Game Time: Άγιαξ-Άρσεναλ, όλα ανοιχτά

Reading time3 λ

Σπουδαίες προσφορές για στοίχημα υπάρχουν στην Betsson για τη μονομαχία του Άγιαξ με την Άρσεναλ.

19:45   ΧάκενΠαρί Σεν Ζερμέν                UEFA Women’s Champions League

Η Χάκεν κέρδισε την Μπρομαποϊκάρνα (1-0) και παραμένει στην τέταρτη θέση της σουηδικής Damallsvenskan. Θα επιχειρήσει να ανατρέψει την ήττα του πρώτου αγώνα στο Παρίσι (1-2), όντας ορμητική στην έδρα της, όπου μετρά 3 σερί νίκες.

Η Παρί Σεν Ζερμέν επιβλήθηκε της Φλερί (2-1) και παραμένει ισόβαθμη με τη Λυών στην κορυφή της γαλλικής Division 1 Feminine. Μετρά 4 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και θέλει να υπερασπιστεί την επιτυχία του πρώτους ματς για να βρεθεί στους ομίλους.

20:00   ΆγιαξΆρσεναλ                              UEFA Women’s Champions League

Ο Άγιαξ απέσπασε ισοπαλία στο Λονδίνο από την Άρσεναλ (2-2). Ψάχνει τη νίκη ώστε να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους, ποντάρει στην έδρα, ενώ είναι αήττητος ως τώρα στα 3 παιχνίδια των προκριματικών, όπου απέκλεισε τις Κρίστιαντς και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Η Άρσεναλ θριάμβευσε στο ντέρμπι με την Τότεναμ (4-0) και βρίσκεται στην κορυφή της αγγλικής Women’s Super League. Αήττητη στους 3 αγώνες όλων των διοργανώσεων, ποντάρει στην επιθετική της ισχύ, αφού έχει ήδη σημειώσει 8 τέρματα.

21:00   Ρεάλ ΜαδρίτηςΡόζενμποργκ      UEFA Women’s Champions League

Η Ρεάλ Μαδρίτης έθεσε γερές βάσεις πρόκρισης, αφού κέρδισε μέσα στη Νορβηγία τη Ρόζενμποργκ (3-0). Θα επιχειρήσει να επιβεβαιώσει την παρουσία της στους ομίλους, όντας… φουριόζα στο ξεκίνημα, αφού μετρά 4 νίκες σε ισάριθμα ματς όλων των διοργανώσεων με συνολικό σκορ 12-0!

Η Ρόζενμποργκ έχει λιγοστές ελπίδες μετά τη βαριά εντός έδρας ήττα στο πρώτο παιχνίδι. Δε μοιάζει σε καλή κατάσταση, αφού δεν έχει κερδίσει στα 3 τελευταία ματς πρωταθλήματος ή Ευρώπης, ενώ δε νίκησε στις 3 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της.

21:30   ΓιουβέντουςΚόγκε                        UEFA Women’s Champions League

Η Γιουβέντους περιορίστηκε στην ισοπαλία με τη Σασουόλο (1-1) και βρίσκεται στην πέμπτη θέση της ιταλικής Serie A Women. Η «μοιρασιά» του πρώτου αγώνα (1-1) της δίνει ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει ηττηθεί στα 8 φετινά ματς όλων των διοργανώσεων, μετρώντας 5 νίκες.

Η Κόγκε νίκησε εκτός έδρας τη Νόρντζελαντ (1-0) κι απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στη δανέζικη Kvindeliga. Επιδιώκει τη συνέχιση της πορείας της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όντας αήττητη στις 8 επίσημες υποχρεώσεις της, στις οποίες έχει σημειώσει 7 νίκες.

21:30   ΜπενφίκαΡέιντζερς                     UEFA Women’s Champions League

Η Μπενφίκα θριάμβευσε επί της Βαλαντάρες Γκάια (5-0) για το πορτογαλικό Taca da Liga. Έχει σημαντικό αβαντάζ πρόκρισης, αφού κέρδισε στη Γλασκώβη στο πρώτο ματς (3-2), με όπλο την εντυπωσιακή της κατάσταση, καθώς έχει καταφέρει να νικήσει και στα 8 φετινά της ματς.

Η Ρέιντζερς συνέτριψε τη Μάδεργουελ (4-0) και διατηρείται στο ρετιρέ της σκωτσέζικης SWPL1. Θα επιχειρήσει να ανατρέψει τα δεδομένα, στηριζόμενη στις εξαιρετικές επιδόσεις της εκτός έδρας, όπου έχει πανηγυρίσει 5 νίκες στα ισάριθμα φετινά της ματς.