Game Time: Λαμπερό το Σάλτσμπουργκ-Αούστρια

Reading time3 λ

Συναρπαστικές προσφορές υπάρχουν στην Betsson για το ματς της Σάλτσμπουργκ με την Αούστρια Βιέννης.

20:30   Μιοβένι-Φαρούλ Κωστάντζα                     Liga I Ρουμανίας

Η Μιοβένι δεν κατάφερε να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση στη Χέρμαντσταντ στην πρεμιέρα (0-3). Τα πολλά προβλήματα που εμφάνισε στην προετοιμασία βγήκαν στην επιφάνεια, δεν έχει νίκη στα 5 φιλικά και επίσημα ματς που έχει δώσει.

Η Φαρούλ Κωστάντζα δυσκολεύτηκε για να κάμψει την αντίσταση της Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα 1948 (2-1). Εμφανίζει σταθερά αδυναμίες στο αμυντικό κομμάτι, αλλά έχει σκοράρει και στα 5 τελευταία παιχνίδια, ανεπίσημα ή μη.

21:15   Ραντόμλιε-Τσέλιε                                         Parva Liga Σλοβενίας

Η Ραντόμλιε πανηγύρισε μια εντυπωσιακή νίκη στην έδρα της πρωταθλήτριας Μάριμπορ (3-0). Θα επιχειρήσει να χτίσει πάνω σε αυτή την εντυπωσιακή πρεμιέρα, αλλά και να διευρύνει το αήττητο σερί της πρωτάθλημα, που έφτασε στα 8 ματς, συμπεριλαμβανομένης της περασμένης σεζόν.

Η Τσέλιε κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία στο Ντομζάλε (0-0). Από το ξεκίνημα της προετοιμασίας έχει συμπληρώσει 11 αγώνες δίχως ήττα, με εξαιρετικές αμυντικές επιδόσεις. Μάλιστα, 6 φορές έχει καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της.

21:30   Σάλτσμπουργκ-Αούστρια Βιέννης             Bundesliga Αυστρίας

Η Σάλτσμπουργκ νίκησε εύκολα τη Φίγκεν (3-0) στο πλαίσιο του Κυπέλλου, ενώ ακολούθησε η φιλική ήττα από τον Άγιαξ. Μπορεί να έχασε τα «διαμαντάκια» της, Αντεγέμι, Αάρονσον, Κρίστιανσεν (εισπράττοντας 76 εκατομμύρια ευρώ), αλλά έκανε και πάλι προσεκτικές επενδύσεις και είναι μακράν το φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.

Η Αούστρια Βιέννης συνέτριψε τη Βελς (7-0) στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του Κυπέλλου. Θα επιδιώξει ένα βήμα παραπάνω από την περσινή τρίτη θέση, έχοντας κάνει μια σειρά από σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις, με την επιθετική της δυναμική να είναι ήδη εμφανής.

21:45   Γιού Σι Ντι-Σέλμπουρν                               Premier Division Ιρλανδίας

Η Γιού Σι Ντι έκανε την έκπληξη και κέρδισε εκτός έδρας τη Σλίγκο Ρόβερς (2-0). Έδωσε τέλος σε ένα σερί 7 αγώνων δίχως νίκη, αλλά παραμένει ουραγός, έχει μακράν τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, ενώ ακόμα δεν έχει νίκη στα 11 εντός έδρας παιχνίδια της.

Η Σέλμπουρν πέτυχε μια σημαντική νίκη επί της Φιν Χαρπς (3-1) και ουσιαστικά έχει… καθαρίσει με την παραμονή. Θα επιδιώξει πλέον ένα καλύτερο πλασάρισμα, ωστόσο δεν πείθει καθόλου μακριά από τη βάση της το τελευταίο δίμηνο, μετρώντας 3 ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

21:45   Ντάνταλκ-Φιν Χαρπς                                  Premier Division Ιρλανδίας

Η Ντάνταλκ απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία από τη Σεντ Πάτρικς (1-1) κι έβαλε σοβαρή υποθήκη για την παραμονή στην τρίτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Έχει χάσει μόλις 1 φορά στις 2 τελευταίες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, ενώ έχει να επιδείξει 8 σερί νίκες στην αήττητη έδρα της.

Η Φιν Χαρπς έπεσε θύμα οδυνηρής εντός έδρας ανατροπής από την Ντέρι (1-2). Πλέον, κινδυνεύει να βρεθεί ουραγός, που σημαίνει και τον απευθείας υποβιβασμό, μετρά πλέον 10 ματς δίχως νίκη, στα οποία έχει υποστεί 8 ήττες, ενώ πήρε μόλις 2 βαθμούς στις 7 τελευταίες εξορμήσεις της.