Game Time: Άρης-Ολυμπιακός, μάχη πρόκρισης

Reading time3 λ

H Betsson παρέχει σπουδαίες προσφορές για live στοιχημα στο μεγάλο παιχνίδι Άρης-Ολυμπιακός

17:30   ΠανσερραϊκόςΑΕΚ                                      Κύπελλο Ελλάδας

Ο Πανσερραϊκός επιβλήθηκε εύκολα του Ηρακλή Λάρισας (4-0) και παραμένει πρώτος στον πρώτο όμιλο της Betsson Super League 2. Μοιάζει… βουνό η προσπάθεια ανατροπής της ήττας με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι, αλλά στην έδρα του μετρά 5 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες δέχτηκε μόλις 1 γκολ.

Η ΑΕΚ πέτυχε μια σπουδαία ανατροπή στη Νεάπολη επί του Ιωνικού και πλέον απέχει μόλις 1 βαθμό από την κορυφή της Super League. Μεγάλο το αβαντάζ της για πρόκριση στα ημιτελικά, την στιγμή που έχει πανηγυρίσει 5 νίκες στα ισάριθμα τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων.

19:30   Άρης-Ολυμπιακός                                          Κύπελλο Ελλάδας

Ο Άρης σημείωσε μια πειστική νίκη επί του Βόλου (3-0) κι επέστρεψε στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος. Θα προσπαθήσει να ανατρέψει την ήττα του με 1-0 στην πρώτη αναμέτρηση, έχοντας ως όπλο την έδρα του, όπου είναι αήττητος στους 7 τελευταίους αγώνες όλων των διοργανώσεων, στους οποίους πανηγύρισε 6 νίκες.

Ο Ολυμπιακός υποχρεώθηκε σε ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (1-1) και υποχώρησε στην τέταρτη θέση της Super League. Έχει το πάνω χέρι για το εισιτήριο για τα ημιτελικά, όντας αήττητος στα 12 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, στα οποία έχει καταγράψει 7 νίκες. Στη Θεσσαλονίκη, όμως, έχασε από τον Άρη για το πρωτάθλημα (1-2).

21:45   Γουόκινγκ-Τορκί                                            National League Αγγλίας

Η Γουόκινγκ δεν αγωνίστηκε με την Μπαρνέτ λόγω κακοκαιρίας. Νωρίτερα είχε περάσει νικηφόρα από το Σκάνθορπ (2-0) κι ανέβηκε στην τρίτη θέση. Έχει να επιδείξει 4 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε 10 γκολ.

Η Τορκί δεν έπαιξε με την Μπόρεχαμ Γουντ εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Είχε αποκλείσει την Τόντον (4-2) στο FA Trophy, αλλά χρειάζεται μεγαλύτερη συνέπεια για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη, αφού έχει σημειώσει μόλις 2 νίκες στα 9 τελευταία ματς πρωταθλήματος.

21:45   Ίστλι-Μπαρνέτ                                               National League Αγγλίας

Η Ίστλι είδε να αναβάλλεται το ματς με τη Γιορκ ελέω κακοκαιρίας. Προέρχεται από την πρόκριση επί της Μπράιντρι (1-0) στο FA Trophy, παλεύει για την είσοδο στη ζώνη των πλέι-οφ, αλλά κέρδισε μονάχα 2 φορές στα 8 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η Μπαρνέτ δεν έπαιξε με τη Γουόκινγκ λόγω του χιονιά. Έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρόκριση επί της Σόλιχαλ Μουρς (2-0) στο FA Trophy, επιδιώκει να διατηρηθεί στο πέμπτο σκαλοπάτι, όντας αήττητη στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις της στην κατηγορία.

21:45   Πόρτο-Ακαντέμικο Βιζέου                            Taca da Liga Πορτογαλίας

Η Πόρτο πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Βιτόρια Γκιμαράες (1-0) κι εξακολουθεί να βρίσκεται στην τρίτη θέση της Primeira Liga, 5 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Διατηρεί ένα αήττητο σερί 15 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 12 νίκες και στοχεύει στην πρόκριση στον τελικό.

Η Ακαντέμικο Βιζέου ήρθε ισόπαλη με τη Νασιονάλ Μαδέιρα (1-1) κι έμεινε πέμπτη στη Segunda Liga, σε απόσταση 2 πόντων από την πρώτη τριάδα. Έχει φτάσει τα 20 ματς χωρίς ήττα σε όλους τους θεσμούς, στα οποία σημείωσε 14 νίκες και κυνηγά τη μεγαλύτερη διάκριση της ιστορίας της.