Game Time: Λανούς-Σαν Λορέντσο, ψάχνουν νίκη

Reading time3 λ

H Betsson προσφέρει σπουδαίες ευκαιρίες για στοίχημα στο ματς της Λανούς με τη Σαν Λορέντσο.

17:00   Ιτουάνο-Μπρούσκε                                 Serie B Βραζιλίας

Η Ιτουάνο απέσπασε ισοπαλία από την Πόντε Πρέτα (1-1) και παραμένει έβδομη. Έχει την ευκαιρία να μειώσει στους τέσσερις βαθμούς την απόσταση από την προνομιούχο τετράδα, ποντάρει στην έδρα της, όπου είναι αήττητη στα 7 τελευταία παιχνίδια.

Η Μπρούσκε ηττήθηκε από τη Βίλα Νόβα (0-1) κι εξακολουθεί να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Προσωρινός ο ενθουσιασμός από την έλευση του Ζίλσον Κλέινα, αφού έχει χάσει τα 2 τελευταία ματς, ενώ συνολικά έχει συμπληρώσει 9 εκτός έδρας αγώνες δίχως νίκη.

17:00   Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Γουίκομ                 League One Αγγλίας

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ ηττήθηκε εντός έδρας από την Μπέρτον στο EFL Trophy (2-3). Βρίσκεται στην τέταρτη θέση, μετρώντας μόλις 1 νίκη στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις όλων των διοργανώσεων, αλλά στο πρωτάθλημα έχασε μόλις 1 από τα 5 τελευταία ματς.

Η Γουίκομ υπέστη βαριά ήττα στο Στίβενεϊτζ για το EFL Trophy (0-3). Περιορίζεται στη 16η θέση, αφού έχει συνεχείς μεταπτώσεις κι έχει καταφέρει να πανηγυρίσει μονάχα 3 νίκες στις 9 πρώτες αγωνιστικές της League One. Δεν έχει νικήσει ποτέ στην ιστορία της στο Σέφιλντ.

17:00   Μπάροου-Λέιτον Όριεντ                        League Two Αγγλίας

Η Μπάροου πέρασε νικηφόρα από το Νιούπορτ (2-0) και διατηρείται μόνη στη δεύτερη θέση, σε απόσταση 4 βαθμών από την κορυφή. Εντυπωσιακή η ως τώρα πορεία της, είναι πανίσχυρη στην έδρα της, όπου μετρά 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος.

Η Λέιτον Όριεντ επιβλήθηκε της Σάτον (3-1) στο πλαίσιο του EFL Trophy. Απολαμβάνει τη μοναξιά του ρετιρέ, όντας αήττητη μετά από 9 αγωνιστικές με απολογισμό 8 νικών. Κουβαλά μια εντυπωσιακή παράδοση, που τη θέλει να μην έχει χάσει από την Μπάροου από το 1968.

17:15   Μιραντές-Σαραγόσα                               Segunda Division Ισπανίας

Η Μιραντές έφυγε ηττημένη από τη Γρανάδα (1-2) και παραμένει στον «βυθό» της βαθμολογίας. Δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη έπειτα από 6 αγώνες, έχοντας καταγράψει μονάχα 2 ισοπαλίες, αποτελεί πρόβλημα η δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, που έχει δεχτεί 11 γκολ.

Η Σαραγόσα σημείωσε μια σπουδαία νίκη επί της Σπόρτινγκ Χιχόν (1-0) και συνεχίζει την… αναρρίχησή της. Οι 2 σερί επιτυχίες έχουν βελτιώσει την αυτοπεποίθησή της, είναι αξιοσημείωτο ότι έχει χάσει μόλις 1 από τις 7 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της, συμπεριλαμβανομένης της περασμένης σεζόν.

21:30   Λανούς-Σαν Λορέντσο                            Liga Profesional Αργεντινής

Η Λανούς πανηγύρισε μια «χρυσή» νίκη στο Μπάνφιλντ (2-1), με την οποία ξέφυγε από την τελευταία θέση. Βέβαια, χρειάζεται κι άλλους βαθμούς για να αμβλύνει τις εντυπώσεις της κακής σεζόν, ωστόσο έχει κερδίσει μονάχα 1 από τα 7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Η Σαν Λορέντσο έχασε εντός έδρας από τη Ρίβερ Πλέιτ (0-1) και υποχώρησε στη 13η θέση. «Καίγεται» για το τρίποντο, αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες της για συμμετοχή στις διεθνείς διοργανώσεις, ωστόσο έχει μείνει μακριά από τις νίκες στα 5 τελευταία ματς. Όμως, είναι αήττητη στις 3 τελευταίες εξόδους της.