Game Time: Φούλαμ-Λούτον, ώρα στέψης

Reading time3 λ

Στην Betsson βρίσκουμε πλούσιες επιλογές για live στοίχημα στην αναμέτρηση της Φούλαμ με τη Λούτον.

14:30   Σάλφορντ Σίτι-Μάνσφιλντ                            League Two Αγγλίας

Η Σάλφορντ Σίτι πέτυχε σημαντική νίκη σε ένα επεισοδιακό ματς στο Όλνταμ (2-1). Ψάχνει μόνο νίκη για να διατηρήσει τις λίγες ελπίδες της για τα πλέι-οφ, ποντάροντας στην έδρα της, όπου μετρά 5 νίκες και μόλις 1 ήττα στους 8 τελευταίους αγώνες.

Η Μάνσφιλντ έκαμψε την αντίσταση της Στίβενεϊτζ (2-0), εδραιώθηκε στην επτάδα, ενώ κάνει κρυφά όνειρα ακόμα και για την τρίτη θέση. Σημείωσε 2 νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια της, όμως, κέρδισε σε μονάχα 1 από τις 4 τελευταίες εξόδους της.

17:00   Πορτ Βέιλ-Νιούπορτ Κάουντι                       League Two Αγγλίας

Η Πορτ Βέιλ ηττήθηκε στο Γουόλσολ (0-2) και βρέθηκε εκτός της πρώτης τριάδας, ενώ και η θέση της στα πλέι-οφ δεν είναι εξασφαλισμένη. Μοιάζει σε κάμψη στην κρισιμότερη στιγμή, αφού έχασε και τα 2 τελευταία ματς, όμως γνώρισε την ήττα σε μόλις 1 από τα 10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Η Νιούπορτ Κάουντι υπέστη οδυνηρή ανατροπή στην έδρα της από την Κόλτσεστερ (1-2) κι αποχαιρέτησε τις πιθανότητες για συμμετοχή στα πλέι-οφ. Η «κοιλιά» ήρθε σε καθοριστικό σημείο, αφού μετρά 3 σερί ήττες, ενώ συνολικά πέτυχε μόλις 1 νίκη στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις.

19:15   Φούλαμ-Λούτον                                              Championship Αγγλίας

Η Φούλαμ έχασε εντός έδρας από τη Νότιγχαμ (0-1) και πήρε εκ νέου αναβολή η οριστικοποίηση της πρωτιάς. Έχει ακόμα μια ευκαιρία να στεφθεί πρωταθλήτρια της κατηγορίας, αλλά υπάρχει μια χαλαρότητα από τότε που εξασφάλισε την άνοδο, πήρε μόλις 1 βαθμό στα 2 τελευταία παιχνίδια, ενώ συνολικά σημείωσε 1 νίκη στις 5 τελευταίες υποχρεώσεις της.

Η Λούτον περιορίστηκε στην ισοπαλία με την Μπλάκπουλ (1-1), όμως ουσιαστικά έχει εξασφαλισμένη την παρουσία της στα πλέι-οφ. Θεωρητικά χρειάζεται 2 βαθμούς, αλλά ταλαιπωρείται από ζητήματα τραυματισμών. Πάντως, είναι αήττητη στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις.

19:30   Λεγκανές-Ουέσκα                                          Segunda Division Ισπανίας

Η Λεγκανές απέσπασε ισοπαλία στο Λούγκο (0-0) και μοιάζει να ξεμπέρδεψε οριστικά με τις όποιες περιπέτειες. Πάντως, δε βρίσκεται σε ιδανική κατάσταση, αφού όχι μόνο αγνοεί τη νίκη στα 3 τελευταία ματς, αλλά δεν κατάφερε καν να σκοράρει.

Η Ουέσκα δεν πήρε κάτι περισσότερο από τον βαθμό στην Τενερίφη (0-0) και οι ελπίδες της για να προλάβει τα πλέι-οφ φαντάζουν ελάχιστες. Παραμένει, πάντως, αήττητη στα 6 τελευταία παιχνίδια, ενώ συγκέντρωσε 7 βαθμούς στις 3 τελευταίες εξορμήσεις της.

21:45   Ροντέζ-Τουλούζ                                              Ligue 2 Γαλλίας

Η Ροντέζ υπέστη οδυνηρή ήττα στις καθυστερήσεις από τη Νιμ (2-3) κι εξακολουθεί να βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Έφτασε τις 18 αναμετρήσεις δίχως νίκη, στις οποίες πήρε μόλις 9 βαθμούς, ενώ απέτυχε να κερδίσει στους 9 τελευταίους εντός έδρας αγώνες.

Η Τουλούζ κέρδισε τη Νιόρ (2-0) και πανηγύρισε και μαθηματικά την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια του γαλλικού ποδοσφαίρου. Έφτασε τα 7 παιχνίδια δίχως ήττα, στα οποία σημείωσε 6 νίκες, δεν έχασε στις 3 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές, ενώ με νέο τρίποντο θα «αγκαλιάσει» και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.