Game Time: Καϊσέρισπορ-Τραμπζονσπόρ, αβαντάζ

Reading time3 λ

Στον αγώνα της Καϊσερισπορ με την Τράμπζονσμπορ, η Betsson παρέχει εξαιρετικές προσφορές για στοίχημα.

19:45   Μπρέντα-Ντεν Χάαγκ                          Eerste Divisie Ολλανδίας

Η Μπρέντα απέσπασε στις καθυστερήσεις την ισοπαλία στην έδρα της Εξέλσιορ (2-2) και τερμάτισε όγδοη στην κανονική διάρκεια. Αήττητη στα 2 τελευταία παιχνίδια και με απολογισμό μόλις 1 ήττα στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις, θα προσπαθήσει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Η Ντεν Χάαγκ υπέστη βαριά εκτός έδρας ήττα από την Έμεν (0-3) και ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο στην τέταρτη θέση. Τερματίστηκε ένα αήττητο σερί 6 αγώνων, πανηγύρισε μόλις 2 νίκες στις 6 τελευταίες εξόδους της, ενώ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στις 2 τελευταίες επισκέψεις της στην Μπρέντα.

20:00   Γιόνσεπινγκ-Λαντσκρόνα                    Superettan Σουηδίας

Η Γιόνσεπινγκ έπεσε θύμα ανατροπής κόντρα στην Μπρομαποϊκάρνα (1-2) και βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν. Μόλις 1 νίκη έχει σημειώσει στις 5 πρώτες αγωνιστικές, ενώ έχασε και τα 2 εντός έδρας ματς.

Η Λαντσκρόνα απέσπασε ισοπαλία από τη Νόρμπι (0-0), όμως, είναι κι αυτή στην τελευταία τετράδα της κατάταξης. Πάντως, εμφανίζει βελτίωση, αφού δεν ηττήθηκε στα 2 τελευταία παιχνίδια, ωστόσο δεν έχει σκοράρει καν στις 3 πρώτες εξορμήσεις της.

20:30   Καϊσέρισπορ-Τραμπαζονσπόρ           Κύπελλο Τουρκίας

Η Καϊσέρισπορ έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Γκαζιαντέπ (1-1). Τόνωσε κάπως την ψυχολογία της, στην προσπάθεια να ανατρέψει την ήττα του πρώτου αγώνα (0-1) για να πάρει την πρόκριση για τον τελικό, όμως, αγνοεί τη νίκη στα 5 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, ενώ δεν κέρδισε στα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Η Τραμπζονσπόρ απώλεσε στο φινάλε τη νίκη απέναντι στη Χατάισπορ (1-1). Δε φάνηκε… μεθυσμένη από την κατάκτηση του τίτλου, έχει το βλέμμα στο νταμπλ και θα επιχειρήσει να υπερασπιστεί το αβαντάζ της όντας αήττητη στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις όλων των διοργανώσεων. Μετρά 3 νίκες στα ισάριθμα φετινά ματς με την Καϊσέρισπορ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

21:05   Ινβερνές-Αρμπρόουθ                            Championship Σκωτίας

Η Ινβερνές επιβλήθηκε της Πάρτικ Θιστλ και στον επαναληπτικό του πρώτου γύρου των πλέι-οφ (1-0) και πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αφού μετρά 4 διαδοχικές νίκες, έχει κερδίσει και τα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια και θα επιχειρήσει να πάρει πλεονέκτημα πρόκρισης.

Η Αρμπρόουθ νίκησε τη Μόρτον (3-0) και ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο την κανονική περίοδο, ευρισκόμενη στη δεύτερη θέση της κατάταξης. Έχασε μόλις 1 φορά στους τελευταίους 7 αγώνες, από την πρωταθλήτρια Κιλμάρνοκ, όμως, νίκησε σε μονάχα 1 από τις 6 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές.

21:30   Γιούνγκ Μπόις-Σεν Γκάλεν                 Super League Ελβετίας

Η Γιούνγκ Μπόις έφυγε ηττημένη από το Λουγκάνο (1-3), παραμένει τρίτη και πλέον δεν είναι σίγουρη η έξοδός της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εξακολουθεί να της λείπει η αγωνιστική συνέπεια, με αποτέλεσμα να έχει κερδίσει σε μόλις 1 από τα 4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Η Σεν Γκάλεν έχασε στην έδρα της από την πρωταθλήτρια Ζυρίχη (1-2) και οι πιθανότητές της για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος περιορίσθηκαν στο ελάχιστο, αν και έχει ακόμη να παίξει τον τελικό του Κυπέλλου. Πάντως, κέρδισε στους 2 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες, ενώ συνολικά έχασε σε μόλις 1 από τις 9 τελευταίες αναμετρήσεις μακριά από τη βάση της, σε όλες τις διοργανώσεις.