Game Time: Μπέρμιγχαμ-Νόριτς, με προηγούμενα

Reading time3 λ

Σπουδαίες επιλογές για live στοίχημα υπάρχουν στην Betsson για το ματς της Μπέρμιγχαμ με τη Νόριτς.

21:00   Γιάμπλονετς-Σπάρτα Πράγας             Fortuna Liga Τσεχίας

Η Γιάμπλονετς απώλεσε στο φινάλε τη νίκη κόντρα στην Μπάνικ Οστράβα (1-1). Ακόμα δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει τρίποντο, με απολογισμό 3 βαθμών σε 5 αγωνιστικές, με το πιο μεγάλο της πρόβλημα να εντοπίζεται στην άμυνα, που είναι η δεύτερη χειρότερη του πρωταθλήματος με 11 γκολ παθητικό.

Η Σπάρτα Πράγας περιορίστηκε στην ισοπαλία με την Μποέμιανς 1905 (1-1) και υποχώρησε από την κορυφή. Πάντως, είναι αήττητη στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις, ενώ έχει καταφέρει να νικήσει και στις 2 φετινές εξόδους της. Στο Γιάμπλονετς, πάντως, δεν έχει κερδίσει εδώ και μια τετραετία.

21:30   Μπράντφορντ-Σέφιλντ Γουένσντεϊ     EFL Trophy Αγγλίας

Η Μπράντφορντ «κόλλησε» στην ισοπαλία με την Κρου (0-0) και βρίσκεται στη δέκατη θέση της League Two. Εξακολουθεί να μην παρουσιάζει σταθερότητα στην απόδοσή της, αφού κέρδισε μονάχα 1 από τα 4 τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων.

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ συνέτριψε τη Φόρεστ Γκριν (5-0) και είναι τρίτη στη League One, μόλις 1 βαθμό μακριά από την κορυφή. Εξαιρετική η εικόνα της, έχει να επιδείξει 3 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες σημείωσε 10 γκολ, ενώ δε δέχτηκε κανένα.

21:45   Μπέρμιγχαμ-Νόριτς                             Championship Αγγλίας

Η Μπέρμιγχαμ έφυγε ηττημένη από το Ρόδεραμ (0-2) και πλησιάζει την επικίνδυνη ζώνη. Δεν έχει νίκη στα 5 τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, έχει σκοράρει μονάχα 1 φορά στα 4 τελευταία ματς, αλλά θέλει… ρεβάνς από τη Νόριτς για τον αποκλεισμό από το Λιγκ Καπ στη διαδικασία των πέναλτι.

Η Νόριτς πέρασε νικηφόρα από τη Σάντερλαντ (1-0) και σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση, απέχοντας 2 βαθμούς από το ρετιρέ. Το κακό ξεκίνημα μοιάζει παρελθόν, αφού είναι αήττητη στους 4 τελευταίους αγώνες όλων των διοργανώσεων. Επιπλέον, δεν έχει χάσει εδώ και έξι χρόνια από την Μπέρμιγχαμ.

21:45   Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Ρέντινγκ             Championship Αγγλίας

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ συμβιβάστηκε με την ισοπαλία στο Λούτον (1-1) και αποχωρίστηκε την κορυφή. Όμως, έχει χτίσει ένα αήττητο σερί 4 αγώνων στο πρωτάθλημα, ενώ εμφανίζεται πανίσχυρη στην έδρα της, όπου έχει σημειώσει 3 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Η Ρέντινγκ σημείωσε μια σπουδαία νίκη στο Λονδίνο επί της Μίλγουολ (1-0) και βρίσκεται μόνη στο ρετιρέ. Εντελώς απρόσμενη η ως τώρα πορεία της, αλλά οι 3 διαδοχικές επιτυχίες, δίχως μάλιστα να έχει δεχτεί γκολ, της δίνουν ώθηση και μεγάλη αυτοπεποίθηση.

21:45   Ντιζόν-Ανεσί                                         Ligue 2 Γαλλίας

Η Ντιζόν πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη στη Μετς (2-1), παρά το γεγονός ότι έμεινε με δέκα παίκτες στο τελευταίο ημίωρο. Ισοβαθμεί στην κορυφή με την Καέν, είναι αήττητη μετά από τις 5 πρώτες αγωνιστικές, έχει πάρει 7 από τους 9 διαθέσιμους βαθμούς στην έδρα της.

Η Ανεσί έμεινε στην ισοπαλία με την Γκρενόμπλ (0-0) και διατηρείται στη ζώνη του υποβιβασμού. Ακόμα δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στους 5 πρώτους αγώνες της στην κατηγορία, με 2 βαθμούς στο σακούλι της, αλλά κατάφερε για πρώτη φορά στη σεζόν να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της.