Game Time: Μπουργκ-Λαβάλ, μάχη ανόδου

Reading time2 λ

Εκπληκτικές ευκαιρίες για ποντάρισμα παρέχει η Betsson στο ντέρμπι της Μπουργκ Περονάς με τη Λαβάλ.

17:00   Μπίσκρα-Καμπίλιε                          Ligue 1 Αλγερίας

Η Μπίσκρα υπέστη εκτός έδρας ήττα από τη Σελγκχούμ Λαΐντ (1-3) και υποχώρησε στη μάχη για την τριάδα. Το αήττητο σερί 4 αγώνων έλαβε τέλος, όμως, είναι αήττητη στα 6 εντός έδρας παιχνίδια της μέσα στο 2022, στα οποία σημείωσε 4 νίκες, ενώ δέχτηκε μόλις 2 γκολ.

Η Καμπίλιε περιορίστηκε στην ισοπαλία στην επίσκεψή της στην έδρα της Αρμπαά (0-0) κι έμεινε τέσσερις βαθμούς μακριά από την πρώτη δυάδα. Είναι αήττητη στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις πρωταθλήματος, στις οποίες κράτησε 3 φορές ανέπαφη την εστία της, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει στις 4 τελευταίες εξόδους της.

17:00   Παραντού-ΜΣ Αλγέρι                     Ligue 1 Αλγερίας

Η Παραντού πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Τιεμσέν (3-1) και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το δεύτερο σκαλοπάτι. Έχει πλέον να επιδείξει 2 σερί επιτυχίες, δεν έχει χάσει στα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια, ενώ θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ο Μπόσκο Τζουρόφσκι.

Η ΜΣ Αλγέρι ηττήθηκε στο φινάλε από την πρωτοπόρο Μπελουιζντάντ (0-1) στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής και παραμένει δεύτερη, 5 βαθμούς μακριά από το ρετιρέ. Απώλεσε ένα αήττητο σερί 5 αγώνων, ενώ έχει πανηγυρίσει μονάχα 2 νίκες στις 6 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις.

17:00   Σάουρα-Σχλεφ                                  Ligue 1 Αλγερίας

Η Σάουρα ηττήθηκε εντός έδρας από την Ορλάντο Πάιρατς (0-2) και πλέον έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αφρικανικής Συνομοσπονδίας. Στο πρωτάθλημα, πάντως, είναι αήττητη στα 8 τελευταία παιχνίδια και βρίσκεται σε απόσταση 4 βαθμών από τη δεύτερη θέση.

Η Σχλεφ επιβλήθηκε της Αρμπαά (2-0) και συνεχίζει την ανοδική πορεία της. Κέρδισε και τα 2 τελευταία ματς, δίχως να δεχτεί γκολ, ενώ έχει καταγράψει 3 διαδοχικές νίκες μακριά από τη βάση της, σημειώνοντας τουλάχιστον 2 τέρματα.

21:45   Μπουργκ Περονάς-Λαβάλ              National Γαλλίας

Η Μπουργκ Περονάς σημείωσε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Σεντάν (2-0) και μείωσε στους 2 βαθμούς τη διαφορά από τη δεύτερη θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο. Άφησε πίσω της ένα σερί 3 αγώνων δίχως νίκη, ενώ παραμένει αήττητη στην έδρα της μέσα στο 2022 με απολογισμό 2 νικών σε 4 παιχνίδια.

Η Λαβάλ δυσκολεύτηκε, αλλά κέρδισε τη Σετ (1-0), παραμένει στην κορυφή και αύξησε στους 4 πόντους την απόσταση από τους διώκτες της. Δεν έχει ηττηθεί στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις, ενώ γνώρισε μόλις 1 ήττα στις 13 τελευταίες εξορμήσεις στο πλαίσιο όλων των διοργανώσεων.