Game Time: Κέμπριτζ-Μίλγουολ, στην εκκίνηση

Reading time3 λ

Σούπερ επιλογές για ποντάρισμα προσφέρει η Betsson στο ματς της Κέμπριτζ Γιουνάιτεντ με τη Μίλγουολ.

18:00   Ζαλγκίρις Κάουνας-Σούντουβα             A Lyga Λιθουανίας

Η Ζαλγκίρις Κάουνας έφυγε ηττημένη από την έδρα της Πανεβέζις (1-2). Βρέθηκε ακόμα πιο μακριά από την πρώτη τριάδα, βρίσκεται σε κάμψη, μετρώντας 5 αγώνες δίχως νίκη όλων των διοργανώσεων, αλλά δεν έχασε στα 3 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Σούντουβα έχασε και εντός από τη Βίμποργκ (0-1) κι αποχαιρέτησε το UEFA Europa Conference League. Επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις, όπου θέλει να μειώσει την απόσταση από την τρίτη θέση. Έχει καταγράψει 2 σερί νίκες, ενώ δεν έχει ηττηθεί στις 6 τελευταίες εξόδους της.

19:30   Αλ Μοκαβλόον-Φιούτσερ                       Premier League Αιγύπτου

Η Αλ Μοκαβλόον απέσπασε ισοπαλία από την Αλ Αχιλί (0-0), όμως, εξακολουθεί να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Μοιάζει, πάντως, σε περίοδο αγωνιστικής ανάτασης, αφού είναι αήττητη στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις. Όμως, κέρδισε μόλις 1 από τα 7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Η Φιούτσερ ηττήθηκε εντός έδρας από τη Ζάμαλεκ (0-1) και οι όποιες ελπίδες της για την τρίτη θέση «έσβησαν». Ελάχιστες οι εκλάμψεις της εσχάτως, αφού έχει πανηγυρίσει μόλις 1 νίκη και υπέστη 4 ήττες στους 5 τελευταίους αγώνες της.

19:45   Αλ Γκαράφα-Αλ Σαλίγια                       Stars League Κατάρ

Η Αλ Γκαράφα, που τερμάτισε πέμπτη την περασμένη σεζόν, θα επιδιώξει να καταστεί πιο ανταγωνιστική στη μάχη του τίτλου. Βέβαια, δεν άλλαξε και πάρα πολλά στη διάρκεια του μεταγραφικού παζαριού, καλείται να αποκτήσει αξιοπιστία στην έδρα της, όπου μετρά μόλις 1 νίκη σε 4 ματς πρωταθλήματος μέσα στο 2022.

Η Αλ Σαλίγια έμεινε στη μεγάλη κατηγορία χάρη στη νίκη της στο μπαράζ. Μοιάζει ενισχυμένη, έχοντας στις τάξεις της και τον Γιάννη Φετφατζίδη, αλλά την περασμένη σεζόν κατάφερε να κερδίσει μονάχα 2 φορές σε 11 εκτός έδρας αναμετρήσεις.

21:45   Κέμπριτζ Γιουνάιτεντ-Μίλγουολ           EFL Cup Αγγλίας

Η Κέμπριτζ Γιουνάιτεντ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μίλτον Κέινς Ντονς (1-0) στην πρεμιέρα της League One. Ήταν σαφέστατα βελτιωμένη σε σχέση με την παρουσία της στα φιλικά, θέλει να πάρει το… αίμα της πίσω από τη Μίλγουολ για τον περσινό αποκλεισμό στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Η Μίλγουολ πανηγύρισε μια σημαντική νίκη επί της Στόουκ (1-0) στο πρώτο φετινό της ματς στην Championship. Η αμυντική της παρουσία παραμένει καταλυτική, μπαίνει στο EFL Cup με στόχο ακόμα μια καλή πορεία, όπως κάνει συνήθως στις διοργανώσεις Κυπέλλων, με σύμμαχο και την παράδοση, αφού έχει να χάσει στο Κέμπριτζ από το 1992.

21:00   Ακουρέιρι-ΚΡ Ρέικιαβικ                        Besta Deild Karla Ισλανδίας

Η Ακουρέιρι κέρδισε στο Κέφλαβικ (3-1), αξιοποιώντας το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε επί 79 λεπτά. Παραμένει στο τρίτο σκαλοπάτι, διάγει περίοδο φόρμας, αφού είναι αήττητη στα 4 τελευταία παιχνίδια, στα οποία έχει πανηγυρίσει 3 νίκες.

Η ΚΡ Ρέικιαβικ ήρθε ισόπαλη με τη Βαλούρ (3-3), παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε 3 φορές. Δεν κατάφερε να επιστρέψει στην πρώτη εξάδα, αφού αγνοεί τη νίκη στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα, στις οποίες έχει δεχτεί 15 τέρματα.