Game Time: Ενδιαφέρον το Πάφος-ΑΕΚ Λάρνακας

Reading time3 λ

Η Betsson δημιούργησε πλήθος επιλογών για στοίχημα στο ματς της Πάφου με την ΑΕΚ Λάρνακας.

19:00   Πάφος-ΑΕΚ Λάρνακας                               Α’ Κατηγορία Κύπρου

Η Πάφος ήρθε ισόπαλη στο δραματικό παιχνίδι με την Ανόρθωση (2-2) και παραμένει έκτη, σε απόσταση 6 βαθμών από την τετράδα που οδηγεί στην Ευρώπη. Δεν έχει νίκη στα 5 τελευταία παιχνίδια, στα οποία υπέστη, όμως, μόλις 1 ήττα. Αγνοεί, επίσης, το τρίποντο στα 6 τελευταία εντός έδρας ματς, με απολογισμό 5 ισοπαλιών.

Η ΑΕΚ Λάρνακας ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Άρη Λεμεσού (0-2) και πλέον απέχει 7 βαθμούς από την κορυφή. Η συνεργασία με τον Νταβίντ Καταλά λύθηκε, στη θέση του προσλήφθηκε ο Νταβίντ Μπαντία, με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες μετά από 2 σερί ήττες. Ωστόσο, δε νίκησε την Πάφο στα 2 παιχνίδια της κανονικής περιόδου (1-1 εκτός, 1-3 εντός).

20:00   Βικτορία Βερολίνου-Μαγδεμβούργο         3.Liga Γερμανίας

Η Βικτόρια Βερολίνου έχασε στο Όσναμπρικ (1-3) και βρίσκεται μόλις 1 βαθμό μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Μόλις 2 ισοπαλίες μετρά στα 4 ματς με τον Φαράτ Τοκού στον πάγκο, ενώ συνολικά μετρά 9 αγώνες δίχως νίκη.

Το Μαγδεμβούργο περιορίστηκε στην ισοπαλία με τη Μέπεν (0-0), αλλά είναι πρώτο και με διαφορά 9 βαθμών από τους διώκτες του. Είναι αήττητο στις 16 τελευταίες αναμετρήσεις, ενώ δεν έχει χάσει στις 6 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές του.

20:30   Μακάμπι Χάιφα-Χαποέλ Μπεέρ Σεβά      Ligat Ha Al Ισραήλ

Η Μακάμπι Χάιφα επικράτησε εύκολα της Χαποέλ Τελ Αβίβ (3-0) στην πρεμιέρα των πλέι-οφ και εξακολουθεί να κατέχει την πρωτιά, με απόσταση 4 βαθμών από τους ανταγωνιστές της. Δεν έχει ηττηθεί στα 5 τελευταία ματς πρωταθλήματος, ενώ μετρά 11 εντός έδρας αγώνες δίχως ήττα.

Η Χαποέλ Μπεέρ Σεβά είχε εύκολο έργο με τη Μακάμπι Νετάνια (4-1) στην εκκίνηση των πλέι-οφ και παραμένει δεύτερη. Θέλει να μπει για τα καλά στη μάχη του τίτλου, όντας αήττητη στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, όπου έχει καταγράψει 3 σερί νίκες.

21:00   Κλουζ-Άρτζες Πιτέστι                                 Liga I Ρουμανίας

Η Κλουζ συμβιβάστηκε με την ισοπαλία απέναντι στη Φαρούλ Κονστάντζα (0-0), αλλά είναι πρώτη, με διαφορά 5 πόντων από τους διώκτες της. Έφτασε τα 20 ματς δίχως ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ στα 16 φετινά εντός έδρας ματς παραχώρησε μόλις 2 ισοπαλίες.

Η Άρτζες Πιτέστι έχασε στο φινάλε στο δραματικό εντός έδρας παιχνίδι με τη Στεάουα (2-3). Παραμένει στην έκτη θέση των πλέι-οφ, στα οποία έχει υποστεί 2 ήττες σε ισάριθμα ματς, ενώ σε αυτή τη νέα μορφή της μετρά 4 ήττες σε ισάριθμους αγώνες με την Κλουζ.

21:45   Νανσί-Αζαξιό                                               Ligue 2 Γαλλίας

Η Νανσί ηττήθηκε εκτός έδρας από την Γκινγκάμπ (1-3) και παραμένει ουραγός, με τις ελπίδες για παραμονή να μειώνονται περαιτέρω. Καλείται να αποδείξει ότι η νίκη επί της Παρί στο τελευταίο εντός έδρας ματς δεν ήταν μια έκλαμψη. Ήταν όμως, η μοναδική της επιτυχία στα 5 τελευταία παιχνίδια.

Η Αζαξιό πέτυχε δύσκολη νίκη επί της Νιμ (1-0), αλλά πλέον βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη δεύτερη προνομιούχο θέση. Έχει, βέβαια, μεταπτώσεις και μόλις 1 τρίποντο στους 3 τελευταίους αγώνες, όμως δεν έχει παραβιαστεί καν η εστία της στις 3 τελευταίες εξορμήσεις της.