Game Time: Κρίσιμο το Φλίτγουντ-Κέμπριτζ

Reading time3 λ

Σούπερ επιλογές για ποντάρισμα διαθέτει η Betsson στο ματς ΦλίτγουντΚέμπριτζ Γιουνάιτεντ.

16:00   Κόπερ-Ραντόμλιε                                    Prva Liga Σλοβενίας

Η Κόπερ περιορίστηκε στην ισοπαλία στην Γκόριτσα (2-2), παίζοντας με παίκτη λιγότερο επί 52 λεπτά και παραμένει τέταρτη. Δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης στους 2 αγώνες μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και μετρά μόλις 1 νίκη στα 5 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Ραντόμλιε ήρθε ισόπαλη με τη Μούρα (0-0) κι εξακολουθεί να βρίσκεται στον «βυθό». Έχει να επιδείξει 2 «μοιρασιές» στα ισάριθμα παιχνίδια μέσα στο 2023, έχοντας στον πάγκο τον Όλιβερ Μπογκατίνοφ, αλλά συνολικά έχει συμπληρώσει 19 αγώνες δίχως νίκη.

21:45   Φλίτγουντ-Κέμπριτζ Γιουνάιτεντ          League One Αγγλίας

Η Φλίτγουντ κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία στην έδρα της πρωτοπόρου Πλίμουθ (0-0). Ανέβηκε στη 16η θέση, ξεφεύγοντας 7 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, είναι αήττητη στα 4 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, ενώ κέρδισε τις 2 τελευταίες αναμετρήσεις στο «Χάιμπουρι» δίχως να δεχτεί γκολ.

Η Κέμπριτζ Γιουνάιτεντ πέτυχε μια σπουδαία νίκη επί της Όξφορντ (1-0), αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Έδωσε τέλος σε ένα σερί 8 αγώνων δίχως νίκη, όμως, δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στις 7 τελευταίες εξόδους της στο πρωτάθλημα, μετρώντας 6 ήττες.

21:45   Γουόλσολ-Κρου                                       League Two Αγγλίας

Η Γουόλσολ περιορίστηκε στη «μοιρασιά» στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νιούπορτ (1-1). Με απολογισμό 4 σερί ισοπαλίες και συνολικά 6 ματς χωρίς τρίποντο, παραμένει 14η. Πάντως, δεν έχει χάσει στις 3 τελευταίες εντός έδρας υποχρεώσεις στο πλαίσιο του πρωταθλήματος.

Η Κρου πήρε μια ηρωική ισοπαλία στο Χάρογκεϊτ (2-2), αφού σκόραρε τα δύο τέρματά στο τελευταίο δεκάλεπτο. Βρίσκεται στη 17η θέση, εμφανίζει σημάδια βελτίωσης, αφού είναι αήττητη στα 3 τελευταία παιχνίδια, αν και κέρδισε μόλις 1 φορά.

21:45   Νοτς Κάουντι-Σάουθεντ                         National League Αγγλίας

Η Νοτς Κάουντι νίκησε εμφατικά στο Γέοβιλ (4-1) κι εξακολουθεί να φιγουράρει στην κορυφή. Έχει καταγράψει 6 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, στο οποίο διατηρεί ένα αήττητο σερί 24 αγώνων. Στην έδρα της δεν έχει χάσει στα 15 φετινά ματς, μετρώντας 13 νίκες.

Η Σάουθεντ έκαμψε την αντίσταση της Γκέιτσχεντ (1-0), παίζοντας 56 λεπτά με αριθμητικό πλεονέκτημα. Εδραιώνεται στη ζώνη των πλέι-οφ, ευρισκόμενη στην έκτη θέση, χάρη στις 4 σερί νίκες της, ενώ βελτιώνει εσχάτως τις εκτός έδρας επιδόσεις της.

21:45   Χάμιλτον-Ινβερνές                                  Championship Σκωτίας

Η Χάμιλτον πέτυχε ευρεία νίκη στην έδρα της Ινβερνές (3-0), όμως, παραμένει στην τελευταία θέση. Στόχος της να διευρύνει το αήττητο σερί 4 αγώνων στο πρωτάθλημα, στο οποίο κατέγραψε 3 επιτυχίες, αλλά κέρδισε μονάχα 1 από τα 8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Η Ινβερνές καλείται να ξεχάσει τη βαριά εντός έδρας ήττα από τη Χάμιλτον και να πάρει… ρεβάνς. Υποχώρησε στην έβδομη θέση, σε απόσταση 5 βαθμών από την τετράδα, αφού δεν έχει καταφέρει να νικήσει στις 4 τελευταίες υποχρεώσεις της στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.