Game Time: ΑΪΚ-Χάκεν, άλμα τίτλου

Reading time3 λ

Ενδιαφέρουσες επιλογές για ποντάρισμα παρέχει η Betsson στο ματς της ΑΪΚ Στοκχόλμης με τη Χάκεν.

19:00   Πάρμα-Μπάρι                                            Coppa Italia

Η Πάρμα επικράτησε της Ρετζίνα (2-0) και συνεχίζει την ανοδική της πορεία στη Serie B, όπου είναι πλέον έκτη. Δεν έχει ηττηθεί στους 4 τελευταίους αγώνες της, μετρώντας 3 επιτυχίες, ενώ στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τη Σαλερνιτάνα της Serie Α.

Η Μπάρι ηττήθηκε εντός έδρας από την Άσκολι (0-2) κι «έπεσε» από την κορυφή της Serie B. Έλαβε τέλος το αήττητο ξεκίνημα της σε όλες τις διοργανώσεις (10 ματς), αλλά μετρά 4 διαδοχικές νίκες εκτός έδρας, ενώ στην προηγούμενη φάση έθεσε νοκ-αουτ την Ελλάς Βερόνα της μεγάλης κατηγορίας.

20:00   ΑΪΚ Στοκχόλμης-Χάκεν                           Allsvenskan Σουηδίας

Η ΑΪΚ Στοκχόλμης πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό επί της Τζουργκάρντεν (2-1), την «πλήγωσε» στη μάχη του τίτλου και –παρότι πέμπτη- μπήκε ξανά σε τροχιά ευρωπαϊκής εξόδου. Αήττητη στους 4 τελευταίους αγώνες της, θα προσπαθήσει να «σκοτώσει» και την πρωτοπόρο.

Η Χάκεν θριάμβευσε επί της Σούντσβαλ (4-1) και πλέον απέχει 6 βαθμούς από τους διώκτες της και «αγκαλιάζει» τον τίτλο. Δεν έχει ηττηθεί στα 12 τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, ενώ δεν έχασε στα 13 φετινά εκτός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

21:30   Λουγκάνο-Γιούνγκ Μπόις                         Super League Ελβετίας

Η Λουγκάνο απέσπασε στο φινάλε την ισοπαλία στο Σεν Γκάλεν (1-1) και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από την τετράδα. Χωρίς ήττα στα 4 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, ενώ κέρδισε και τα 2 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια δίχως να δεχτεί γκολ.

Η Γιούνγκ Μπόις περιορίστηκε στην ισοπαλία στη Ζυρίχη (0-0), αλλά εξακολουθεί να φιγουράρει στην κορυφή. Αήττητη στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά εμφανίζει μεταπτώσεις στις εξόδους της, όπου μετρά 3 νίκες σε 6 αγώνες.

21:45   Μπέρμιγχαμ-Μπέρνλι                               Championship Αγγλίας

Η Μπέρμιγχαμ σημείωσε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Χαλ (2-0) και βρέθηκε στα μισά του βαθμολογικού πίνακα. Σε ανοδική πορεία, αφού κέρδισε τα 2 τελευταία ματς, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της, ενώ δε δέχτηκε γκολ ούτε στα 2 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Η Μπέρνλι συνέτριψε τη Σουόνσι (4-0) και ανέβηκε για πρώτη φορά στη σεζόν στην κορυφή. Είναι αήττητη εδώ και 11 αγωνιστικές, έμεινε «αλώβητη» στις 5 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της, αποκτά μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, ενώ δεν έχει χάσει στο Μπέρμιγχαμ από το 2011

21:45   Κλαμπ Μπριζ-Σιντ Τρούιντεν                  Pro League Βελγίου

Η Κλαμπ Μπριζ ήταν η μεγάλη νικήτρια του κλασικού ντέρμπι με την Άντερλεχτ (1-0). Σε αντίθεση με την εκπληκτική πορεία της στο UEFA Champions League, έχει μεταπτώσεις εντός των συνόρων, όπου είναι τρίτη, 6 βαθμούς μακριά από την κορυφή και δεν έχει πετύχει διαδοχικές νίκες από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η Σιντ Τρούιντεν έκαμψε την αντίσταση της Σαρλερουά (2-1) και ζυγώνει την πρώτη οκτάδα. Ούτε αυτή, όμως, ξεχωρίζει για τη σταθερότητά της το τελευταίο διάστημα, ωστόσο έχει χάσει μονάχα 1 από τα 6 φετινά εκτός έδρας, στα 4 εκ των οποίων διατήρησε ανέπαφη την εστία της.