισμό 2 βαθμών σε 5 αγώνες.

Η Άλμπιον Ρόβερς θριάμβευσε στο Εδιμβούργο επί της Σίτι (4-0) κι έχει ευκαιρία να πλησιάσει την τετράδα. Είναι αήττητη στα 4 τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, στα οποία διατήρησε ανέπαφη την εστία της, ενώ δεν έχασε στις 2 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της.

21:45   Όλντερσοτ-Ρέξαμ                                           National League Αγγλίας

Η Όλντερσοτ ηττήθηκε στο φινάλε από την Μπαρνέτ (1-2) και διατηρείται στο προτελευταίο σκαλοπάτι. Μετρά 5 διαδοχικές ήττες, αποτελεί μεγάλο πρόβλημα η άμυνά της, που είναι η τρίτη χειρότερη της κατηγορίας, όπως και το γεγονός ότι έχει ηττηθεί και στα 6 φετινά εντός έδρας παιχνίδια της.

Η Ρέξαμ έπεσε θύμα ανατροπής στο Χάρογκεϊτ (1-2) και αποκλείστηκε από το FA Cup. Χωρίς νίκη στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις όλων των διοργανώσεων, καταγράφει συνεχείς μεταπτώσεις, έχει κερδίσει σε μόλις 2 από τις 5 εξόδους της στο πρωτάθλημα, αλλά έχει ευκαιρία να μειώσει την απόστασή της από τη ζώνη των πλέι-οφ.