Game Time: Σέλτικ-Λίβινγκστον, για το σερί

Reading time3 λ

Ενδιαφέρουσες προσφορές για live στοιχημα παρέχει η Betsson στο ματς ΣέλτικΛίβινγκστον.

19:00   Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΚ Λάρνακας                       Α’ Κατηγορία Κύπρου

Η Νέα Σαλαμίνα πέτυχε μια μεγάλη ανατροπή επί του Ακρίτα Χλώρακας (2-1) και πάτησε στην πρώτη εξάδα. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μετρώντας 3 νίκες και 1 ήττα στα 4 τελευταία ματς, αλλά δεν αποτελεί υπόδειγμα συνέπειας στην έδρα της.

Η ΑΕΚ Λάρνακας σημείωσε μια σπουδαία νίκη επί της Ομόνοιας (2-1) και παραμένει τρίτη, 2 βαθμούς μακριά από την κορυφή. Έφτασε τις 7 σερί επιτυχίες στο πρωτάθλημα, εκ των οποίων οι 3 καταγράφηκαν εκτός έδρας.

19:00   Δόξα Κατωκοπιάς-Ένωση Νέων Παραλιμνίου      Α’ Κατηγορία Κύπρου

Η Δόξα Κατωκοπιάς ήταν μαχητική, αλλά ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Λεμεσού (0-1). Διατηρείται ενδέκατη στη βαθμολογία, αφού έχει καταφέρει να κερδίσει μονάχα 1 από τα 11 τελευταία παιχνίδια, στα οποία έχει υποστεί 9 ήττες.

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου «λύγισε» εντός έδρας κόντρα στην ΑΕΛ Λεμεσού (0-1) και παραμένει δωδέκατη. Μετρά 4 διαδοχικές ήττες, συνολικά έχει 6 αγωνιστικές να γευτεί τη χαρά της νίκης, ενώ ηττήθηκε στις 5 τελευταίες εξόδους της.

21:45   Κόβεντρι-Γουέστ Μπρομ                                 Championship Αγγλίας

Η Κόβεντρι έχασε μέσα από τα χέρια της το τρίποντο κόντρα στη Σουόνσι (3-3), αφού χαράμισε προβάδισμα τριών τερμάτων. Είναι 14η, δεν έχει κερδίσει στους 2 αγώνες μετά τη διακοπή, αλλά είναι αήττητη στα 4 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Γουέστ Μπρομ σημείωσε εμφατική νίκη επί της Ρόδεραμ (3-0) και πλέον είναι 16η. Εντυπωσιακή η βελτίωση της υπό τον Κάρλος Κορμπεράν, έχει να επιδείξει 5 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, δεχόμενη μόλις 1 γκολ.

21:45   Γκενκ-Άντερλεχτ                                              Κύπελλο Βελγίου

Η Γκενκ κέρδισε τη Μετς (1-0) στο τελευταίο τεστ της μίνι προετοιμασίας. Έχει να επιδείξει 13 σερί νίκες σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια, συνολικά είναι αήττητη στους 17 τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Η Άντερλεχτ έφερε ισοπαλία με τη Ρακόβ (1-1) στο τελευταίο παιχνίδι της χειμερινής προετοιμασίας. Συνολικά έδωσε 3 φιλικά, στα οποία δεν ηττήθηκε, ενώ έχει ακόμα στο μυαλό της την εντός έδρας ήττα από την Γκενκ (0-2) στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, με την οποία πήγε στη διακοπή.

21:45   Σέλτικ-Λίβινγκστον                                          Premiership Σκωτίας

Η Σέλτικ κατάφερε να επικρατήσει στο φινάλε της Αμπερντίν (1-0). Παραμένει μόνη πρώτη, διατηρώντας τη διαφορά των 9 βαθμών από τους διώκτες της και πλέον κυνηγά τη 10η διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα.

Η Λίβινγκστον δεν έπαιξε με την Νταντί Γιουνάιτεντ, λόγω της κακοκαιρίας. Θέλει, όμως, να παραμείνει στην πρώτη εξάδα και να δώσει συνέχεια στο σερί των 3 αγώνων δίχως ήττα στο πρωτάθλημα.