Game Time: Απόλλων-Πανσερραϊκός, τρίτη φορά

Reading time3 λ

Στη Betsson υπάρχουν μεγάλες ευκαιρίες για ποντάρισμα στο ματς του Απόλλωνα Πόντου με τον Πανσερραϊκό.

14:00   Απόλλων Πόντου-Πανσερραϊκός                Κύπελλο Ελλάδας

Ο Απόλλων Πόντου απέσπασε ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό Β (0-0), αλλά βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού στον πρώτο όμιλο της Betsson Super League 2. Ηττήθηκε 3-0 στο πρώτο ματς στις Σέρρες, ενώ δεν έχει νίκη στα 5 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, στα οποία δε σκόραρε.

Ο Πανσερραϊκός θριάμβευσε στο ντέρμπι με την Αναγέννηση Καρδίτσας (2-0) και είναι συγκάτοικος στην κορυφή του πρώτου γκρουπ της Betsson Super League 2. Μετρά μόνο νίκες στα 7 ματς με τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο, έχει κερδίσει και τα 2 φετινά ματς με τον Απόλλωνα Πόντου, αφού στις 3 Ιανουαρίου νίκησε και στο Πολύκαστρο για το πρωτάθλημα (2-0).

14:30   Αλ Φάτεχ-Αλ Ετιφάκ                                  Pro League Σαουδικής Αραβίας

Η Αλ Φάτεχ έχασε εκτός έδρας από την Αλ Ανταλάχ (1-2) και υποχώρησε στην ενδέκατη θέση. Μετρά 2 σερί ήττες, ενώ δεν έχει καταστεί αξιόπιστη στην έδρα της, όπου σε 6 αγώνες έχει καταγράψει 3 νίκες και ισάριθμες ήττες.

Η Αλ Ετιφάκ πέτυχε μεγάλη ανατροπή επί της Άμπχα (2-1) και αναρριχήθηκε στην όγδοη θέση. Οι μεταπτώσεις, βέβαια, καλά κρατούν, αλλά είναι ανθεκτική στις εκτός έδρας αποστολές, όπου έχει μόλις 1 ήττα σε 5 παιχνίδια.

15:15   Αλ Ουάκρα-Αλ Αράμπι                               Stars League Κατάρ

Η Αλ Ουάκρα πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή επιστροφή στο τελευταίο δεκάλεπτο στην έδρα της Αλ Αχλί (2-2) στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Τρίτη στην κατάταξη, όντας αήττητη στα ως τώρα 7 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, με απολογισμό 4 νίκες.

Η Αλ Αράμπι σημείωσε μια τεράστια ανατροπή στο «άντρο» της Αλ Αχλί (2-1), στο πρώτο ματς μετά τη διακοπή και βρέθηκε στην κορυφή. Χωρίς ήττα στα 3 τελευταία ματς της Stars League, αήττητη στις 4 εξόδους της, στις οποίες πέτυχε 3 νίκες.

16:00   Δόξα Κατωκοπιάς-Εθνικός Άχνας             Κύπελλο Κύπρου

Η Δόξα Κατωκοπιάς έχασε εύκολα από την Ομόνοια (0-2) κι εξακολουθεί να είναι δωδέκατη στην Α’ Κατηγορία. Δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκη στους 5 τελευταίους αγώνες και μάλιστα στους 4 πιο πρόσφατους απέτυχε να σκοράρει.

Ο Εθνικός Άχνας επικράτησε στην Αγία Νάπα (2-1) και εξακολουθεί να είναι τρίτος στη Β’ Κατηγορία, σε απόσταση 3 βαθμών από την κορυφή. Αήττητος στα 7 τελευταία παιχνίδια, στα οποία έχει καταφέρει να πανηγυρίσει 6 νίκες.

18:00   Αλ ΑχλίΑλ Μάσρι                                      Premier League Αιγύπτου

Η Αλ Αχλί έκαμψε την αντίσταση της ΕΝΠΙ (2-0) και συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, με διαφορά 4 βαθμών από τους διώκτες της. Χωρίς ήττα στις 12 πρώτες αγωνιστικές, στις οποίες έχει σημειώσει 9 νίκες.

Η Αλ Μάσρι «λύγισε» την Αλ Ιτιχάντ (2-1) και διατηρείται στο όγδοο σκαλοπάτι. Σε θετικό μονοπάτι, αφού έχει κερδίσει τα 2 τελευταία παιχνίδια της, ενώ είναι αήττητη στις 3 τελευταίες εξορμήσεις της, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της.