Game Time: Aνοιχτό το Κλάιντ-Κιλμάρνοκ

Reading time2 λ

Η αντίθετη εκκίνηση των Κλάιντ και Κιλμάρνοκ στο League Cup δημιουργεί προϋποθέσεις για ποντάρισμα.

16:00   Λαντσκρόνα-Τρέλεμποργκ  Superettan Σουηδίας

Η Λαντσκρόνα θα επιχειρήσει να διατηρήσει τη σπουδαία ορμή που της είχε χαρίσει 3 διαδοχικές νίκες και την έφερε στην κορυφή. Παραμένει αήττητη στις 6 εντός έδρας αναμετρήσεις της μέχρι τώρα.

Η Τρέλεμποργκ είχε κερδίσει και τα 3 τελευταία ματς πριν τη διακοπή. Απέχει μόλις 3 βαθμούς από την πρώτη θέση, έχει ηττηθεί σε μόλις 1 από τις 5 φετινές εξόδους της, ενώ είναι αήττητη εδώ και 9 χρόνια κόντρα στη Λαντσκρόνα.

17:00   Κλάιντ-Κιλμάρνοκ   League Cup Σκωτίας

Η Κλάιντ επιβλήθηκε της Στρανράερ (1-0) στην πρεμιέρα του έβδομου ομίλου και επιβεβαίωσε το άκρως θετικό πρόσημο των φιλικών. Μοιάζει να χτίζει δυναμική στην έδρα της, όπου ηττήθηκε σε μόλις 1 από τα 6 τελευταία επίσημα ματς.

Η Κιλμάρνοκ υπέστη βαριά ήττα από την Ιστ Κιλμπράιντ (0-3) στην εκκίνησή της στο γκρουπ. Διατηρεί την απογοητευτική εικόνα που έφερε τον υποβιβασμό από την Premiership, έχοντας κερδίσει μόλις 1 από τα 7 τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων.

18:00   Ντάνταλκ-Φιν Χαρπς           Premier Division Ιρλανδίας

Η Ντάνταλκ κέρδισε στην Ουαλία τη Νιουτάουν (1-0) και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Europa Conference League. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχοντας 4 νίκες στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις όλων των διοργανώσεων, ενώ είναι αήττητη στα 3 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Φιν Χαρπς έχασε και από τη Γουότερφορντ (0-1) και αρχίζουν να τη ζώνουν τα φίδια στη μάχη της παραμονής. Αγνοεί τη νίκη στους 7 τελευταίους αγώνες, όμως, είναι αήττητη στις 3 τελευταίες συναντήσεις της με την Ντάνταλκ.

19:55   Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ-Χάιντουκ   1.HNL Κροατίας

Η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ έχει νέο προπονητή τον Σίλβιο Τσαμπράγια, προσχώρησε σε αρκετές προσθαφαιρέσεις στην προσπάθεια να ξορκίσει την περσινή κάκιστη σεζόν και εμφάνισε εξαιρετικά δείγματα στην προετοιμασία. Νίκησε την Τούζλα Σίτι (3-1) στο τελευταίο φιλικό.

Η Χάιντουκ επιδιώκει επίσης μια νέα αρχή. Με καινούριο προπονητή τον Γενς Γκούσταφσον, είχε αρκετές απώλειες στο διάστημα του καλοκαιριού και μεταπτώσεις στα φιλικά. Στο τελευταίο τεστ έχασε από τη Ζρίνσκι (1-3), όμως, νίκησε στις 2 τελευταίες επισκέψεις της στο Ζάγκρεμπ.

22:00   Πρόλετερ Νόβι Σαντ-Παρτιζάν       Super Liga Σερβίας

Η Πρόλετερ Νόβι Σαντ επιδιώκει να κάνει ένα βήμα παραπάνω από την όγδοη θέση της περσινής σεζόν. Έγιναν κάμποσες μεταγραφικές κινήσεις, ωστόσο στα φιλικά προβλημάτισε ιδιαίτερα. Έχασε στο τελευταίο από τη Ζόρια Λουχάνσκ (1-2).

Η Παρτιζάν προσβλέπει στην επιστροφή στους τίτλους. Έκανε λίγες, αλλά καλές μετεγγραφές, ενώ ήταν αήττητη και ιδιαίτερα συμπαγής στα ματς προετοιμασίας. Επιβλήθηκε της Ροστόφ (1-0) στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι, ενώ μετρά 10 διαδοχικές νίκες επί της Πρόλετερ Νόβι Σαντ.