Game Time: Άγιαξ-Χέρενφεν, τρίποντο στέψης

Reading time3 λ

Η Betsson δημιούργησε εξαιρετικές επιλογές για live στοίχημα στον αγώνα του Άγιαξ με τη Χέρεφεν.

20:00   ΑΪΚ Στοκχόλμης-Μάλμε                               Allsvenskan Σουηδίας

Η ΑΪΚ Στοκχόλμης πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη επί της Γκέτεμποργκ (1-0) και βρίσκεται μόλις 1 βαθμό μακριά από την κορυφή. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας 4 σερί νίκες δίχως να δεχτεί γκολ, ενώ έχει κερδίσει και τα 4 εντός έδρας παιχνίδια της, όλα με σκορ 1-0.

Η Μάλμε επιβλήθηκε της Μιάλμπι (2-0) και επίσης απέχει μόλις 1 πόντο από το ρετιρέ. Είναι αήττητη στις μέχρι τώρα 7 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, έχοντας δεχτεί μονάχα 1 γκολ, δεν έχει χάσει στις 3 εξόδους της, στις οποίες διατήρησε το «μηδέν», ενώ νίκησε τη Μάλμε στις 17 Απριλίου (3-0 εντός).

20:30   Σίβασπορ-Αλάνιασπορ                                  Κύπελλο Τουρκίας

Η Σίβασπορ ηττήθηκε στην έδρα της από την Κασίμπασα (1-3), αλλά προφανώς είχε το μυαλό της σε αυτόν τον επαναληπτικό ημιτελικό. Διαθέτει προβάδισμα πρόκρισης έπειτα από τη νίκη με 2-1 στο πρώτο ματς, ώστε να βρεθεί στον παρθενικό τελικό της ιστορίας της. Επίσης, έχει κερδίσει και τα 2 φετινά εντός έδρας παιχνίδια της στο Κύπελλο.

Η Αλάνιασπορ πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Άδανα Ντεμίρσπορ (2-1) και βρίσκεται 3 βαθμούς μακριά από την τετράδα που οδηγεί στην Ευρώπη. Θα επιχειρήσει, βέβαια να κάνει την ανατροπή ώστε να βρεθεί για δεύτερη φορά στα χρονικά στον τελικό της διοργάνωση και ηττήθηκε σε μόλις 2 από τις 10 τελευταίες εξόδους της.

21:00   Άγιαξ-Χέρενφεν                                             Eredivisie Ολλανδίας

Ο Άγιαξ «έσωσε» στο φινάλε τον βαθμό στο Άλκμααρ (2-2), διατηρεί τη διαφορά των 4 βαθμών από τους διώκτες του και ψάχνει το τρίποντο με το οποίο θα στεφθεί πρωταθλητής. Είναι αήττητος στα 8 τελευταία ματς της Eredivisie, ενώ μετρά 7 διαδοχικές νίκες στην έδρα του.

Η Χέρενφεν σημείωσε μια σημαντική νίκη στο Άρνεμ επί της Φίτεσε (2-1) και βρέθηκε στην οκτάδα που οδηγεί στα πλέι-οφ της ευρωπαϊκής εξόδου. Μοιάζει βελτιωμένη, με μόλις 1 ήττα στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις πρωταθλήματος, αλλά έχει 13 χρόνια να νικήσει τον Άγιαξ.

21:30   Κλαμπ Μπριζ-Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ              Pro League Βελγίου

Η Κλαμπ Μπριζ πέτυχε τεράστια νίκη στις Βρυξέλλες επί της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (2-0) και την «έπιασε» στην κορυφή. Είναι αήττητη στα 11 τελευταία ματς του πρωταθλήματος, στα οποία πανηγύρισε 10 νίκες, ενώ κέρδισε στα 5 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ διέκοψε ένα αήττητο σερί 10 αγώνων με την ήττα από την Κλαμπ Μπριζ και «έπεσε» από το ρετιρέ, παρότι ισόβαθμη. Αναζητεί άμεση… απάντηση, με όπλο την ικανότητά της εκτός έδρας, όπου είναι αήττητη στις 15 τελευταίες εξορμήσεις της, στις οποίες σημείωσε 12 νίκες.

21:30   Νταντί Γιουνάιτεντ-Σέλτικ                            Premiership Σκωτίας

Η Νταντί Γιουνάιτεντ «υπέκυψε» στη Ρέιντζερς (0-2), αλλά διατηρείται στην τέταρτη θέση και παραμένει στα χέρια της η ευρωπαϊκή έξοδος. Όμως, έχει καταγράψει μόλις 1 νίκη στα 5 τελευταία ματς, ενώ κατάφερε να επικρατήσει σε μόλις 1 από τα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Η Σέλτικ πέτυχε εμφατική νίκη επί της Χαρτς (4-1) και πλέον χρειάζεται μόλις 1 βαθμό για να κατακτήσει τον τίτλο. Διατηρεί το εκπληκτικό αήττητο σερί των 30 αγώνων στο πρωτάθλημα, κατά το οποίο έχει πανηγυρίσει 27 νίκες, ενώ έχει κερδίσει και τα 3 φετινά ματς με την Νταντί Γιουνάιτεντ, δίχως να δεχτεί γκολ.